تاریخ انتشار : سه شنبه 7 شهریور 1402 - 10:17
کد خبر : 65234

دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد؛ موکب‌داران گوشت را از مراکز مجاز تهیه کنند

دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد؛ موکب‌داران گوشت را از مراکز مجاز تهیه کنند

سید مختار رجائی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج، با اشاره به در پیش بودن ایام اربعین گفت: موکب‌داران به منظور تامین سلامت زائرین اربعین حسینی گوشت و فرآورده‌های خام دامی گوشت را از مراکز مجاز و تحت نظارت‌ بهداشت دامپزشکی تهیه کنند.  مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وظایف متعدد اداره‌کل

سید مختار رجائی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج، با اشاره به در پیش بودن ایام اربعین گفت: موکب‌داران به منظور تامین سلامت زائرین اربعین حسینی گوشت و فرآورده‌های خام دامی گوشت را از مراکز مجاز و تحت نظارت‌ بهداشت دامپزشکی تهیه کنند.

 مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وظایف متعدد اداره‌کل دامپزشکی گفت: داشتن وظایف گوناگون و برخورداری از توان علمی و اجرائی در زمینه‌های بهداشت و مدیریت بیماری‌های دام ، طیور و آبزیان و همچنین در حوزه‌هایی نظیر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی ، نظارت بهداشتی بر صادرات دام و فرآورده‌های خام دامی ، نظارت بر فعالیت مراکز درمانی و داروئی و مایه کوبی ، تشخیص های آزمایشگاهی و پرداختن به آموزش ، پژوهش و ترویج و سایر موارد مرتبط فعالیت دارد.

وی افزود: ۶ برابر شدن حجم عملیات‌های واکسیناسیون و ایمن سازی جمعیت دام‌های سبک و سنگین استان بر علیه بیماری‌های واگیر دامی و مشترک بین انسان و دام از اقدامات دامپزشکی است.

وی از انجام عملیات پایش بیماری مشمشه در جمعیت اسب‌های استان اشاره و عنوان کرد: ۲۴۲ راس اسب پایش شدند.

رجائی‌فر از انجام بیش از ۹ هزار مورد واکسیناسیون بر علیه بیماری هاری خبر داد و گفت: بیش از سه میلیون قطعه طیور بومی واکسیناسیون شدند، ضمن اینکه بیش از ۲۴ قطعه طیور صنعتی واکسینه شدند.

این مسوول به واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین بر علیه بیماری‌های مشترک اشاره و با بیان اینکه بیش از یک میلیون راس دام واکسینه شدند، گفت: واکسیناسیون دام‌های  سبک و سنگین بر علیه بیماری‌های دامی ۱۲ نوبت سر راس بوده است.

وی ادامه داد: اردوهای جهادی دامپزشکی در قالب قرارگاه محرومیت‌زدایی سازمان دامپزشکی کشور هر هفته در روزهای پایانی  مناطق محروم و کم برخوردار استان برگزار و خدمات رایگان بهداشتی دامپزشکی به بهره برداران در راستای صیانت از سرمایه های دامی کشور ارائه می‌شود.

وی بر ارتقا سطح بهداشت دام و فرآورده های خام دامی با ارائه برنامه‌های آموزشی ترویجی بهره برداران با استفاده از ظرفیت های برنامه های رادیویی،تلویزیونی، رسانه ملی ، ترویج جهادکشاورزی ، فضای مجازی ، چاپ و توزیع بروشور و تراکت‌های بهداشتی تاکید کرد و گفت: نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در مراکز تولید ، نگهداری و عرضه مواد خام دامی با استقرار کارشناسان بخش دولتی تشدید می‌شود.

وی بر کاهش چشم‌گیر رخداد بیماری‌های دام و طیور نسبت به سنوات گذشته خبر داد و گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون هیچگونه موارد گزارش رخداد بیماری هایی همچون آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ، تب کریمه کنگو و …گزارش نشده است.

این مسوول خاطرنشان کرد: اجرای طرح ملی پایش و رصد باقیمانده‌های دارویی، هورمونی، فلزات سنگین در تولیدات دامی استان از جمله مرغ ، ماهی ، عسل و تخم مرغ از دیگر اقدامات دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد بود.

پایان پیام/۸۲۰۲۴



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری