احمدی برای رفتن اصرار داشت/در انتخاب کلانتری کش و قوس نداشتیم/آقای کلانتری؛ ۱۴۰۰به سرعت می آید
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه معاون سیاسی وزیر کشور در مراسم تکریم و معارفه استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ما در ابتدا دچار تحریم هایی شدیم بعد دچار سیل شدیم که استان های زیادی دچار آن شدند قطعا در پایان امسال از آزمون تحریم های ظالمانه ملت ما پیروز بیرون خواهند آمد
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه معاون سیاسی وزیر کشور در مراسم تکریم و معارفه استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ما در ابتدا دچار تحریم هایی شدیم بعد دچار سیل شدیم که استان های زیادی دچار آن شدند قطعا در پایان امسال از آزمون تحریم های ظالمانه ملت ما پیروز بیرون خواهند آمد ترامپ میخواهد نتیجه این ظلم به ایران را در انتخاباتش ببیند.
وزارت کشور دو وظیفه ذاتی و اصلی دارد یک سیاست داخلی و دوم امنیت داخلی است؛ حوزه سیاست داخلی در وزارت کشور بر عهده معاونت سیاسی است مهمترین رخدادهای امسال انتخابات سال ۹۸است. چند نکته در این خصوص خواهم گفت.
عرف بیان کرد: سیاست وزارت کشور بی طرفی است مسولان به هیچ عنوان حق جانبداری از هیچکس را ندارند باید امانت دار درستی باشیم؛ نکته دوم قانون مداری مد نظر ماست مبنا بر رعایت قانون در مجامع بشری می گویند قانون بد بهتر از بی قانونی است، قانون انتخابات داریم و بر اساس آن عمل می کنیم سیاست ما برگزاری انتخابات سالم و بدون مشکل است محور اصلی انتخابات فرمانداران ما هستند موظف هستند این مورد را رعایت کنند.
وی افزود: انتخابات با نشاط از دیگر اصول ماست، مشارکت و امینت و سلامت و رقابت سالم را مقام معظم رهبری مشخص کردند و ما موظف هستیم این ارکان را به درستی انجام دهیم، همه کسانی که انقلاب اسلامی را قبول دارند از نظر ما جزء انقلاب اسلامی هستند و باید زمینه مشارکت آنها ایحاد شود.
عرف در خصوص استعفای احمدی گفت: ما هیچ بحث جا به جایی برای وی نداشتیم اما خودشان اصرار داشتند من خیلی جدی نگرفتم بعد از عید فطر آمدند و دیدم خیلی جدی است و گفت در زمان قانونی هم استعفای خودم را داده ام بنابراین فرایند جایگزینی به سرعت انجام شد، در برخی از استان ها این فرایند سخت و پیچیده می شود اما وقتی بحث کلانتری مطرح شد نمایندگان به سرعت به اجماع رسیدند و از خصوصیات برجسته نمایندگان است، در انتخاب کلانتری کش و قوس نداشتیم.
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: بنده از طرف وزیر از آقای احمدی تشکر میکنم آدم مخلصی هست، کسی که از نوجوانی وارد دفاع مقدس میشود و جانش را می گذارد و از ناموس این مردم دفاع می کند ارزشمند است، امروز به عنوان یک شخصیت علمی و اجرایی امیدواریم از تجارب آنها استفاده کنیم.
وی در پایان در خصوص حسین کلانتری نیز گفت: حسن او این است که ایلامی است، کلانتری عنصری فداکار و پرکار است، ریاست جمهوری گفتند مدیری خستگی ناپذیر هستند، این مدت کوتاه است آقای کلانتری ۱۴۰۰به سرعت می آید ممکن است مردم انتخاب دیگری داشته باشند ما نیز تابع انتخاب مردم هستیم در این فرصت کوتاه تلاش خودتان را بکنید.
انتهای پیام/
برچسب ها :ایران ، کهگیلویه و بویراحمد ، گچساران ، گچساران نیوز ، نفت و گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0