یک شربت خنک تابستانی که شما را لاغر میکند
[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغها و صحراها میروید. خاکشیر برگهایی با بریدگی زیاد و گلهای زرد روشن از تیره شببو دارد. در این مطلب برخی از خواص این گیاه را بیان میکنیم. مصرف شربت و جوشانده خاکشیر مزایای سلامتی زیادی برای بدن دارد
[ad_1]
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغها و صحراها میروید. خاکشیر برگهایی با بریدگی زیاد و گلهای زرد روشن از تیره شببو دارد. در این مطلب برخی از خواص این گیاه را بیان میکنیم. مصرف شربت و جوشانده خاکشیر مزایای سلامتی زیادی برای بدن دارد که در ادامه میخوانید.
خواص خاکشیر، کاهش وزن
خاکشیر نقش موثری در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و لاغری دارد. برای کاهش وزن با خاکشیر، باید یک قاشق غذاخوری خاکشیر را بشویید و در یک لیوان آب ولرم حل کنید. سپس به این محلول مقداری شکر یا نبات اضافه کنید و هر روز ناشتا، آن را بنوشید.
مصرف ناشتای خاکشیر با شیر معده را تقویت و اشتها را زیاد میکند.
بخور خاکشیر برای درمان سرخک و آبلهمرغان
مصرف شربت خاکشیر در کودکانی که دچار سرخک و آبلهمرغان هستند باعث کاهش حرارت درونی میشود. برای این منظور شربت خاکشیر باید روزانه ۳ تا ۴ لیوان مصرف شود. برای رفع خارش و سوزش پوست کودک میتوانید خاکشیر را بر روی زغال بریزید و با دود آن، بدن کودک را بخور دهید.
خواص خاکشیر در درمان جوش صورت
مخلوط ۲ قاشق غذاخوری خاکشیر با عرق شاهتره و عرق کاسنی به درمان جوشهای صورت کمک شایانی میکند. برای این منظور باید یک استکان از هر یک از عرقیجات شاهتره و کاسنی را با هم مخلوط و آن را با ۲ قاشق غذاخوری خاکشیر ترکیب کنید. این درمان را باید به مدت سه هفته ادامه دهید. این نوشیدنی برای درمان گرفتگی صدا هم استفاده میشود.
دفع سنگ کلیه با خاکشیر
برای دفع سنگ کلیه باید ۳ قاشق غذاخوری ترنجبین را در یک لیوان آب به مدت ۵ ساعت خیس، سپس آن را صاف و با ۲ قاشق غذاخوری خاکشیر مخلوط کنید.
رفع بوی بد دهان با خاکشیر
برای رفع بوی بد دهان باید ترنجبین را به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون آب خیس سپس آن را صاف، با یک تا ۲ قاشق غذاخوری خاکشیر مخلوط و هر روز عصر یک لیوان از شربت ترنجبین و خاکشیر را میل کنید.
طرز تهیه جوشانده خاکشیر
برای تهیه جوشانده خاکشیر نخست دانههای خاکشیر را ۱۵ دقیقه درون آب خیس کرده، سپس آب اضافی آن را خالی کنید و چندین مرتبه آن را بهخوبی بشویید. خاکشیر را به مدت ۱۰ دقیقه با آب بجوشانید و پس از سرد شدن میل کنید.
موارد منع مصرف خاکشیر
افرادی که دچار ورم و زخم معده هستند باید مصرف خاکشیر را محدود کنند. اشخاصی که طبع سرد دارند و از بیماریهای ناشی از طبع سرد از جمله روماتیسم و آرتروز رنج میبرند، باید در استفاده از شربت خاکشیر احتیاط و آن را با عسل و عرق نعناع مصرف کنند.
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0