گلایه ساکنان خیابان شهدای باشت از شهرداری/ وضعیت جداول نامناسب را حل کنید

ساعت: ۱۴:۱۳ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۹/۰۴ شناسه خبر: ۱۶۷۰۵۱۴ ساکنین خیابان شهدای باشت با ارسال چند عکس، گلایه و درخواست خود را از شهرداری این شهر مطرح کردند و خواستار رسیدگی به وضعیت جداول این شهر شدند به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ساکنین کوچه شهید عبدالحسین درخشان فرعی ۱۱ واقع
ساعت: ۱۴:۱۳
منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
شناسه خبر: ۱۶۷۰۵۱۴
ساکنین خیابان شهدای باشت با ارسال چند عکس، گلایه و درخواست خود را از شهرداری این شهر مطرح کردند و خواستار رسیدگی به وضعیت جداول این شهر شدند
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ساکنین کوچه شهید عبدالحسین درخشان فرعی ۱۱ واقع در خیابان شهدای باشت با ارسال تصاویری به این پایگاه خبری از وضعیت نامناسب جدول و حاشیه های این کوچه نسبت به عدم رعایت حقوق شهروندی از شهرداری باشت گلایه داشتند.
یکی از این شهروندان در گفتگو با این پایگاه خبری گفت: متاسفانه چندین بار این مشکل را به گوش مسئولین مربوطه رساندیم ولی تاکنون اقدام مناسبی در این زمینه صورت نگرفته است و همانطور که می بینید با توجه به فصل بارش، توقف آب در این مکان می تواند آلودگی های را ایجاد کند که این برای اهالی این کوچه و حتی کوچه های اطراف از لحاظ بهداشتی خطراتی را بدنیال داشته باشد.
این شهروند باشتی در ادامه افزود:خاکهای باقیمانده هنوز در چند بخش از این کوچه وجود دارند و هنوز شهرداری اقدام به جمعآوری و پاکسازی نکرده است که علاوه بر جلوه نامناسب، با توجه به عبور و مرور زیاد وسایل نقلیه، گرد و خاک را در سطح کوچه پخش میکند.



انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0