به گزارش گچساران نیوز از یاسوج، نخستین سوگواره شعر عاشورایی” از فصل به سر رسیدن” با حضور اساتید برجسته شعر انقلاب استاد علیرضا قزوه، ناصر فیض، قادر طراواتپور و دیگر شاعران برجسته ملی و استانی و با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد به میزبانی شهر یاسوج برگزار شود.
علیرضا قزوه در آیین اختتامیه این سوگواره به وضعیت شعر انقلاب اشاره و اظهار کرد: شعر انقلاب اگر شناسنامه داشته باشد شعر آیینی و پایداری است.
شاعر برجسته انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه کف شعر انقلاب سنگینی میکند، گفت: این سوگواره و جشنواره هم در امتداد به ثبت رسیدن شعر انقلاب برگزار شده است.
وی عنوان کرد: امیدوارم به روزی برسیم که سبک شعر انقلاب در کتابها درسی و در دانشگاه تدریس شود.
قزوه با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد شاعرانی بهنامی دارد گفت: قادر طراواتپور شاعر برجسته ملی فرزند این استان است که در محضر مقام معظم رهبری اشعاری را بیان کردند.
وی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد میتواند به شعر انقلاب کمک میکند، گفت: شعر انقلاب روزگار خوبی را میگذارند وقتی شاعر انقلابی قیصر امینپور ۳۰۰ پایاننامه نوشتند این یعنی حال شعر انقلاب خوب است.
قزوه عنوان کرد: بیش از ۳ هزار رساله دکترا در زمینه شعر انقلاب نوشته شده است که برخی از آنها در کشورهای خارجی است.
شاعر مطرح کشوری افزود: برخی شاعران این استان گلایه شاعران داشتند که جایی برای برگزاری جلسات و محافل ادبی ندارند که از استاندار درخواست دارم در این خصوص اقدام اساسی انجام دهند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در آیین اختتامیه این سوگواره گفت: حوزه شعر انقلاب اسلامی، اساتید به نامی مانند استاد قزوه دارد که مایه افتخار جهان اسلام و انقلاب اسلامی هستند.
سید علی احمدزاده با اشاره به اینکه برگزاری جلسات و محافل شعر همواره مورد تاکید است، افزود از دستگاه های فرهنگی استان خواستیم که مجالس شعر استانی را راهاندازی کنند و از شاعران ملی برای شرکت در این محافل دعوت شود.
وی عنوان کرد: نیاز است مجالس و محافل شعر انقلاب راه اندازی شود تا جوانان و نوجوانان در فضای شعر انقلاب قرار گیرند.
احمدزاده برگزاری نخستین سوگواره شعر عاشورایی را اقدام ارزشمندی دانست و عنوان کرد: یکهزارو ۵۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد، حتی شاعران خارج از کشور نیز به این سوگواره اثر ارسال کردند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: در آستانه اربعین حسینی استان به مدت ۲ روز میزبان این سوگواره ملی بود که می طلبد جشنواره ها و سوگوارهای بیشتری در حوزه شعر انقلاب برگزار شود.
استاندار در ادامه با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد شاعران به نامی دارد گفت: فریدون داوری از شاعران و پیشکسوتان به نام استان است و شاگردان زیادی در حوزه شعر انقلاب تربیت کردند که همه در سطح ملی شناخته شده هستند.
وی به بیان نام برخی از شاعران به نام استان پرداخت و گفت: این شاعران به گویش لری به بیان رشادت ها، دلاوری ها و استقامت مردم استان می پردازند و شیرینی شعر انقلاب را دو چندان میکند.
گفتنی است در این سوگواره با حضور استاد علیرضا قزوه از پیشکسوتان شعر استان کهگیلویه و بویراحمد استاد فریدون داوری و استاد غفار موسوی قدردانی شد.
همچنین شاعران از سراسر کشور به بیان اشعاری در رثای سید و سالار شهیدان و مکتب عاشورا و آنچه بر خاندان پیامبر(ص) بعد از حادثه تلخ عاشورا گذشت پرداختند.
شاعران استان کهگیلویه و بویراحمد هم اشعاری به زبان لری خواندند و قادر طراواتپور شاعر ملی این استان در وصف توانمندیهای استان اشعاری را سرودند.
پایان پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0