تاریخ انتشار : جمعه 10 مرداد 1399 - 19:40
کد خبر : 55372

ماجرای تعطیلی مرغداری صنعتی شهر سوق و واکنش تاج الدینی +تصاویر

ماجرای تعطیلی مرغداری صنعتی شهر سوق و واکنش تاج الدینی +تصاویر

[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه اقتصاد یکی از مهمترین ارکان حیات یک کشور است و به همین دلیل حفاظت از آن در برابر تهدیدات بیرونی برای همه کشورهای جهان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اما این مهم برای کشور ما که لحظه‌ای از توطئه‌های اقتصادی دشمنان در امان نیست، اهمیت

[ad_1]

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه اقتصاد یکی از مهمترین ارکان حیات یک کشور است و به همین دلیل حفاظت از آن در برابر تهدیدات بیرونی برای همه کشورهای جهان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اما این مهم برای کشور ما که لحظه‌ای از توطئه‌های اقتصادی دشمنان در امان نیست، اهمیت دوچندانی دارد.

 

رونق تولید در یک نگاه کلی به معنای به کار افتادن چرخه تولید کشور در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، فناوری و سایر حوزه هاست و علاوه بر تأمین نیازهای مردم در داخل، موجب ایجاد فرصت‌های شغلی جدید می‌شود.

 

مرغداری تمام صنعتی شهر سوق یکی از بزرگترین مرغداری های استان است و با امکانات پیشرفته و روز دنیا تجهیز شده است که از ۵ سال پیش تاکنون تعطیل شده است.

 

این مرغداری ۴۵۰۰۰ هزار قطعه ای در بیرون از شهر و در ضلع شرقی این شهر قرار دارد که به گفته مالک مرغداری قریب به  ۱۲۵ تن گوشت مرغ در هر دوره دوماهه از این مرغداری راهی بازار مصرف در استان کهگیلویه و وبیر احمد و استان خوزستان می شد.

 

 

علویمدیر این واحد تولیدی گفت: این مرغداری حدود ۵ سال است به علت بدهکاری و شرایط بد اقتصادی،توانایی اداره و جوجه ریزی را نداشته و چرخه تولید آن راکد مانده است.

 

وی افزود: در این مرغداری تمام صنعتی ۱۹ خانواده به صورت مستقیم و ۴۰ خانواده هم به صورت غیر مستقیم امرار معاش می کردند و مردم هم از نحوه خدمات رسانی این مرغداری، کیفیت خوب گوشت مرغ تولیدی و همچنین قیمت آن راضی بودند.

 

علوی با اشاره مشکلات مالی این مرغداری تمام صنعتی گفت: در جلسه کارگروه رفع موانع تولید که با حضور مدیران کل و استاندار در شهر یاسوج  در تاریخ دی ماه ۹۸ برگزار شد برای راه اندازی مجدد و سرمایه در گردش برای این مرغداری به تصویب رسید که پس از تشکیل پرونده و رفع نواقص به بانک کشاورزی تحویل داده شد که نبود اعتبار کافی توسط بانک موجب شد تا این مرغداری همچنان تعطیل بماند.

 

این تولید کننده گفت: با توجه به مشکلات مالی و ظرفیت بالای مرغداری و هزینه های پیش روی تولید بدون کمک مسئولان و همکاری و همراهی آنان قادر به راه اندازی مجدد این تولیدی نخواهیم بود.

 

 

وی اضافه کرد: با توجه به وسعت مرغداری و بهره وری سه برابری نسبت به مرغداری های معمولی، حداقل هزینه یک دوره جوجه ریزی حدود یک میلیارد تومان است و تهیه این هزینه از عهده ما خارج بوده که امیدواریم با مساعدت های مسئولین این تولیدی شروع به فعالیت کند.
 

 

به گفته یکی از کارگران این واحد تولیدی با تعطیل شدن مرغداری شغل خو را از دست داده و برای امرار معاش مجبور به کارگری هستیم و با توجه به رکود ساخت و ساز تهیه مایحتاج زندگی و کسب درآمد برای ما سخت شده است.

 

 

الیاس تاج الدینی مدیر کل جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویر احمد در گفت و گو با این پایگاه خبری گفت: این مرغداری با توجه به راه اندازی و بروز مشکلات پس از مدتی از افتتاح به سرمایه در گردش نیاز دارد و متاسفانه در سال گذشته تسهیلات بانک ها بیشتر مختص ساخت و راه اندازی بنگاه های تولیدی بود.

 

تاج الدینی گفت: در سال های گذشته تسهیلات سرمایه در گردش به مرغداری های استان تعلق نمی گرفت اما در سال جاری تلاش هایی صورت گرفته تا تسهیلاتی در قالب جهش تولید به همه مرغداری ها و حتی گاوداری های شیری، پرواربندی بره، زنبورداری و ماکیان و سایر موارد قراردادی در روز شنبه امضاء خواهد شد و پس از ارسال به مراجع ذی صلاح و تحویل گرفتن دستورالعمل های اجرایی تسهیلات به این بنگاه های تولیدی واگذار خواهد شد.

 

امیدواریم هر چه زودتر موانع موجود از سر راه تولید کنندگان برداشته شود تا علاوه بر رونق تولید جهشی در این زمینه در استان صورت گیرد و مشکل اشتغال بخش زیادی جوانان نیز برطرف شود.

 

در ادامه تصاویر تکمیلی آمده است؛

 

 
 
 
 

انتهای پیام/



[ad_2]

لینک منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری