کم توجهی والدین عامل اصلی گرایش بالای فرزندان به فضای مجازی
[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با ویژه برنامه ویتامین به نقش و جایگاه فضای مجازی در جامعه پرداخت. کرم جانی پور تصریح کرد:فضای سایبر که در اشتباهی شایع از آن به فضای مجازی نام می برند، فضایی است در بستر شبکه های
[ad_1]
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با ویژه برنامه ویتامین به نقش و جایگاه فضای مجازی در جامعه پرداخت.
کرم جانی پور تصریح کرد:فضای سایبر که در اشتباهی شایع از آن به فضای مجازی نام می برند، فضایی است در بستر شبکه های رایانه ای با ایجاد جلوه های سمعی و بصری که بیشتر سعی در شبیه سازی دنیای واقعی دارد.
وی افزود:در فضای مجازی جغرافیای فیزیکی حذف می شود و افراد بدون در نظر گفتن مکان و جغرافیای فیزیکی، از طریق شبکه های متنوع مجازی با هم ارتباط برقرار می کنند.
جانی پور خاطرنشان کرد:خانواده ها حق دارند که این دغدغه را داشته و نگران حضور فرزندان خود در فضای مجازی باشند، طبیعی است محیط خانواده که از پدر،مادر و فرزندان تشکیل می شد و بیشتر اوقات شبانه روز را در کنار هم بودند الان بیشتر اوقات اعضای خانواده در فضای مجازی سپری می شود که علت آن جاذبه ای فضای مجازی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ادامه داد:طبیعی است فرزندان در این فضا با هم سن و سالان خیلی راحت تر ارتباط برقرار می کنند، به نوعی خانواده نقش خودش را به فضای مجازی واگذار کرد.
جانی پور گفت:ذات و گرایش انسان به سمت چیزهای جذاب بیشتر است ،وقتی درست عمل نکنیم و ما شناخت دقیقی از فضای مجازی به فرزندان خود ندهیم و خانواده نقش خود را به درستی ایفا نکند، گرایش فرد به خصوص نوجوانان به فضای مجازی بیشتر می شود.
وی افزود:پدر و مادری که بیشتر وقت خود را بیرون سپری می کنند،شناخت دقیقی از فرزندان خود ندارند و به خواست آنها بی توجهی می کنند،برای آنها وقت نمی گذارند و پاسخگوی بچه ها نیستند،ارتباط صمیمی با آنها ندارند و به تعبیری خواسته های فرزندان را درک نمی کنند، از آن طرف فشار های اجتماعی وجود دارد که جوانان و نوجوان به صورت طبیعی آرزوهایی دارند ، بسیاری از آنها آرزوی مشروع است اما شاید ساختار اجتماعی اجازه رسیدن به این آرزوهای را ندهد،همه این عوامل دچار یاس و دلمردگی می شوند و در محیط خانواده صمیمیت و اعتماد لازم را ندارند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان در بخش دیگری از گفتگوی خود با ویژه برنامه ویتامین به نقش و جایگاه دانشگاه آزاد حضور در انتخابات و ایفای نقش فعال وظیفه همه ماهاست به اعتقاد بنده دانشگاه آزاد از بدو تاسیس تاکنون خیلی فعالانه حرکت کرد
جانی پور در مورد نقش دانشگاه آزاد در راستای تحقق شعارهای سال در حوزه تولید و اقتصاد،گفت:ما در این راستا استان را به دو بخش تقسیم کردیم،یک بخش تحت عنوان بویراحمد و دنا با طرح های بلوط محور و برای گچساران طرح های گاز محور را اولویت قرار دادیم و در راستای جهش تولید تمام هم و غم خود را در این زمینه بکار بستیم و پایان نامه های دکترا و ارشد دانشگاه را به این سمت هدایت کردیم تا موضوعات کاملا تحقیقی و کاربردی در راستای حل مشکلات و چالش های استان با عنایت به شعار سال مقام معظم رهبری باشند.
وی در مورد آخریت وضعیت پردیس دانشگاه آزاد استان خاطرنشان کرد:پردیس دانشگاه آزاد استان یک سرمایه ملی و متعلق به همه به خصوص مردم استان ، ابتدای مسئولیتم یک CD تهیه کردم و به آقای دکتر تهرانچی مراجعه کردم و یک ساعت و نیم وقت را اختصاص دادم که ایشان همانجا بعد از مشاهده مستندات ۳ میلیارد تومان پول برای دریافت سند پردیس در اختیار بنده قرار داد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تصریح کرد:معارضین مختلفی بود که متاسفانه پردیس دانشگاهی را دچار آسیب کرد ، خوشبختانه با همکاری مسئولان و نهادهای دولتی یکماه پیش بعد از سالها کش و قوس فراوان، سند مالکیت پردیس دانشگاه استان را با مبلغ ۱و نیم میلیارد تومان دریافت کنیم.
جانی پور در پایان گفت: الان این یک سرمایه عظیمی بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان است، طرح هایی دادیم تهران که در دست بررسی است و انشاءالله یکی از این طرح ها را دانشگاه آزاد تایید کند.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0