امید صالحی در گفتوگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در راستای تامین آب شرب و بهداشتی پایدار انجام شده است.
وی بیان کرد: قرارداد استانی ما از اعتبارات محرومیت زدایی ۱۰۰۰میلیارد تومان است.
مدیرعامل آبفای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از این میزان ۲۷۱ میلیارد تومان برای روستاهای گچساران و باشت در نظرگرفته شده است.
صالحی عنوان کرد: از ۱۲۱ میلیارد تومان اعتبارات محرومیت زدایی اصلاح، ترمیم، افزایش ذخیره آب سالم ،بهداشتی و پایدار ۱۵ روستای گچساران در دستور کار قرار گرفته است که تعدادی از پیمانکاران کار خود را آغاز کرده اند.
وی گفت: ازاعتبارات ۲۱۷ میلیاردی سال گذشته ۱۰۲ روستا با تلاش بسیح سازندگی از اعتبارات محرومیت زدایی در استان از آب شرب پایدار و سالم بهره مند شدند.
مدیرعامل آبفای کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در پایان سال مالی اعتبارات ( شهریورماه امسال) از لحاظ پیشرفت فیزیکی پروژه ها رتبه ۲ کشوری را کسب کردیم.
صالحی بیان کرد: اولویت اساسی مردم تامین و پایداری آب شرب سالم و بهداشتی است.
وی افزود: در همین راستا جهت تامین آب شهری گچساران ۱۲۰ میلیارد ریال پیمانکاران در منطقه کارکنان و بازار روز این شهرستان مشغول به کار هستند.
صالحی عنوان کرد: خط انتقال آب گچساران از امامزاده جعفر ۱۹ کیلومتر است که از این میزان حدود ۱۰ کیلومتر آن فرسوده است.
مدیرعامل آبفای کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: برای رفع این مشکل بیش از ۷۰۰ میلیون ریال اعتبار نیاز است.
صالحی اضافه کرد: حدود هشت و نیم کیلومتر شبکه فاضلاب در گچساران از اعتبارات سال ۱۴۰۲ کار شده است، تاکنون با صنعت نفت ۱۰۵ کیلومتر شبکه فاضلاب در گچساران اجرا گردید.
وی گفت: از اعتبارات اختصاص یافته ۲۳۰ میلیون ریال به بخش فاضلاب اختصاص داده شده است.
وی افزود: تصفیه خانه فاضلاب گچساران از زمانی که این پروژه تحویل موقت داده شد بعضی از فرایندهای آن دچار مشکل و اختلال است که ۱۲ پمپ را برای ساماندهی به اصفهان ارسال کردهایم.
مدیرعامل کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: انتظار داریم با توجه به اینکه تصمیم دولت بر استفاده پساب در صنعت و جایگزینی آن به جای آب است این مورد نیز مورد توجه قرار گرفته و به اعتبارات فاضلاب گچساران نگاه ویژهای صورت گیرد.
پایان پیام/ ۸۲۰۳۳
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0