کهگیلویه و بویراحمد ۱۵ شهید در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم انقلاب کرده است
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گچساران نیوز دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد در دومین همایش منطقه ای “اعتیاد، چهره ها و چالش ها” که در تالار فرهنگیان گچساران برگزار شد، گفت: پیشگیری و مقابله با پدیده شوم اعتیاد حاصل تلاش های عزیزان در سطح کشور بوده است، هرچند
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گچساران نیوز دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد در دومین همایش منطقه ای “اعتیاد، چهره ها و چالش ها” که در تالار فرهنگیان گچساران برگزار شد، گفت: پیشگیری و مقابله با پدیده شوم اعتیاد حاصل تلاش های عزیزان در سطح کشور بوده است، هرچند در سطح استان و شهرستان نیز اقدامات قابل توجهی در این حوزه صورت گرفته؛ امروز گچساران شهرستان نمونه در بحث مبارزه با مواد مخدر بوده است.
وی افزود: در کشفیات، مقابله، پیشگیری و درمان اقدامات خوبی در این شهرستان انجام شده و حتی در بحث ترک اعتیاد بانوان مرکز نمونه ای در سطح جنوب دارد.
رضایی ادامه داد: در همه نظام نقشه راهی برای ادامه مسیر آن جامعه طراحی می شود، بنابراین بیانیه گام دوم انقلاب به نوعی مهتمرین استراتژی است که در نظام اسلامی وجود دارد و کلمه و کلمه باید بروی آن بحث شود چرا که حضرت آقا فرمودند خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی باید مورد توجه قرار گیرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: نیروی انسانی که دچار آسیب باشد جامعه نیز دچار مشکل خواهد شد در حالی که انسان دانا و مومن محور توسعه در یک جامعه به شمار می رود.حدود چهار هزار شهید والامقام در حوزه مبارزه با مواد مخدر تقدیم انقلاب کرده ایم و در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۵شهید تقدیم انقلاب شده است که ۱۵جانباز هم در زمینه مبارزه با مواد مخدر در استان مان داریم.
وی ادامه داد: امروز با چهار چالش نابودی محیط زیست، بحران های اتمی،بحران فقر و بحران سوء مصرف مواد مخدر درجهان روبرو هستیم، در بحث تجارت هم تجارت بالای اسلحه و مواد مخدر را درسطح دنیا شاهد هستیم.
رضایی در ادامه گفت: امروز نیز افزایش درجه خلوص مواد برای تخریب بیشتر را در سطح دنیا داریم که درایالت های آمریکا چنین است که میزان وابستگی افراد را بالا می برند، در کشور ما ۴.۷درصد دانشجویان ما سابقه مواد دارند که ۳.۵ درصد کانابیس(حشیش و ماری جوانا) مصرف می کردند، در بین دانش آموزان ما که حدود ۲ درصد ضریب شیوع و سابقه تجربه مواد را دارند در سطح دبیرستان نیز ماده اولیه مصرف ماری جوانا و دیگر مشتقات مواد مخدر است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد افزود: امروز با تغییر در باور و کاهش نگاه منفی به مواد مخدر روبرو هستیم،چرا که حرمت عدم مصرف مواد مخدر دارد شکسته می شود در حالی که یکی از ارزان ترین نوع مواد مخدر همین ماری جوانا است که درکشور ما بعداز کشفیات تریاک،کشفیات ماری جوانا را داشته ایم.
وی ادامه داد:تنوع مواد روان گردان در حال کاهش است،افغانستان ۸۵ درصد تریاک جهان را تولید می کند که اخیرا به سمت تولید مواد مخدر شیشه گیاهی با اثرگذاری بالا و ارزان قیمت رفته است،در حوزه قاچاق نیز عمده مواد از طریق دریا است و حتی فضای مجازی هم به عرصه توزیع ورود کرده است.
رضایی تصریح کرد:کاهش سن اعتیاد از مهمترین چالش هایی است که روبرو هستیم،و مهم این است که همه اندیشمندان، دلسوزان و حتی مقام معظم رهبری براین عقیده اند که ۵۰ درصد از توان نیروی انسانی باید صرف پیشگیری شود،چرا که درحوزه مبارزه مشکلی نداریم.
وی درادامه گفت:بنابراین،باید فرهنگ سازی، بحث مشارکت اجتماعی و نیز انعطاف پذیری شناختی داشته باشیم اینکه اولویت فرزندانمان اول این باشد که سالم بماند و بعد باقی موارد پیشرفت های تحصیلی و شغلی و …را داشته باشیم.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0