کد خبر : 70350
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 اسفند 1404 - 11:43

اقتدار نیروهای مسلح، میراث ماندگار رهبر شهید است

اقتدار نیروهای مسلح، میراث ماندگار رهبر شهید است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «کرونا نیوز» ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالرحیم عبودی در مراسم سوگواری و اجتماع حماسی مردم گچساران که در پی شهادت مظلومانه رهبر معظم انقلاب برگزار شد، اظهار داشت: ما شخصیت گران‌قدری را ازدست‌داده‌ایم که تصور ثانیه‌ای زندگی بدون وجود پربرکت ایشان برایمان دشوار بود؛ اما دشمن خبیث بداند که با این اقدام

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «کرونا نیوز» ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالرحیم عبودی در مراسم سوگواری و اجتماع حماسی مردم گچساران که در پی شهادت مظلومانه رهبر معظم انقلاب برگزار شد، اظهار داشت: ما شخصیت گران‌قدری را ازدست‌داده‌ایم که تصور ثانیه‌ای زندگی بدون وجود پربرکت ایشان برایمان دشوار بود؛ اما دشمن خبیث بداند که با این اقدام ملعونانه، وارد مسیری شده است که هزینه‌های سنگین آن را تا ابد پرداخت خواهد کرد.

رهبری ۳۷ ساله امت؛ پیوند ناگسستنی امام و مردم

عبودی با اشاره به دوران امامت و رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تصریح کرد: ایشان در طول ۳۷ سال رهبری حکیمانه، مقتدرانه و باصلابت، توانستند امتی را هدایت کنند که در تمام صحنه‌ها پای‌کار نظام بماند. ملت ایران ثابت کرده است که قدرشناس ولایت است؛ از دوران امام راحل تا پایان عمر بابرکت رهبر شهید، مردم در تمام فتنه‌ها ازجمله حوادث سال ۸۸ و توطئه‌های دی‌ماه، با بصیرت خود طومار دشمنان را در هم پیچیدند.

وی افزود: رابطه میان امام و امت در ایران اسلامی، یک ارتباط الهی است. اگر امروز می‌بینید دشمن هلهله می‌کند، ناشی از جهل آن‌هاست؛ چراکه حضور میلیونی مردم در مراسم‌های عزاداری نشان‌دهنده زنده‌تر شدن راه ولایت است.

اقتدار نظامی؛ از غرق کردن نفتکش‌های متجاوز تا فرار ناو هواپیمابر

رئیس دفتر شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات میدانی و نظامی اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب، نیروهای مسلحی را بنیان نهادند که امروز مایه عزت جبهه حق است. امروز ایران اسلامی به‌تنهایی در مقابل جبهه کفر، ناتو و کشورهای خودفروخته منطقه ایستاده است. نیروهای توانمند ما با بستن تنگه هرمز، شریان‌های حیاتی دشمن را قطع کرده‌اند و تنها به نفتکش‌های متحدان اجازه عبور می‌دهند.

وی با افشای جزئیاتی از نبردهای اخیر خاطرنشان کرد: سپاه مقتدر ما با شلیک چهار فروند موشک کروز، ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» را هدف قرار داد که منجر به فرار آن شد. همچنین انهدام کامل پایگاه نظامی آمریکا در بحرین و دیگر کشوهای منطقه و آتش زدن کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی، پاسخی صریح به جنایات آن‌ها بود. امروز تمام منطقه، از آرامکو در عربستان تا پایگاه‌های ناتو در قبرس، زیر برد موشک‌های نقطه‌زن و خوشه‌ای ما قرار دارد و رژیم صهیونیستی نیز طعم نابودی محله‌های استراتژیک خود را چشیده است.

تجمعات مردمی؛ سوخت محرک نیروهای مسلح

حجت‌الاسلام عبودی با فراخواندن مردم به حفظ آرامش و پرهیز از یأس، تأکید کرد: انقلاب اسلامی ما قائم به شخص نیست؛ ما خدا را داریم ما حضرت صاحب‌الزمان (عج) را داریم. همان‌گونه که پس از رحلت امام خمینی (ره)، پرچم به دست صالح‌ترین فرد افتاد، امروز نیز نصرت الهی با ماست. وظیفه امروز ما حفظ امانت بزرگ نظام اسلامی با «وحدت» و «حضور آگاهانه درصحنه» است.

وی در پایان خطاب به مطالبات مردمی گفت: هیچ‌چیز به‌اندازه عزاداری‌ها، تجمعات شبانه و فریادهای حماسی شما در خیابان‌ها به نیروهای مسلح ما قدرت نمی‌دهد. این حضور، ضامن امنیت داخلی و مایه دلگرمی رزمندگان در جبهه‌های نبرد است؛ لذا این اجتماعات باید هر شب باشکوه‌تر از قبل برگزار شود تا امانت آقا به‌درستی حفظ گردد.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.