کد خبر : 56009
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 مرداد 1399 - 10:46

شهرداری دهدشت در گیر و دار تعارف ها/ شورای شهر دهدشت همچنان پاسخگو نسیت

شهرداری دهدشت در گیر و دار تعارف ها/ شورای شهر دهدشت همچنان پاسخگو نسیت

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه مدتی است که شهرداری دهدشت توسط سرپرست آن اداره می شود و با وجود معرفی دهیار کلایه به استاندار کهگیلویه و بویر احمد هنوز شهردار دهدشت منصوب نشده است.   انتخاب دهیار کلایه به عنوان شهردار دهدشت حواشی زیادی را در فضای مجازی به دنبال داشت و

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه مدتی است که شهرداری دهدشت توسط سرپرست آن اداره می شود و با وجود معرفی دهیار کلایه به استاندار کهگیلویه و بویر احمد هنوز شهردار دهدشت منصوب نشده است.

 

انتخاب دهیار کلایه به عنوان شهردار دهدشت حواشی زیادی را در فضای مجازی به دنبال داشت و در نهایت شورای شهر دهدشت پس از اجماع و رای گیری داورپناه را برای تصدی این جایگاه به استاندار کهگیلویه و بویر احمد معرفی کردند.

 

شورای شهر دهدشت با تغافل در مورد قوانین انتخاب شخص پیشنهادی برای تصدی شهرداری، توپ را به زمین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویر احمد انداخت و خود را از معرکه ها و حواشی این ماجرا کنار کشیدند.

 

بر اساس شنیده ها در آخرین نشست شورای شهر دهدشت برای انتخاب شهردار، سخنگوی شورای شهر در پاسخ به درخواست یکی از خبرنگاران مبنی بر ارائه رزومه شخص پیشنهادی، اعلام بی اطلاعی کرده و آن ها را به یکی از گروه های  واتس آپی دهدشت برای دریافت رزومه معرفی می کند که این موضوع مورد انتقاد بسیاری از مردم و اهل رسانه و حتی سیاسیون قرار گرفت.

 

با وجود گذشت چند هفته از این ماجرا و استعفای دو ماه پیش برخه شهردار اسبق دهدشت، این شهر همچنان بدون شهردار است. این شهر در زمانی که از وجود شهر دار برخوردار بود با مشکلات زیادی برخورد داشت و اکنون نیز که شهردار ندارد طبیعتا مشکلات بیشتر از گذشته بوده و مدیریت آن ها دشوار تر است چرا که سرپرست بسیاری از اختیارات شهردار را نداشته و این موضوع بر روند مدیریت شهر اثر منفی خواهد گذاشت.

 

در این شرایط از استاندار کهگیلویه و بویراحمد انتظار می رود که هر چه سریعتر تصمیم قاطع خود را برای انتصاب در شهرداری دهدشت گرفته تا شهر دهدشت در ایام باقی مانده تا پایان سال شهردار خود را بشناسد و مردم مطالبات خود را از وی طلب کند.

 

گفتنی است این پایگاه خبری علی رغم تماس های فراوان نتوانست با رئیس و سخنگوی شورای شهر دهدشت برای جویا شدن جزئیات انتصاب شهردار دهدشت ارتباط برقرار کند.

 

انتهای پیام/

لینک منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.