مصرف این نان ها سلول های کبدی را از بین می برد
[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه به گفته وی این سازمان لبنیات ما را کنترل کند که روغن های پالم در آن نریزند، انواع و اقسام پارافین ها را به پنیرها و روغن های ما نزنند؛ این ها بیماری زا است و ناراحتی گوارشی به وجود می آورد. این متخصص علوم زیستی و
[ad_1]
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه به گفته وی این سازمان لبنیات ما را کنترل کند که روغن های پالم در آن نریزند، انواع و اقسام پارافین ها را به پنیرها و روغن های ما نزنند؛ این ها بیماری زا است و ناراحتی گوارشی به وجود می آورد.
این متخصص علوم زیستی و طب گیاهی افزود: مصرف نان در کشورما خیلی بالا است و این نان ها اغلب چون سبوس ندارد و فقط از آرد سفید تهیه می شود, به نوعی در کبد استهاله و یک تغییراتی ایجاد می شود که طبق پژوهش های علمی دنیا این مواد, سمی تولید می کند که آرام آرام سلول های کبدی را نابود می کند و جای آن سلول های بافت چربی می نشیند.
دریایی اضافه کرد: در آمریکا غذاهایی وجود دارد که خود مردم آنجا را هم گرفتار کرده است. یک دانشمند و نویسنده ای به نام کلوین کتابی نوشته است تحت عنوان «آنچه آنها نمی خواهند ما بدانیم» که در این کتاب علناً اعتراف کرده که FDI آمریکا، داروهایی و غذاهایی را تایید می کند که بیماری زاست.
وی عنوان کرد: آن سوسیس و کالباسی که برای تهیه پیتزا به کار می رود, موادی از قبیل نیترات سدیم دارد که سرطان زاست حالا غیر از مواد اولیه اش که پوست های مرغ را که جمع می کنند, خمیر تهیه کرده و پودر می کنند و ادویه و مواد افزودنی به آن اضافه می کنند که همه سرطان زاست.
این متخصص علوم زیستی و طب گیاهی یادآور شد: ما نیازی نداریم که داروهای گران قیمت را از خارج وارد کنیم و مردم را گرفتار عوارض داروها کنیم.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0