کد خبر : 54886
تاریخ انتشار : دوشنبه 30 تیر 1399 - 12:16

هشدار قاطع مدیرکل تعزیرات حکومتی استان به دلالان مسکن و زمین/واسطه ها در استان چالش برانگیز شده اند/صاحب خانه ها مشکلات معیشتی مستاجرین را در نظر بگیرند

هشدار قاطع مدیرکل تعزیرات حکومتی استان به دلالان مسکن و زمین/واسطه ها در استان چالش برانگیز شده اند/صاحب خانه ها مشکلات معیشتی مستاجرین را در نظر بگیرند

[ad_1] مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه گفت: دلالیل افزایش قیمت مسکن در استان را می توان به چند دلیل عمده تقسیم کرد که ساخت و سازها و میزان تولید با بحث عرضه و تقاضا همخوانی ندارد.   وی افزود: راه و شهرسازی و

[ad_1]

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه گفت: دلالیل افزایش قیمت مسکن در استان را می توان به چند دلیل عمده تقسیم کرد که ساخت و سازها و میزان تولید با بحث عرضه و تقاضا همخوانی ندارد.

 

وی افزود: راه و شهرسازی و اداره ثبت خانه های خالی در مرکز استان را باید شناسایی کنند که اگر نمی خواهد مستاجر داشته باشند و می خواهند خالی بماند باید این منازل را در اختیاراداره امور مالیاتی قرار دهندکه از طریق امورمالیاتی نسبت به وصول مالیات اقدام کنند.

 

صالحی تصریح کرد: باید بحث عرضه توسعه داده شود اما کاری که ما می توانیم انجام دهیم بحث تخلفات است که تمام مشاورین املاک را ملزم کردیم که حق ندارند بالای ۱۵درصد افزایش قیمت اجاره بهاء داشته باشند.

 

وی در ادامه تاکید کرد: اگر شاهد باشیم یک مشاور املاک این تخلف را مرتکب شده باشد بدون شک شدیدترین برخورد را با وی خواهیم کرد حتی برای تعطیلی دائم آن جدای از بحث جریمه نقدی و ابطال پروانه اقدام خواهیم کرد.

 

مدیرکل تعزیرات استان گفت:سعی می کنیم برنامه جامعی برای کل استان در این حوزه داشته باشیم تا بخشی از دغدغه مستاجرین را کاهش دهیم.

 

صالحی گفت: این روند از روز گذشته در سطح مرکز استان شروع و به تبع آن در کل استان اجرایی خواهد شد که هم اکنون در حال بررسی وضعیت برای جلسه با رئیس کل دادگستری استان و اتخاذ تصمیمات نهایی در این حوزه هستیم.

 

مدیرکل تعزیرات استان گفت: وجود دلالان در بحث ساخت و سازها یکی از چالش های مهم در این استان است که بخشی از آن همین تبلیغات اینترنتی است که به این موضوع دامن می زنند که ما در بحث نرخ گذاری زمین صلاحیت ورود برابر قانون را نداریم اما دلالان در این حوزه نرخ گذاری می کنند.

 

وی در ادامه گفت: واقعا با این اقدامات در نظام اقتصادی ما اختلال گسترده ایجاد می کنند که با شناسایی این افراد با همکاری و هماهنگی دادستانی با این افراد برخورد قاطع و قانونی خواهیم کرد.

 

صالحی گفت: مادامی که این افراد سودجو شناسایی نشوند این معضل همچنان پابرجاست که انتظار داریم مردم در این حوزه به کمک ما بیایند تا بتوانیم ضمن شناسایی این مشکل را بر طرف کنیم.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تاکیدکرد: چنددستگی در تعیین نرخ اجاره بها و دلال بازی برخی افراد سودجود دلیل این همه بی بندوباری در سطح بازار مسکن و اجاره بها است.

 

وی گفت: زمین در یک نقطه شهر بدون اینکه خیابان و یا طرحی در آن پیاده شده باشد از سوی برخی ها روند افزایش قیمت سرسام آوری به خود می گیرد که همه این چالش ها دست واسطه هاست.

 

صالحی گفت:ما تنها کاری که می توانیم در این حوزه انجام دهیم شناسایی و معرفی این افراد منخلف به دستگاه قضایی است که به جرم اخلال در نظام اقتصادی با این افراد برخورد قاطعی داشته باشند.

 

وی گفت: بحث قیمت گذاری به صورت منطقه ای در مناطق مختلف شهری را پیشنهاد دادیم که منتظر بررسی و نهایی کردن آن با استفاده از نظرات کارشناسان هستیم که قیمت پایه را باید داشته باشیم و بر اساس آن بتوانیم بحث افزایش۱۵درصدی سالانه را مدیریت کنیم.

 

صالحی گفت: با منطقه بندی کردن بدون شک به نتایج خوبی خواهیم رسید که نیازمند مشارکت همه دستگاه ها هستیم.

 

صالحی گفت: البته نباید فراموش کرد انسان های با انصافی که در بحث اجاره بهاء با درنظر گرفتن شرایط مالی مستاجرین به طور ویژه آنان را حمایت می کنند و درد و دغدغه مردم برای آنان مهم است و امیدواریم این شهروندان دست به دست هم دهند تا کمی با توجه به این شرایط بیماری کرونا به فکر مردم باشند.

 

وی تاکیدکرد: با توجه به خوش آب و هوا بودن مرکز استان و افزایش سیر سفرهای تابستانی بدون شک در این ایام شاهد افزایش برخی منازل و یا اجاره بها هستیم ولی انتظاری که داریم این  است که رعایت وضعیت معیشتی مردم را نیز صاحبان خانه ها داشته باشند تا از این وضعیت رهایی پیدا کنیم.

 

انتهای پیام/



[ad_2]

لینک منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.