اهدای ۱۰۰ تبلت دانش آموزی به نیازمندان لنده ای

[ad_1] علی جاودان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه، با اشاره به فراگیر شدن بحث اموزش فضای مجازی برنامه شاد در تمام مدارس روستایی و شهری کشور گفت: با شیوع بیماری کرونا در سطح کشور و به همت وزرات آموزش وپرورش نرم افزار شاد جهت تحصیل دانش آموزان طراحی
[ad_1]
علی جاودان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه، با اشاره به فراگیر شدن بحث اموزش فضای مجازی برنامه شاد در تمام مدارس روستایی و شهری کشور گفت: با شیوع بیماری کرونا در سطح کشور و به همت وزرات آموزش وپرورش نرم افزار شاد جهت تحصیل دانش آموزان طراحی و در دسترس فرهنگیان و اولیا و دانش آموزان قرار گرفت.
وی افزود: هرچند بیشتر دانش آموزان به خصوص دانش آموزان مناطق محروم به دلیل عدم دسترسی به اینترنت توانایی حضور در این برنامه را نداشته اند ولی تدابیر لازم در این خصوص نیز به همت فرهنگیان اجرایی شده است.
علی جاویدان تصریح رکد: به همت حجت الاسلام آزری نژاد روحانی شناخته شده ملی تعداد یکصد دستگاه تبلت دانش اموزی تولید داخل جهت تسهیل نیازمندی دانش آموزان در ۲۰مدرسه بین دانش آموزان نیازمند توزیع شد.
وی افزود: این تبلت ها جهت حضور آنلاین دانش آموزان در کلاس های درسی است که توسط همکاران فرهنگی در نرم افزار شاد صورت می گیرد مورد استفاده دانش آموزان قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0