کد خبر : 69125
تاریخ انتشار : شنبه 26 مهر 1404 - 19:41

گامی نو در سلامت شهرستان گچساران

زواره کائیدی

مرکز تخصصی دیابت به‌زودی افتتاح می‌شود

مرکز تخصصی دیابت به‌زودی افتتاح می‌شود
خدمات آموزشی، درمانی و خودمراقبتی برای هزاران بیمار دیابتی در راه است

مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران از راه‌اندازی نخستین مرکز تخصصی دیابت در این شهرستان خبر داد؛ مرکزی که قرار است با رویکردی علمی و جامع، به هزاران بیمار دیابتی خدمات آموزشی و درمانی ارائه دهد.

 

سید امین رضایی در گفت‌وگو با «گچساران نیوز» با اعلام این خبر گفت: «با توجه به وجود بیش از ۷۵۰۰ بیمار دیابتی در سطح شهرستان، راه‌اندازی چنین مرکزی ضرورتی انکارناپذیر بود. این مرکز با هدف ارتقای آگاهی، آموزش اصول خودمراقبتی و پیشگیری از عوارض دیابت، طی روزهای آینده آغاز به کار خواهد کرد.»

 

آموزش برای زندگی بهتر با دیابت

 

رضایی با اشاره به اهمیت آموزش در کنترل بیماری دیابت افزود: «در این مرکز، بیماران با پیامدهای بیماری از جمله رتینوپاتی، نوروپاتی، نفروپاتی، هایپوگلیسمی و مشکلات قلبی آشنا می‌شوند. آگاهی از این عوارض، نقش مهمی در مدیریت بیماری و پیشگیری از آسیب‌های جدی دارد.»

 

وی ادامه داد: «یکی از اهداف ما این است که بیماران بتوانند اضطراب و استرس خود را کنترل کنند، با اصول تغذیه سالم آشنا شوند و از تداخل‌های دارویی و غذایی آگاهی پیدا کنند. همچنین مراجعه منظم به متخصصان چشم، قلب، کلیه و تغذیه در دستور کار آموزشی این مرکز قرار دارد.»

 

خدمات تخصصی با تعرفه دولتی

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران با تأکید بر ارائه خدمات با تعرفه دولتی گفت: «در این مرکز، بیماران نحوه مصرف داروهای دیابتی، تنظیم رژیم دارویی متناسب با شرایط بدنی، شناخت انواع انسولین و تطبیق آن با میزان مصرف کربوهیدرات را فرا خواهند گرفت.»

وی افزود: «پیشگیری از زخم دیابتی و درمان به‌موقع آن نیز از محورهای آموزشی مهم این مرکز است. همچنین بیماران یاد می‌گیرند چگونه نتایج آزمایش‌هایی مانند قند خون ناشتا و میانگین سه‌ماهه را تفسیر کرده و اقدامات اصلاحی انجام دهند.»

 

خودمراقبتی؛ کلید حفظ سلامت

 

رضایی با اشاره به نقش خودمراقبتی در ارتقای کیفیت زندگی بیماران دیابتی اظهار داشت: «هر بیمار باید اصول علمی مراقبت از خود را بیاموزد تا بتواند در کنار خدمات درمانی، نقش فعالی در حفظ سلامت خود ایفا کند.»

 

وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های همکاران خود در واحدهای مختلف شبکه بهداشت گفت: «با افتتاح این مرکز، امیدواریم گامی مؤثر در مسیر بهبود وضعیت سلامت شهرستان برداشته شود و بیماران دیابتی بتوانند با آرامش و آگاهی بیشتری زندگی کنند.»

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.