مسدود شدن کلیه مسیرهای اصلی و فرعی تردد به شهرستان بهمئی/تاکید بر لزوم در خانه ماندن مردم+تصاویر
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ بخشدار مرکزی بهمئی از تلاش تمامی نیروهای اداری و مردمی شهرستان در راستای مقابله همه جانبه با کرونا خبر داد. علی کرم صدیقی فر تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا با هماهنگی نهادهای شهرستانی تعطیلی کلیه اماکن ورزشی شهر و روستا های شهرستان در دستور کار
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ بخشدار مرکزی بهمئی از تلاش تمامی نیروهای اداری و مردمی شهرستان در راستای مقابله همه جانبه با کرونا خبر داد.
علی کرم صدیقی فر تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا با هماهنگی نهادهای شهرستانی تعطیلی کلیه اماکن ورزشی شهر و روستا های شهرستان در دستور کار قرار گرفت و در حال حاضر تمامی این مراکز تعطیل هستند.
وی با بیان اینکه با همکاری بسیج و نیروهای مردمی تمامی روستاهای شهرستان گندزدایی و ضدعفونی شدند، گفت: با خرید دستگاه سمپاش، دستکش و آب ژاول برای اهالی روستا توسط دهیاری وکمک جوانان روستا توانستیم همه روستاها را تحت پوشش قرار دهیم.
وی افزود: علاوه بر گند زدایی و ضد عفونی کردن روستاها ، اماکن و ادارات هم ضدعفونی شدند.
بخشدار مرکزی بهمئی خاطرنشان کرد: اهالی روستای تنگ ابدال هم ۳۰دست لباس ضدویروس به درمانگاه شهرستان اهدا کردند که جای تقدیر دارد.
صدیقی فر با بیان اینکه در حال حاضر کلیه راه های اصلی و حتی فرعی ورود و خروج به شهرستان و همچنین اماکن گردشگری و تفریحی درون شهرستان بسته است،گفت:این اقدام در راستای حفظ سلامت شهروندان و با تصمیم کلیه مسئولان شهرستانی عملیاتی شد.
وی افزود: در همین راستا راه های فرعی ورودی شهرستان از جمله حوزه ممبی و رودتلخ به خوزستان، قلات -کل جمشید به تشان بهبهان ، گنبد بردی به ترتاب، مارشاهی به ابوالفارس مسدود شد.
بخشدار مرکزی شهرستان بهمئی تصریح کرد: در نشستی که با دهیاران داشتیم با تاکید به لزوم حضور مداوم در روستا و جلوگیری از افراد غریبه و دوره گرد، خواهان گزارش به روز افراد مشکوک به مراکز درمانی و پزشکی شدیم.
صدیقی فر افزود: جلوگیری از تجمع مردم در آرامستان ها،تعطیلی نماز جماعت با همکاری و همراهی امام جماعت مسجد و جلوگیری از تجمع مردم در مراسمات عروسی و سوگواری از دیگر برنامه هایی بود که در شهرستان عملیاتی شد.
بخشدار مرکزی بهمئی در پایان با تقدیر از نیروهای محترم سپاه، بسیج،نیروی انتظامی، شبکه بهداشت ،جهاد، دهیاران، شوراها ،شهردار و سایر نیروهای مردمی که در انجام ضد عفونی روستاها و معابر شهری،گفت: همچنان تاکید بر همکاری مردم داریم، برای اینکه تنها راه حل جهانی جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، قطع زنجیره انتقال و در خانه ماندن است.
تصاویر تکمیلی خبر:





























برچسب ها :ایران ، کهگیلویه و بویراحمد ، گچساران ، گچساران نیوز ، نفت و گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0