کد خبر : 63819
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 فروردین 1402 - 10:20

درخواست دبیر ستاد امر به معروف کهگیلویه و بویراحمد از دستگاه‌ها در خصوص حجاب

درخواست دبیر ستاد امر به معروف کهگیلویه و بویراحمد از دستگاه‌ها در خصوص حجاب

به گزارش گچساران نیوز از یاسوج؛ حجت الاسلام حمزه پیشقدم در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: عرض خداقوت نسبت به مدیران و مسئولین استانی داریم که در راستایی تحقق شعائر دینی و آرمان و وصیت شهدا و جامه عمل پوشاندن به منویات رهبری فرزانه و حکیم

به گزارش گچساران نیوز از یاسوج؛ حجت الاسلام حمزه پیشقدم در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: عرض خداقوت نسبت به مدیران و مسئولین استانی داریم که در راستایی تحقق شعائر دینی و آرمان و وصیت شهدا و جامه عمل پوشاندن به منویات رهبری فرزانه و حکیم انقلاب قدم بر می‌دارند. 

وی به بخش‌هایی از سخنان رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: حجاب محدودیت شرعی و قانونی است کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است خیلی از کسانی که کشف حجاب می‌کنند اگر بدانند پشت کار آنها چه سیاستی است قطعا این کار را نمی‌کنند دشمن با برنامه وارد شده و ما هم باید با برنامه وارد شویم کارهای بی قاعده هم نباید انجام داد به فرموده رهبر معظم  انقلاب طرح و برنامه مقدمه بر کار اثر گذار و ماندگار خواهد بود.

این مسئول افزود: آنچه که در جلوی میز شما مدیران  و همچنین در بستر فضای مجازی برای تعدادی از مسئولان استانی ارسال گردید طرح جامع عفاف و حجاب ستاد امر به معروف است که با تجمیع نظر کارشناسان و نخبگان و صاحبان فکر و اندیشه فرهنگی از اهمیت بالایی برخوردار است  لازم به ذکر است که تبلیغات فرهنگی و کافی درباره اهمیت پوشش مناسب و حجاب می‌تواند کمک به پیشگیری از این معضل اجتماعی کند.

وی گفت: تمامی زوایا موضوع مورد بررسی قرار گرفته و با برخورداری از نظریه تاثیر گذار  و به روز که قابلیت اجرا و اثر را داشته باشد با تغییر رویکرد و نگاه از جرم به تخلف به دنبال پیشگیری و درمان این معضل اجتماعی است که هم اکنون این طرح منتظر الحاق ماده واحده قانونی جهت اجراست که باید نمایندگان همت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

 این مسئول افزود: تقویت ایمان و آگاهی دینی و ارزشی اسلامی ، افزایش آگاهی و شناخت نسبت به احکام شرعی مربوط به پوشش و حجاب و برخورد با مفاهیم و دیدگاه های غلط در این زمینه میتوتند موثر باشد.علاوه بر این آموزش و تربیت در خانواده و مدارس و محیط های مذهبی و فرهنگی از اهمیت بالایی برخوردار است لازم به ذکر است که تبلیغات فرهنگی کافی درباره اهمیت پوشش مناسب و حجاب می تواند کمک به پیشگیری از این معضل اجتماعی کند.

وی در ادامه به پیشنهاد قرارگاه حجاب و عفاف استانداری اشاره کرد و افزود: آنجا دو پیشنهاد مطرح شد یکی اینکه از دل همین قرارگاه باید برنامه ای تدوین شود و به دستگاه ها ابلاغ گردد 
و یا اینکه باید در راستای تحقق مصوبات شورای انقلاب فرهنگی همه دستگاه ها پای کار بیایند 
مدیران محترم امروز هجمه همه جانبه دشمن د ر موضوع خانواده و آن هم جنگ ترکیبی در حوزه حجاب است که تاثیر مستقیم بر روی تحکیم خانواده دارد و لذا این موضوع به عنوان بحرانی در جامعه اسلامی است چرا که دشمن تمام سرمایه گذاری خود را در دهه های اخیر معطوف به این موضوع کرده است و لذا می‌طلبد که همه دستگاها هماهنگ و همراه هم باشند.

پیشقدم بیان کرد: در مصوبه ۴۲۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر ملزم به نظارت بر رعایت کامل عفاف و حجاب در مراکز سازمان ها و ارگان های دولتی است و در طرح ستاد هم بحث ابلاغ شاخصه ها و بازرسی ها در دستور کار بوده که این بند از مصوبات اجرا شد. 

حجت الاسلام پیشقدم در ادامه به بند ۸ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد و افزود: اعزام امران و ناهیان به منظور اجرای صحیح این فریضه در خصوص عفاف و حجاب اسلامی از طریق شوراهای امر به معروف  باید پیگیری شود که ما در ادارات ضمن تشکیل شورا رابطین هر دستگاه را مشخص و به عنوان نیروی امر به معروف در حال فعالیت هستند. 

وی گفت: امروز این بستر در ستاد امر به معروف برای ثبت گزارشات فراهم است که امیدواریم از این به بعد دستگاه ها ضمن عمل به این وظایف گزارشات خود را از طریق اتوماسیون ارسال تا بتوان ارزیابی عملکرد از دستگاه ها داشت و بعد از وصول این گزارشات تجمیع آن به محضر نماینده ولی‌فقیه و همچنین استاندار و بازرسی و فرماندهی نیروهای نظامی استان ارسال خواهد شد تا بتوانند برای وضعیت موجود برنامه ریزی و در جلسه های قرار گاه شاهد برنامه‌های اثرگذارتر باشیم و چنانچه دستگاهی در این زمینه کوتاهی کند قطعا بار آن به دوش دستگاه دیگر خواهد بود و ما در ستاد تمام مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای دستگاه‌ها معین کرده و درصد تاثیر را بنا بر وظایف تعیین شده در اختیار دستگاه ها قرار داده تا راحت تر بتوان تصمیم در این زمینه گرفت. 

پایان پیام/۸۲۰۲۴



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.