کد خبر : 61400
تاریخ انتشار : جمعه 31 تیر 1401 - 15:01

مصرف بد برق در کهگیلویه و بویر‌احمد/وقتی مردم به پیک بار اهمیتی نمی‌دهند؟!

مصرف بد برق در کهگیلویه و بویر‌احمد/وقتی مردم به پیک بار اهمیتی نمی‌دهند؟!

به گزارش صبح زاگرس از یاسوج جمال معتمدی زاده در حاشیه بازدید از ایستگاه فوق توزیع تلخسرو بویراحمد گفت: با کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق در بخش خانگی حدود ۹ میلیارد کیلووات ساعت مصرف برق کاهش می یابد. به گفته مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد ، مصرف برق نسبت به مدت مشابه

به گزارش صبح زاگرس از یاسوج جمال معتمدی زاده در حاشیه بازدید از ایستگاه فوق توزیع تلخسرو بویراحمد گفت: با کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق در بخش خانگی حدود ۹ میلیارد کیلووات ساعت مصرف برق کاهش می یابد.

به گفته مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد ، مصرف برق نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافته است.

معتمدی زاده، میزان مصرف برق در ساعات پیک بار این استان را ۴۴۶ مگاوت عنوان و اظهار داشت: این میزان مصرف نشان از افزایش هشت درصدی مصرف برق در ساعات پیک بار می دهد.

وی گفت: ساعات پیک بار در این استان از ساعت ۱۳ تا ۱۸ و ۲۰ تا ۲۳ است که متاسفانه هم در ساعات پیک بار روز و هم در ساعات پیک بار شب، شاهد افزایش مصرف برق از سوی مشترکان هستیم.

رئیس شورای انسجام بخشی صنعت آب و برق استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر صرفه جویی در مصرف برق در این ساعات ادامه داد: میزان مصرف برق در ساعات پیک بار شب استان کهگیلویه و بویراحمد از مرز ۴۵۵ مگاوت هم گذشته است.

معتمدی زاده گفت: شهرستان گچساران با مصرف ۱۶۲ مگاوات و شهرستان چُرام با مصرف ۳۱ مگاوات، بیشترین و کمترین سهم در مصرف برق این استان را به خود اختصاص داده اند.

وی افزود: رعایت چند نکته ساده در استفاده از وسایل برقی تا ۲۰ درصد در کاهش مصرف برق تاثیر گذار است.

معتمدی زاده گفت: میزان مصرف برق کشور در ساعات پیک بار از مرز ۶۰ هزار و ۸۷۶ مگاوات گذشته که رشد حدود یک درصدی را نشان می دهد.

 به گزارش فارس؛  ۲۸۵ هزار اشتراک برق در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

انتهای پیام/

 


این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.