کد خبر : 68366
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 - 11:23

مطالبه‌گری جوانان روستای چهاربیشه مقابل پلیمر گچساران

مطالبه‌گری جوانان روستای چهاربیشه مقابل پلیمر گچساران

صبح امروز گروهی از جوانان بیکار روستای چهاربیشه با حضور مقابل طرح صنایع پلیمر گچساران، اعتراض خود را نسبت به عدم بهره‌مندی از فرصت‌های شغلی در این مجموعه اعلام کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «کرونا نیوز» ،صبح امروز گروهی از جوانان بیکار روستای چهاربیشه با حضور مقابل طرح صنایع پلیمر گچساران، اعتراض خود را نسبت به عدم بهره‌مندی از فرصت‌های شغلی در این مجموعه اعلام کردند.

معترضان با شعارهایی نظیر «استخدام حق ماست»، «نه به تبعیض شغلی» و «فرزندان بومی را دریابید»، خواستار بازنگری در روند جذب نیرو و اعمال سهمیه ویژه برای ساکنان مناطق مجاور پروژه شدند.

یکی از جوانان حاضر در این تجمع گفت: پروژه‌ای در جوار روستای ما در حال فعالیت است، اما از جوانان این منطقه در استخدام‌ها استفاده نمی‌شود. بسیاری از ما دارای مدرک فنی و تخصصی مرتبط هستیم، اما نادیده گرفته‌شده‌ایم.

بر اساس مشاهدات میدانی نیز این تجمع به‌صورت مسالمت‌آمیز برگزار شد و با حضور نیروهای انتظامی و مسئولان محلی، بدون بروز تنش خاتمه یافت.

برخی مسئولان شهرستانی در واکنش به این مطالبه نیز با حضور در محل تجمع اعلام کردند که موضوع در نشست آتی شورای اشتغال شهرستان مطرح و روند جذب نیرو در پروژه پلیمر نیز بررسی خواهد شد.

گفتنی است طرح صنایع پلیمر گچساران از مهم‌ترین طرح‌های صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد محسوب می‌شود که باهدف توسعه اقتصادی منطقه و ایجاد فرصت‌های شغلی، سال‌هاست در دست اجراست، اما روند طولانی ساخت و چالش‌های استخدامی آن بارها موردانتقاد قرارگرفته است.

انتهای خبر/

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.