کد خبر : 70416
تاریخ انتشار : شنبه 23 اسفند 1404 - 11:30

ملت بزرگ ایران هرگز در برابر ظلم کوتاه نخواهد آمد

ملت بزرگ ایران هرگز در برابر ظلم کوتاه نخواهد آمد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «کرونا نیوز» ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عنایت هاشمی‌منش امام‌جمعه گچساران در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته، نمازگزاران را به رعایت تقوای الهی دعوت کرد و گفت: این روزها در حال سپری کردن آخرین روزهای ماه مبارک رمضان هستیم و امروز نیز آخرین جمعه این ماه شریف است؛ از این

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «کرونا نیوز» ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عنایت هاشمی‌منش امام‌جمعه گچساران در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته، نمازگزاران را به رعایت تقوای الهی دعوت کرد و گفت: این روزها در حال سپری کردن آخرین روزهای ماه مبارک رمضان هستیم و امروز نیز آخرین جمعه این ماه شریف است؛ از این رو شایسته است که با درنگ و تأمل، از فرصت باقی‌مانده این ماه پرفیض برای توبه، استغفار و تقرب به درگاه الهی بهره کافی ببریم.

وی با بیان اینکه رمضان در روایات ائمه اطهار (ع) تنها یک ماه تقویمی نیست، افزود: ماه مبارک رمضان فرصتی الهی برای ساختن روح و جان انسان‌هاست و مؤمنان باید همواره شکرگزار نعمت‌های الهی باشند و در شب‌ها و روزهای پایانی این ماه به رحمت گسترده خداوند امید داشته باشند؛ چرا که محروم واقعی کسی است که این ماه را پشت سر بگذارد اما از آمرزش و رحمت الهی بهره‌مند نشود.

امام‌جمعه گچساران ادامه داد: باید این روزهای پایانی ماه رمضان را قدر بدانیم و تلاش کنیم بهره معنوی لازم را از آن ببریم، در کنار توجه به عبادت و معنویت، نسبت به فقرا و نیازمندان جامعه نیز احساس مسئولیت بیشتری داشته باشیم و امور زندگی را برای رضای خداوند سامان دهیم. هنر مؤمن آن است که روح تقوا و معنویت ماه رمضان را در تمام ایام سال حفظ کند.

هاشمی‌منش با اشاره به فرارسیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، این روز را یادآور روز جهانی قدس دانست و اظهار کرد: روز قدس، روز فریاد امت اسلامی در برابر ظلم، ستم و استکبار جهانی است و نمادی از وظیفه شرعی و انسانی مسلمانان در دفاع از مظلومان به شمار می‌رود. راهپیمایی روز قدس پیام‌های مهمی برای جهان دارد و نشان می‌دهد که مؤمنان در برابر ظلم و ستم سکوت نخواهند کرد.

وی روز قدس را یادگار بنیان‌گذار انقلاب اسلامی دانست و گفت: امامین انقلاب همواره بر اهمیت مسئله فلسطین و ضرورت توجه دنیای اسلام به آن تأکید داشته‌اند و این موضوع باید در اولویت جهان اسلام قرار گیرد. انسجام، وحدت و همدلی بزرگ‌ترین سرمایه امت اسلامی است؛ سرمایه‌ای که دشمنان در تلاش هستند آن را از مسلمانان بگیرند، از این رو همه باید با تمسک به ریسمان الهی، یک‌صدا و یکدل در برابر دشمنان بایستند.

امام‌جمعه گچساران با قدردانی از حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس، خاطرنشان کرد: حضور باشکوه مردم در این راهپیمایی و قدم‌های استوار آنان، پاسخی قاطع به یاوه‌گویی‌های دشمنان نظام اسلامی بود.

وی در ادامه با اشاره به تحولات منطقه و دشمنی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی اظهار کرد: رژیم صهیونیستی شر مطلق و دشمن اسلام و انسانیت است و امروز در کنار آمریکا در شرایطی قرار گرفته‌اند که نشانه‌های استیصال آنان آشکار شده است. ملت ایران با الهام از فرهنگ عاشورا هرگز در برابر ظلم سر تسلیم فرود نخواهد آورد.

هاشمی‌منش با اشاره به توانمندی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروهای مسلح کشور در خط مقدم دفاع از عزت و استقلال ایران اسلامی قرار دارند و دشمنان با تصور خام خود گمان می‌کردند با اقدامات تروریستی و شهادت رهبر انقلاب، فرماندهان و شخصیت‌های برجسته می‌توانند ملت ایران را تضعیف کنند، اما امروز بیش از گذشته دچار سردرگمی و درماندگی شده‌اند.

وی همچنین به انتخاب رهبر سوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: انتخاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای از سوی مجلس خبرگان رهبری، اقدامی امیدآفرین و مسرت‌بخش بود و نشان‌دهنده نگاه جهادی و انقلابی نمایندگان خبرگان است. بدون تردید رهبری جدید انقلاب مسیر عزت و اقتدار اسلام و تشیع را با قوت ادامه خواهند داد.

امام‌جمعه گچساران تأکید کرد: همه باید با بصیرت و آگاهی، مطیع ولایت باشند و مردم همواره پشت سر مقام عظمای ولایت حرکت کنند. این انتخاب موجب ناامیدی دشمنان شد، چرا که آنان به خیال خام خود تصور می‌کردند می‌توانند با فشارها و توطئه‌ها جمهوری اسلامی را تضعیف و سرنگون کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش مردم در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان گفت: آنچه دشمنان را در برابر جمهوری اسلامی زمین‌گیر کرده، علاوه بر اقتدار نیروهای مسلح، حضور آگاهانه و با بصیرت مردم در صحنه و خیابان‌هاست. این حضور ارزشمند باید ادامه داشته باشد، چرا که دشمنان همچنان به دنبال سوءاستفاده از برخی فضاها برای اجرای سناریوهای خود هستند.

هاشمی‌منش افزود: دشمنان در تلاشند از برخی مناسبت‌ها همچون چهارشنبه سوری سوءاستفاده کنند، از این رو لازم است مردم به‌ویژه جوانان با هوشیاری کامل مراقب باشند تا دشمن نتواند از این فضاها بهره‌برداری کند.

وی همچنین با اشاره به کمک‌های مردمی به جبهه مقاومت گفت: کمک‌های خودجوش مردم به جبهه مقاومت نشان‌دهنده بزرگی، همبستگی و روحیه ایستادگی ملت ایران است؛ ملتی که همواره در کنار محور مقاومت ایستاده و برای مقابله با دشمنان اسلام و انسانیت از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.

امام‌جمعه گچساران در پایان تأکید کرد: ملت ایران اسلامی با وحدت، ایمان و حضور در صحنه‌های مختلف انقلاب، مسیر عزت و پیشرفت را ادامه خواهد داد و دشمنان نیز به‌خوبی دریافته‌اند که در برابر ملتی مقتدر و استوار قرار گرفته‌اند و کاری از پیش هم نخواهند برد.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.