تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 خرداد 1402 - 10:22
کد خبر : 64467

کدام دستگاه تاکنون به تبدیل وضعیت جامعه ایثارگری عمل نکرده است؟

کدام دستگاه تاکنون به تبدیل وضعیت جامعه ایثارگری عمل نکرده است؟

به گزارش گچساران نیوز از گچساران؛ حجت‌الاسلام‌ والمسلمین پرویز ولی‌زاده مشاور امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری در جلسه شورای ترویج و توسعه  فرهنگ ایثار و شهادت در گچساران گفت: اهمیت جهاد تبیین بیش از جهاد و دفاع مقدس است. وی بیان کرد: جمعیت ایران در سال ۵۷ حدود ۳۰ میلیون نفر اما در حال حاصر

به گزارش گچساران نیوز از گچساران؛ حجت‌الاسلام‌ والمسلمین پرویز ولی‌زاده مشاور امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری در جلسه شورای ترویج و توسعه  فرهنگ ایثار و شهادت در گچساران گفت: اهمیت جهاد تبیین بیش از جهاد و دفاع مقدس است.

وی بیان کرد: جمعیت ایران در سال ۵۷ حدود ۳۰ میلیون نفر اما در حال حاصر حدود ۸۰ میلیون نفر است.

مشاور امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد:در آن زمان جامعه باسواد ما حدود ۳۰ درصد بوده اما در حال حاضر به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی این آمار به ۸۵ درصد رسیده است.

حجت‌الاسلام‌ ولی‌زاده عنوان کرد: هم اکنون روستاهای بالای ۲۰ خانوار و حتی با ۱۰ خانوار از نعمت برق برخوردارند.

وی با اشاره به اینکه امروزه ۳۳ هزار روستا گاز کشی شده است، گفت: افزون بر ۲۶۰۰ کیلومتر ریل راه آهن داشتیم الان ۱۵ هزار کیلومتر وجود دارد در گذشته حدود ۵۵ شرکت دانش بنیان داشتیم امروزه ۶ هزار شرکت داریم.

مشاور امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: ما وظیفه داریم این خدمات را برای جوانان خود تبیین کنیم و بگوییم که شهدای ما چه کرده اند و جه افتخاراتی برای یک کشور به ارمغان آورده اند.

حجت‌الاسلام‌ ولی‌زاده اضافه کرد: خانواده شهدا و ایثارگران با از خودگذشتگی چه ارمغانی را برای ایران اسلامی به دست آورده اند.

وی افزود: در حال حاضر در جنگ اوکراین موشک مقابل موشک است ولی در دوران جنگ دفاع مقدس نیروهای ایثارگر ما در مقابل تمام سلاح های دشمن ایستادگی و مقاومت کردند.

مشاور امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: باید وصیت های شهدا را برای جامعه تبیین کرد، برخی از ادارات اسم شهید دستگاه خود را نمی دانند، در بحث جهاد تبیین خیلی عقب هستیم و اگر آن را درست تبیین کنیم بسیاری از مشکلات برطرف می شود.

حجت‌الاسلام‌ ولی‌زاده ادامه داد: اولین توصیه شهدا در وصیت نامه‌های آنها تبعیت از ولی فقیه و حمایت از انقلاب اسلامی است و اینکه خواهران زینبی باشید، امروز این اقتدار ایران اسلامی به برکت شهداست.

وی گفت: امروزه دنیا ایران اسلامی را تحریم کرده ولی ما توانستیم با هدایت های رهبر فرزانه انقلاب از آنها با اقتدار عبور کنیم.

مشاور امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری با اشاره به اینکه نگاه به خانه شهید باعث خشنودی خداوند می‌شود تصریح کرد: این عناوینی که ما داریم همه از شهداست و باید نگاه ما نیز به خانواده آنها و خود شهدا ویژه باشد، تا روزی که جمهوری اسلامی وجود دارد دشمن نیز وجود داشته و از ایران اسلامی هراس دارد، اگر دشمن نتوانسته با شکلهای متفاوت به اهداف خود برسد بخاطر فرهنگ ایثار و شهادت است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین پرویز ولی‌زاده ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمودند باید فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه نهادینه کرد، نباید تمام یادواره ها با سپاه باشد در سال ۱۴۰۱ از بودجه تمام ادارات ۱ درصد را برای فرهنگ ایثار و شهادت اختصاص دادیم دولت آیت الله رئیسی نگاه میدانی به فرهنگ ایثار و شهادت دارد.

وی گفت: تنها شرکت که زیر بار تبدیل وضعیت جامعه ایثارگران نرفته مخابرات است، ماده ۷۴ یکی از مباحث مهم است و باید بررسی شود که چه دستگاه یا سازمانی به این قانون عمل نکرده است.وزرات نیرو ۶۰ هزار تبدیل وضعیت و وزارت نفت حدود ۳۰ هزار تفر تبدیل وضعیت انجام داده است 

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین پرویز ولی‌زاده اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که بحث نا امید کردن مردم توسط دشمن را باید مد نظر قرار داد و ما جامعه را باید امیدوار کنیم،امروز دشمن با این نگاه که جمهوری اسلامی به ته خط رسیده می خواهد مردم را نا امید کند، هیچ خیانتی به شهدا بالاتر از نا امید کردن جامعه نیست.

وی افزود: در سال گذشته طرح سپاس در دولت تصویب و ابلاغ شد این طرح در غالب ماده ۷۴ است و باید روسای ادارات به صورت هفتگی از خانواده شهدا و ایثارگران سرکشی کنند،سپاه در برنانه ششم نگاه ویژه ای به رزمندگان و ایثارگران داشته است استمرار نظام به برکت خون شهداست.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین پرویز ولی‌زاده بیان کرد:در ۱۸ بند طرح سپاس مطرح و تصویب شده است که باید اجرا شود بودجه آن نیز مشخص است، هر اداره ای باید یک مشاور امور ایثارگران وجود داشته باشد.

مشاور امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: مجوز استخدام ۱۵ هزار فرزندان شهدا در سال ۱۴۰۰ را صادر کرده بودیم، در همین راستا آزمون برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه آزمون فرزندان شهدا را با آزمون کشوری یکی نمیدانبم افزود: از این‌ میزان ۱۱ هزار نفر اسم‌نوشتند و ۹ هزار نفر در این آزمون شرکت کردند و مابقی شرکت نکردند، یک آزمون تا دوماه دیگر برگزار می شود باید ۲۳ هزار فرزند شهید بیکار در آن شرکت کنند و قبولی نیز ۱۰۰ درصد است.

وی گفت: بحث قعطنانه به مجلس ارتباطی ندارد و باید ستاد نیروهای مسلح آن را بررسی کند، پدر و مادر شهید و حانبازان که توانایی انجام کارهای خود را ندارند طبق تایید پزشک حق پرستاری پرداخت می شود و این اقدام برای جانبازان ۲۵ درصد و زیر این میزان نیز اگر تایید شود نمیتوانتد کار خود را انجان دهند به آنها حق پرستاری داده می شود،برای ۲۵ هزار نفر از رزمندگان بالای ۶ ماه هر مستمری پرداخت می شود.

انتهای پیام/ ۸۲۰۳۳



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری