ماجرای کامل تهدید «تاجگردون» توسط فرد مسلح!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کرونا نیوز» ، ساعتی پیش اخباری درباره قصد یک فرد مسلح برای حمله و تیراندازی به غلامرضا تاجگردون، نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، منتشر شد؛ موضوعی که پیگیریهای این پایگاه خبری از یک منبع آگاه، جزئیات متفاوتی از آن را روشن کرده است. بر اساس توضیحات
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کرونا نیوز» ، ساعتی پیش اخباری درباره قصد یک فرد مسلح برای حمله و تیراندازی به غلامرضا تاجگردون، نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، منتشر شد؛ موضوعی که پیگیریهای این پایگاه خبری از یک منبع آگاه، جزئیات متفاوتی از آن را روشن کرده است.
بر اساس توضیحات این منبع آگاه، تاجگردون اخیراً از طرح پتروپالایشگاه گچساران بازدید کرده بود که در جریان این ماجرا، فردی با هویت مشخص، مسلح به سلاح گرم، وی را در مسیر حرکت تعقیب کرده و اقدام به تهدید او کرده است.
تعقیب و تهدید؛ بدون وقوع تیراندازی
این منبع آگاه با رد اخبار منتشرشده درباره تیراندازی به سمت نماینده گچساران و باشت اظهار کرد: فرد موردنظر سلاح به همراه داشته و در مسیر حرکت، تاجگردون را تعقیب کرده است؛ با این حال، هیچ تیراندازی به سمت وی انجام نشده و برخورد مستقیمی نیز میان آنها صورت نگرفته است.
بازداشت فرد مظنون با هماهنگی پلیس
به گفته این منبع، پس از اطلاع تاجگردون از وضعیت پیشآمده و اعلام موضوع به پلیس، با هماهنگی کلانتری ۱۱ شهری گچساران، فرد مظنون شناسایی و دستگیر شد. این فرد به همراه سلاحی که در اختیار داشته، بازداشت شده است.
بر اساس اطلاعات دریافتی، موضوع اصلی این حادثه، تعقیب و تهدید نماینده گچساران و باشت توسط فردی مسلح بوده و ادعای تیراندازی به سمت وی، مطابق توضیحات منبع آگاه، صحت ندارد.
«کرونا نیوز» همچنان پیگیر جزئیات تکمیلی این ماجرا و دریافت اطلاعات رسمی از مراجع انتظامی و قضایی خواهد بود.
انتهای خبر/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0