تاریخ انتشار : جمعه 13 نوامبر 2020 - 1:26
کد خبر : 57478

واکنش رئیس مرکز بهداشت دنا به تاخیر در اعلام نتایج آزمایش های کرونا

واکنش رئیس مرکز بهداشت دنا به تاخیر در اعلام نتایج آزمایش های کرونا

ساعت: ۱۱:۳۸ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۸/۲۲ شناسه خبر: ۱۶۶۶۵۲۳ مدیر مرکز بهداشت شهرستان دنا به گلایه هایی مبنی بر تاخیر در اعلام نتایج آزمایش های کرونایی واکنش نشان داد. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح زاگرس در روز های گذشته  تعدادی از شهروندان از بخش پاتاوه شهرستان دنا با ارسال گزارشاتی

ساعت: ۱۱:۳۸
منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۸/۲۲
شناسه خبر: ۱۶۶۶۵۲۳

مدیر مرکز بهداشت شهرستان دنا به گلایه هایی مبنی بر تاخیر در اعلام نتایج آزمایش های کرونایی واکنش نشان داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح زاگرس در روز های گذشته  تعدادی از شهروندان از بخش پاتاوه شهرستان دنا با ارسال گزارشاتی به این پایگاه خبری خواستار بررسی دلایل اعلام  نکردن تست های کرونا در این بخش شدند.

در همین رابطه  پریسایی مدیر مرکز بهداشت شهر پاتاوه در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: افرادی که تست کرونا می دهند جواب آن ظرف دو روز به وی اعلام می شود، مثلا اگر کسی روز شنبه تست بدهد روز دوشنبه جواب تست به شخص تست دهند علام می شود.

وی افزود: در مرحله بعد افرادی که جواب تست آنها مثبت شده را به فرمانداری اعلام کردیم، فرماندار نیز به بخشدار و بخشدار به دهیار اعلام می کند، همچنین افرادی که تست آنها مثبت اعلام شده است را  به فرمانده سپاه اعلام می‌کنیم که  فرمانده سپاه نیز اسامی این افراد را به فرمانده پایگاه می‌دهد و فرمانده نیز اسامی را به نیروهای بسیجی پایگاه می‌ دهند.

پریسایی افزود: ما همچنین یک دستگاه سامانه پیامکی به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان خریداری کرده ایم، از  هر کسی که نمونه برداری و تست کرونا گرفته شود، همزمان شماره تلفن وی نیز ثبت می شود  جوابه تست برای این فرد اس ام اس خواهد شد.


مسئول علوم پزشکی شهرستان دنا در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان شهر پاتاوه نیز افزود:  بودجه و مجوز مورد نیاز این بیمارستان صادر شده است که با مشخص شدن زمین پروژه به مناقصه گذاشته می شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری
رفتن به نوار ابزار