کد خبر : 71739
تاریخ انتشار : یکشنبه 15 شهریور 1405 - 11:23 - یکشنبه 6 سپتامبر 2026 - 11:23

برپایی نمایشگاه «پایگاه‌های اسوه» در گچساران+ تصاویر

برپایی نمایشگاه «پایگاه‌های اسوه» در گچساران+ تصاویر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «کرونا نیوز» ، نمایشگاه «طرح اسوه» با هدف معرفی فعالیت‌ها، دستاوردها و توانمندی‌های پایگاه‌های مقاومت بسیج و ارائه الگوهای موفق خدمت‌رسانی به مردم، در محل روگذر شهرستان گچساران برپا شد. نمایش توانمندی بسیجیان گچساران در «طرح اسوه» این نمایشگاه در راستای مأموریت‌های بسیج و با محوریت معرفی عملکرد یک‌ساله پایگاه‌های

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «کرونا نیوز» ، نمایشگاه «طرح اسوه» با هدف معرفی فعالیت‌ها، دستاوردها و توانمندی‌های پایگاه‌های مقاومت بسیج و ارائه الگوهای موفق خدمت‌رسانی به مردم، در محل روگذر شهرستان گچساران برپا شد.

نمایش توانمندی بسیجیان گچساران در «طرح اسوه»

این نمایشگاه در راستای مأموریت‌های بسیج و با محوریت معرفی عملکرد یک‌ساله پایگاه‌های مقاومت، انتقال تجربیات و به نمایش گذاشتن ظرفیت‌های مختلف بسیجیان برگزار شده است؛ رویدادی که تلاش دارد بخشی از فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، جهادی و خدماتی بسیجیان را به صورت عینی در معرض دید عموم قرار دهد.

روایت یک‌سال فعالیت پایگاه‌های بسیج

نمایشگاه «طرح اسوه» فرصتی برای معرفی الگوهای موفق و ایده‌های خلاقانه پایگاه‌های مقاومت بسیج و همچنین بستری برای تبادل تجربه میان پایگاه‌هاست. در این رویداد، دستاوردهای شاخص و عملکرد پایگاه‌های برتر ناحیه مقاومت بسیج گچساران در حوزه‌های مختلف به نمایش گذاشته شد تا مخاطبان با بخشی از ظرفیت‌های بسیج در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و خدمات‌رسانی آشنا شوند.

از فعالیت‌های فرهنگی تا خدمات جهادی

در نمایشگاه طرح اسوه، ۱۱ پایگاه مقاومت محلات ناحیه مقاومت بسیج گچساران، یک معاونت و یک حوزه برتر این ناحیه در دو بخش خواهران و برادران، دستاوردها و توانمندی‌های خود را ارائه کردند. این فعالیت‌ها در محورهای مختلفی از جمله فرهنگی و اجتماعی، سیاسی و بصیرت‌افزایی، محرومیت‌زدایی و خدمات جهادی و تولیدات فضای مجازی به نمایش درآمده است.

گوناگونی این محورها نشان می‌دهد که فعالیت پایگاه‌های مقاومت صرفاً به یک حوزه محدود نیست و بخش‌هایی از ظرفیت بسیج در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، جهادی و ارتباط با جامعه را دربر می‌گیرد.

فرصتی برای معرفی الگوهای موفق

برگزاری نمایشگاه طرح اسوه، علاوه بر معرفی دستاوردهای پایگاه‌های برتر، زمینه‌ای برای انتقال تجربه، شناسایی ایده‌های موفق و معرفی الگوهای قابل تکرار در میان پایگاه‌های مقاومت فراهم کرده است. این نمایشگاه همچنین فرصتی است تا بخشی از اقدامات بسیجیان در حوزه خدمت‌رسانی به مردم، فعالیت‌های جهادی و محرومیت‌زدایی و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در معرض دید شهروندان قرار گیرد.

بازدید مسئولان سپاه فتح و مردم از نمایشگاه

در جریان برپایی این نمایشگاه، سرهنگ زریر فرضی‌زاده، معاون هماهنگ‌کننده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ علی محمدی، مسئول بسیج مساجد و محلات سپاه فتح استان و سرهنگ مسعود نوری، جانشین ناحیه مقاومت بسیج گچساران به همراه جمعی از اقشار مختلف مردم از غرفه‌های نمایشگاه بازدید کردند.

نمایشگاه «طرح اسوه» در گچساران را می‌توان روایتی از یک سال فعالیت پایگاه‌های مقاومت در عرصه‌های مختلف دانست؛ روایتی که در آن خدمت، جهاد، فرهنگ، بصیرت و حضور اجتماعی در کنار یکدیگر به نمایش گذاشته شده است.

تصاویر را مشاهده کنید.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.