گلایه های اهالی روستای تنگ خُشک شهرستان بویراحمد از کم آبی+فیلم
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ در چند روز گذشته خبرهایی از مطالبه گری اهالی تنگ خشک از روستاهای تنگ سرخ شهرستان بویراحمد در خصوص مشکلات کم آبی این روستا شنیده شد. اهالی این روستا که با مشکلات کم آبی مواجه بودند، چاره حل این معضل را مطالبه گری از استانداری استان دانسته
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ در چند روز گذشته خبرهایی از مطالبه گری اهالی تنگ خشک از روستاهای تنگ سرخ شهرستان بویراحمد در خصوص مشکلات کم آبی این روستا شنیده شد.
اهالی این روستا که با مشکلات کم آبی مواجه بودند، چاره حل این معضل را مطالبه گری از استانداری استان دانسته اند و با حضور در آن مکان این موضوع را دنبال کردند.
یکی از اهالی این روستا در خصوص مشکلات آب در آن منطقه گفت: روستای تنگ خشک با مشکلات کم آبی مواجه است، لوله کشی آب این منطقه مربوط به زمان جهاد سازندگی است و لوله آب احداث شده دارای قطر یک اینچ است و جوابگوی روستاییان نیست.
وی بیان کرد: زمان احداث لوله کشی آب در روستا، تعداد ۶ خانوار وجود داشت در شرایط حاضر تعدا خانوارها به ۶۰ خانوار اضافه شده است، این موضوع سبب ایجاد مشکلات کم آبی برای ساکنان است.
این روستایی در ادامه افزود: با وجود منابع آب فراون در روستا، برای روستای همجوار از لوله یک اینچ آب انتقال پیدا می کند که بر مشکلات کم آبی اضافه می شود.
ادامه اظهارات این روستایی در کلیپ آمده است
دانلود
برچسب ها :ایران ، کهگیلویه و بویراحمد ، گچساران ، گچساران نیوز ، نفت و گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0