دوگنبدان و دهدشت لرزیدند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کرونا نیوز» ،شامگاه گذشته زمینلرزهای به بزرگی ۳ ریشتر دوگنبدان در استان کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند. این زلزله در ساعت ۲۳ و ۴۹ دقیقه دوشنبه، ۶ مردادماه به وقت محلی و در عمق ۱۱ کیلومتری زمین ثبت شد. بر اساس گزارشهای دریافتی از مرکز لرزهنگاری کشور، مختصات جغرافیایی این
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کرونا نیوز» ،شامگاه گذشته زمینلرزهای به بزرگی ۳ ریشتر دوگنبدان در استان کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند. این زلزله در ساعت ۲۳ و ۴۹ دقیقه دوشنبه، ۶ مردادماه به وقت محلی و در عمق ۱۱ کیلومتری زمین ثبت شد.
بر اساس گزارشهای دریافتی از مرکز لرزهنگاری کشور، مختصات جغرافیایی این زمینلرزه ۳۰.۴۸ درجه عرض شمالی و ۵۰.۶۱ درجه طول شرقی بوده و کانون آن در ۲۲ کیلومتری دوگنبدان، ۳۴ کیلومتری چرام و ۳۶ کیلومتری دهدشت شناسایی شده است.
در ادامه این فعالیتهای لرزهای، در دقایق اولیه بامداد امروز نیز زمینلرزهای دیگر حوالی دهدشت به وقوع پیوست. این زمینلرزه که بزرگی آن ۳.۵ ریشتر گزارش شده، در عمق ۱۲ کیلومتری زمین رخ داده است.
مختصات تعیینشده برای زلزله دهدشت ۳۰.۵۴ درجه عرض جغرافیایی و ۵۰.۵۹ درجه طول جغرافیایی بوده و کانون آن در ۲۸ کیلومتری دهدشت، ۲۸ کیلومتری چرام و ۲۹ کیلومتری دوگنبدان قرار داشته است.
تا این لحظه هیچگونه گزارشی از خسارات مالی یا جانی احتمالی این زمینلرزهها اعلام نشده است.
انتهای خبر/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0