تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1399 - 21:26
کد خبر : 56860

مشکلات زیرساختی شبکه شاد در شهرستان دنا

مشکلات زیرساختی شبکه شاد در شهرستان دنا

ساعت: ۱۶:۲۳ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۷/۱۹ شناسه خبر: ۱۶۵۵۸۱۵ نداشتن تلفن همراه مناسب، سرعت کم اینترنت، اتصال سخت به شبکه، نبود فیبر نوری، مشکلات نصب و حضور در سامانه از جمله مشکلات آموزش مجازی در شبکه «شاد» در شهرستان دنا است. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس شهرستان دنا در

ساعت: ۱۶:۲۳
منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
شناسه خبر: ۱۶۵۵۸۱۵

نداشتن تلفن همراه مناسب، سرعت کم اینترنت، اتصال سخت به شبکه، نبود فیبر نوری، مشکلات نصب و حضور در سامانه از جمله مشکلات آموزش مجازی در شبکه «شاد» در شهرستان دنا است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس شهرستان دنا در استان کهگیلویه وبویراحمد دارای موقیت کوهستانی و مسیرهای صعب العبور بوده و روستاهایی دارد که خبری از اینترنت در آن نیست و حتی تلفن همراه به دشواری آنتن می دهد.

نداشتن تلفن همراه مناسب، سرعت کم اینترنت، اتصال سخت به شبکه، نبود فیبر نوری، مشکلات نصب و حضور در سامانه از جمله مشکلات آموزش مجازی در شبکه «شاد» در شهرستان دنا است.

شبکه دانش‌آموزی «شاد» این روزها برخلاف نامش به قصه پرغصه خانواده‌ها تبدیل شده و مشکلات متعددی را برای آنان ایجاد کرده است، اما پاشنه آشیل آن جا ماندن جمعی از دانش‌آموزان استان کهگیلویه وبویراحمد از حضور در این فضاست، به‌ ویژه قشری که به‌ لحاظ اقتصادی آسیب‌پذیرتر است و اگر چاره‌ای برای آن نیندیشند، اهداف شبکه شاد را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.

در شهرستان دنا نیز مناطقی وجود دارد که شبکه شاد در آن معنایی ندارد و به دلیل شیوع کرونا و گاها غیر حوری بوده مدارس برخی از دانش آموزان مورد ناعدالتی آموزشی قرار می گیرند.

در همین خصوص مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد گفت:با استفاده از گزارشهای اولیاء دانش آموزان وبررسی مسئولان فناوری ادارات آموزش وپرورش بیش از ۳۰اشکال زیر ساختی واجرایی برنامه شاد برای آموزش احصا وبه وزارت آموزش وپرورش برای مرتفع شدن ارائه شد.

هادی زارع پور گفت: وزارت آموزش وپرورش نیز با گزارشگیری از سراسر کشور در صد رفع مشکلات این برنامه از جمله زیرساختهای اینترنتی، برنامه ای واجرایی شبکه آموزش دانش آموزان است.

وی گفت: با وجود اشکالات این برنامه آموزشی متوقف نشده وبصورت مدرسه تلویزیون سراسری-آموزش حضوری واستفاده از شبکه های دیگر فضای مجازی در حال انجام است.

مدیرکل آموزش وپرورش استان گفت: تاکنون ۱۸هزار و ۱۷۳درسنامه-فایل صوتی وتصویری ونمونه سئوال در قالب محتوای آموزشی برای آموزشهای غیرحضوری تهیه شده است.

وی گفت: برای معلمان نیز۲۲۹هزار و۷۷۵نفر ساعت در۹دوره آموزشی کارگاه آموزش غیرحضوری برگزار شد.

گفتنی است، براساس گزارش مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات تا کنون ۱۱ میلیون و ۸۵۰ هزار و ۹۹۲ مرتبه شبکه آموزش دانش‌آموزی نصب شده است که از این تعداد هفت میلیون و ۶۵۷ هزار و ۸۵ دانش‌آموز، ۶۲۴ هزار و ۹۵۶ معلم و ۱۲۲ هزار و ۴۲۲ مدیر، در شبکه شاد ثبت‌نام کرده‌اند و بیش از دو میلیون و ۴۱۰ هزار و ۶۵۲ کلاس درس فعال و ۱۴۲ هزار و ۴۷۸ مدرسه در شبکه آموزشی دانش‌آموزان تأسیس شده است.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری