کد خبر : 64102
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 اردیبهشت 1402 - 10:22

دپوی خطرناک پسماندهای عفونی در یک کارگاه ضایعاتی در حاشیه بویراحمد

دپوی خطرناک پسماندهای عفونی در یک کارگاه ضایعاتی در حاشیه بویراحمد

به گزارش گچساران نیوز از یاسوج، اسلام جاودان‌خرد گفت: مسئول یک کارگاه ضایعاتی که  حجم انبوهی از پسماندهای عفونی را در محل کارگاه خود دپو کرده بود شناسایی و دستگیر شد. مدیرکل محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد افزود: این فرد کلیه پسماندهای عفونی و پزشکی استان را بجای آنکه ابتدا در بیمارستان امام سجاد بی خطر

به گزارش گچساران نیوز از یاسوج، اسلام جاودان‌خرد گفت: مسئول یک کارگاه ضایعاتی که  حجم انبوهی از پسماندهای عفونی را در محل کارگاه خود دپو کرده بود شناسایی و دستگیر شد.

مدیرکل محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد افزود: این فرد کلیه پسماندهای عفونی و پزشکی استان را بجای آنکه ابتدا در بیمارستان امام سجاد بی خطر شوند و سپس به محل جایگاه دوپشته دشت روم منتقل کند را  از مسیری خارج از این چرخه بهداشتی و مستقیم  به کارگاه خود در یکی از روستاهای حاشیه شهرستان بویراحمد منتقل و دپو کرده بود.

وی عنوان کرد: با پیگیرهای محسوس و نامحسوس محیط زیست استان فرد خاطی شناسایی و صبح امروز با حضور دستگاه‌های اجرایی مرتبط، مراجع انتظامی و هماهنگی مراجع قضایی، با ورود مستقیم دکتر ملک حسینی دادستان محترم مرکز استان شناسایی و پس از پلمپ کارگاه بازداشت شد.

جاودان خرد تصریح کرد: پسماندهای عفونی و پزشکی بیمارستان‌ها و مطب‌های شخصی باید ابتدا بی‌خطرسازی و سپس به جایگاه زباله دشت روم منتقل شوند، چنانچه پسماندهای عفونی خارج از این سیکل قرار گیرند تخلف محسوب می‌شود و با فرد خاطی در حوزه حقیقی و حقوقی برخورد جدی صورت خواهد شد.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

 



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.