کام تشنه ۳۷۰ هکتار اراضی دیم دنا در انتظار تدبیر دولت+تصاویر
ساعت: ۰۹:۵۶ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۹/۱۱ شناسه خبر: ۱۶۷۲۵۳۳ پروژه ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی ۳۷۰ هکتار از اراضی دیم بن زرد علیا و سفلی از توابع شهرستان دنا بعد از ۶ سال تنها ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس شهرستان سردسیری دنا واقع در دامنههای
ساعت: ۰۹:۵۶
منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۹/۱۱
شناسه خبر: ۱۶۷۲۵۳۳
پروژه ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی ۳۷۰ هکتار از اراضی دیم بن زرد علیا و سفلی از توابع شهرستان دنا بعد از ۶ سال تنها ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس شهرستان سردسیری دنا واقع در دامنههای رشته کوه دنا با توجه به شرایط آب و هوایی، اراضی مستعد برای توسعه کشت باغات و زراعت از جمله اراضی شیب دار، ظرفیت مناسبی برای توسعه کشاورزی دارد که در صورت حمایت و هدایت دولت و دستگاه متولی میتوان در این حوزه حرفی برای گفتن داشته باشند.
شهرستان دنا با داشتن نزدیک به ۱۰ هزار هکتار باغ یکی از قطبهای مهم کشاورزی در استان چهارفصل کهگیلویه و بویراحمد با دو اقلیم آب و هوایی متفاوت اعم از سردسیری و گرمسیری بوده که بدون شک برای توسعه وضعیت موجود نیازمند حمایت ویژه و اجرای پروژههای تاثیرگذار در توسعه راندمان و بهره وری بخش کشاورزی است.
در همین رابطه سال ۹۴ عملیات اجرایی پروژه ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی بن زرد علیا و سفلی با هدف آبیاری ۳۷۰ هکتار از اراضی دیم این منطقه آغاز شد اما بعد از گذشت نزدیک به ۶ سال هنوز تنها ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دنا میگوید: ایستگاه پمپاژ بن زرد علیا و سفلی با هدف آبیاری کردن ۳۷۰ هکتار از اراضی دیم این روستاها با طول خط انتقال ۵ کیلومتر و یک هزار و ۵۰۰ متر مکعب حجم ذخیره سازی استخر سال ۹۴ آغاز شد.
نجفعلی آرسته با بیان اینکه این پروژه هم اکنون ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: امسال برای تسریع در روند اجرایی آن ۹۳۵ میلیون تومان اعتبار تخصیص دادند و تاکنون با هزینه ساختمان، خط انتقال، پمپ بیش از ۱۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
مهدی روشنفکر نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به مکاتبات انجام شده با وزیر جهاد کشاورزی در زمینه تأمین اعتبار و تعیین تکلیف پروژههای کشاورزی این شهرستانها، خاطرنشان کرد: برای به سرانجام رساندن پروژههای حوزه کشاورزی از هیچ کوششی دریغ نمیکنم.
گفتنی است تأخیر در روند اجرایی و بهره برداری از پروژههای عمرانی دستاوردی جز افزایش هزینههای تمام شده، هدر روی بیت المال و فرسایشی شدن پروژهها را به همراه ندارد، که امید میرود متولیان بخش کشاورزی برای تسریع در روند اجرایی پروژههای حوزه کشاورزی و بهره برداری از این پروژههای تدبیری کنند.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0