ماجرایی تولید خودرویی که با ۳ لیتر سوخت ۱۰۰ کیلومتر مسافت را طی میکند

ساعت: ۱۳:۰۹ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۹/۱۹ شناسه خبر: ۱۶۷۵۶۴۶ در گفتگو با مخترع جوان کهگیویه و بویراحمدی مطرح شد؛ نخبه جوان کهگیلویه و بویراحمدی با بیان اینکه دانش آموزان می توانند در کنار روند تحصیلی خود مهارت های آموزشی و فنی را یاد بگیرند، گفت: خودروی ساختشده، سبک، کم هزینه با مصرف پایین سوخت
ساعت: ۱۳:۰۹
منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
شناسه خبر: ۱۶۷۵۶۴۶
در گفتگو با مخترع جوان کهگیویه و بویراحمدی مطرح شد؛
نخبه جوان کهگیلویه و بویراحمدی با بیان اینکه دانش آموزان می توانند در کنار روند تحصیلی خود مهارت های آموزشی و فنی را یاد بگیرند، گفت: خودروی ساختشده، سبک، کم هزینه با مصرف پایین سوخت است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس افراد زیادی در کهگیلویه و بویراحمد هستند که توانایی های مختلفی دارند اما به دلایل مختلف شناخته شده نیستند. یکی از این افراد جوان کهگیلویه ای است که در سن کم و در اثر یک اتفاق کوچک تصمیم به ساخت یک خودروی کوچک کرد که اکنون فعل خواستن توانستن را صرف کرده است.
وی خودرویی طراحی و ساخته که قابلیت های مختلفی دارد.
این مخترع گفت: اباالفضل فروتنی، متولد شهرستان کهگیلویه و در یاسوج ساکن هستم. بنده دانش آموخته رشته کامپیوتر دارای ۲۰ سال سن که در شرایط حاضر در مرکز دیتیلینگ خودرو مشغول فعالیت هستم.
وی با بیان اینکه روزی به خانه بستگان خود جهت دید و بازدید رفته بودم، گفت: در آنجا خواهر کوچکم با پسر عمه ام روی این ماشین دعوا می کردند که من می خواهم بنشینم و رانندگی کنم، رفتم چند دقیقه به ماشین نگاه کردم و بعد پیش خودم گفتم باید یکی از این ها را بسازم. با بررسی آن ماشین کنترل دار با توجه به تخصص فنی، متوجه راحتی ساخت آن ماشین شدم و با جست و جو در اینترنت توانستم چنین خودرویی بسازم.

فروتنی با بیان اینکه از این خودروی سبک در مرکز تفریحی، حمل و بار کشاورزی می توان استفاده کرد: گفت: این خودرو سَبک، مصرف پایین سوخت، هزینه زیاد ندارد.
وی افزود: موتور داخلی آن از نوع موتور ۱۵۰ سی سی موتور سیکلت است، دارای گیربکس و دارای گاز، ترمز، کلاچ و ۵ دنده است تنها تفاوت آن با خودرو نوع موتور آن است.


فروتنی با اشاره به اینکه در ۱۰۰ کیلومتر ۳ لیتر سوخت بنزین می سوازند، گفت: این خودرو تحمل ۵۰۰ الی ۶۰۰ کیلوگرم بار را داشته و می توان به قابیلت آفرود ارتقا پیدا کند.
وی افزود: به همه جوانان توصیه دارم در کنار مسائل آموزشی، بازار کار و یادگیری اصول فنی را در برنامه قرار دهند.

فروتنی در ادامه بیان کرد: از مسئولان می خواهم امثال من را حمایت کنند، تا در تولید وسایل بهتر گام بردارم و به بخش خودروسازی کمک کنم، اگر حمایت شوم می توانم یک پیست کارتینگ در استان راه اندازی کنم.
وی در پایان گفت: هفته یکبار با این خودرو استفاده های تفریحی و استفاده جهت تهیه وسایل از بازار را انجام می دهم.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0