کد خبر : 69156
تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 مهر 1404 - 11:27

شورای شهر و شائبه سیاسی‌کاری؛

زواره کائیدی

آیا انحلال دوگنبدان فراتر از قانون است؟

آیا انحلال دوگنبدان فراتر از قانون است؟
در ادامه واکنش‌ها به خبر انحلال احتمالی شورای شهر دوگنبدان، نشست معتمدین با امام‌جمعه گچساران به صحنه‌ای برای طرح پرسش‌های جدی درباره ماهیت این اقدام تبدیل شد. آیا این تصمیم در مسیر اصلاح امور است یا نشانه‌ای از رقابت‌های سیاسی پشت پرده؟

 

در فضای سیاسی شهرستان گچساران، خبر انحلال شورای شهر دوگنبدان با سرعتی غیرمنتظره منتشر شد؛ آن‌هم در شرایطی که تنها هفت ماه تا پایان دوره شورا باقی مانده است. این زمان‌بندی، از نگاه بسیاری از فعالان اجتماعی و سیاسی، نه‌تنها غیرضروری بلکه مشکوک به اهداف جناحی و تسویه‌حساب‌های پشت‌پرده است.

حجت‌الاسلام سعیدی‌فر در این نشست با صراحت گفت: «بیان چنین مسئله‌ای در ماه‌های پایانی عمر شورا، شایسته مردم این شهرستان نیست.» این جمله، بازتابی از نگرانی عمومی نسبت به بدنام‌سازی اعضای شورا در آستانه انتخابات است؛ اقدامی که می‌تواند مشارکت مردم را کاهش داده و فضای انتخاباتی را به نفع گروه‌های خاص تغییر دهد.

یدالله مرادی نیز با تأکید بر لزوم برخورد قانونی با تخلفات، هشدار داد: «نباید روند بررسی‌ها به‌گونه‌ای پیش رود که شائبه تسویه‌حساب سیاسی به وجود آید.» این هشدار، نشان‌دهنده حساسیت بالای جامعه نسبت به استقلال نهادهای شهری و ضرورت حفظ اعتماد عمومی است.

در همین حال، امام‌جمعه گچساران تلاش کرد تا با تأکید بر قانون‌گرایی، از التهاب بیشتر جلوگیری کند. او گفت: «در حال حاضر، هیچ انحلالی صورت نگرفته و پرونده همچنان در مرحله بررسی است.» این موضع‌گیری، اگرچه آرام‌بخش است، اما نشان می‌دهد که پرونده شورا هنوز در فضای ابهام و گمانه‌زنی قرار دارد.

 

 

🔷 جمع‌بندی
تحلیل سیاسی این نشست نشان می‌دهد که انحلال شورای شهر دوگنبدان، صرفاً یک تصمیم اداری نیست؛ بلکه به مسئله‌ای با ابعاد سیاسی و اجتماعی بدل شده است. در چنین شرایطی، مسئولان استانی باید با شفافیت، تدبیر و پرهیز از جناح‌گرایی، مسیر قانونی را طی کنند تا اعتماد عمومی حفظ شود و مشارکت مردم در انتخابات آینده آسیب نبیند.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.