کد خبر : 69512
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 آذر 1404 - 19:29

زواره کائیدی

اعتراض والدین به اقدام مدرسه شهید همت گچساران؛ چرا پول دانش‌آموزان خرج ناهار مسئولین شد

اعتراض والدین به اقدام مدرسه شهید همت گچساران؛ چرا پول دانش‌آموزان خرج ناهار مسئولین شد
جمعی از والدین دانش‌آموزان مدرسه شهید همت شاهد گچساران نسبت به دریافت مبلغ ۱۵۰ هزار تومان از هر دانش‌آموز و صرف آن برای پذیرایی از مسئولین اعتراض کردند. آنان تأکید دارند که بسیاری از خانواده‌ها توان مالی محدودی دارند و این اقدام فشار مضاعفی بر آنان وارد کرده است.

به گزارش خبرنگار گچساران نیوز، تعدادی از والدین دانش‌آموزان مدرسه شهید همت گچساران  در تماس با این رسانه محلی، نسبت به اقدام اخیر مدیریت مدرسه واکنش نشان دادند. آنان می‌گویند از هر دانش‌آموز مبلغ ۱۵۰ هزار تومان دریافت شده و این هزینه صرف برگزاری ناهار برای مسئولین شده است.

والدین معترض این اقدام را «غیرقابل توجیه» دانسته و تأکید کردند: «پول دانش‌آموزان باید صرف امور آموزشی، فرهنگی و رفاهی آنان شود، نه پذیرایی از مسئولین.»

این والدین همچنین خاطرنشان کردند که بسیاری از دانش‌آموزان از خانواده‌های کم‌برخوردار هستند و چنین تصمیمی نه تنها بی‌عدالتی محسوب می‌شود بلکه اعتماد خانواده‌ها به نظام آموزشی را خدشه‌دار می‌کند.

والدین همچنین خواستار پاسخگویی شفاف مدیران مدرسه و نظارت جدی آموزش و پرورش شهرستان گچساران بر چنین تصمیماتی شدند. آنان معتقدند که چنین رفتارهایی اعتماد خانواده‌ها را نسبت به نظام آموزشی خدشه‌دار می‌کند و باید هرچه سریع‌تر اصلاح شود

گچساران نیوز آماده است تا دیدگاه مسئولان آموزش و پرورش و مدیریت مدرسه را نیز در این زمینه منتشر کند تا افکار عمومی در جریان توضیحات رسمی قرار گیرد

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.