نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی فرصتسوزی نکنند
ساعت: ۱۶:۵۸ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۷/۲۶ شناسه خبر: ۱۶۵۸۰۳۰ کهگیلویه و بویراحمد چهارمین فرصت سرمایه گذاری در کشور محسوب می شود که رنج محرومیت و بیکاری سالهاست گریبانگیر آن شده در صورتی که دارایی های آن با عدم فرصت سوزی مسئولان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی می تواند نقش عمده ای در
ساعت: ۱۶:۵۸
منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۷/۲۶
شناسه خبر: ۱۶۵۸۰۳۰
کهگیلویه و بویراحمد چهارمین فرصت سرمایه گذاری در کشور محسوب می شود که رنج محرومیت و بیکاری سالهاست گریبانگیر آن شده در صورتی که دارایی های آن با عدم فرصت سوزی مسئولان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی می تواند نقش عمده ای در پویایی اقتصاد داشته باشد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس اگر بخواهیم برش کوچکی بر وضعیت اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد بزنیم باید اذعان داشت : سیل خروشان جوانان کهگیلویه وبویراحمدی متقاضی کار روز به روز بیشتر می شود و بیکاری که بر نوک قله معضلات این استان جا خوش کرده است خانواده های زیادی را اسیر خود کرده و به اصلی ترین دغدغه ساکنان دیار نفت خیر و سراسر ثروت های خدادادی که عنوان سرزمین چهارفصل را با خود به یدک می کشد، تبدیل شده است و تحریم با وجود تولیدی که می توان از این استان داشت فقط یک حرف گزاف و بی اثر است.
این استان از نظر اقتصادی به عنوان ناحیه کشاورزی و دامپروری بهشمار میآید. بعد از دامداری و کشاورزی صنایع استخراج نفت گچساران از اهمیت ویژهای برخوردار است، ولی با این حال فعالیتهای صنعتی و معدنی در این استان نسبت به سایر مناطق کشور، رشد نیافته و رونق چندانی ندارد و نیازمند عزمی ملی برای توسعه و محرومیت زدایی اقتصادی دارد ، اقتصادی که می تواند ثروتی عظیم برای کشور به واسطه داشته های منابع طبیعیش داشته باشد.
سیاسی کاری مقوله مهمی است که مهدی روشن فکر و حجت الاسلام و المسلمین موحد باید توجه ویژه ای به آن داشته باشند و با پیگیری و راه اندازی تولید در استان ثروت را به کهگیلویه و بویراحمد سرریز کنند نه اینکه با پیگیری مشکلات شخصی برخی از افراد محبوبیت ایجاد کرد چرا که آیندگان آنها را قضاوت می کنند.
همانگونه که گفته شد استان سرشار از نعمات خداوندی و منابع ویژه است اما نبود سرمایه گذار، تولید را در استان کاهش داده و کاهش تولید یعنی بیکار ، فقر و معضلات اجتماعی، لذا راه اندازی چرخه تولید در استان ضرورت ویژه و اهتمام ویژه تر نمایندگان استان را می طلبد.
آنگونه که پیشتر در خبر ها آمده بود کهگیلویه و بویراحمد چهارمین فرصت ارزشمند سرمایه گذاری کشور محسوب می شود اما براساس شاخص های توسعه از جمله تولید ناخالص داخلی ،وضعیت بهداشت ،تولید دانش و استاندارد زندگی،این استان در زمره استانهای محروم و کمتر توسعه یافته ایران قرار دارد.
استان کهگیلویه و بویراحمد دارای بزرگترین معدن فسفات به همراه معادن سیلیس، گوگرد، مس، سنگ های تزئینی به همراه ذخایر عظیم خاکهای نسوز و صنعتی کشور است، این استان با وجود منابع آبی فراوان و اقلیم بی نظیر، سد خاکی شاه قاسم و سد بزرگ کوثر به همراه سایر زیر ساخت های صنعتی شرایط مناسبی جهت رشد و توسعه و سرمایه گذاری گسترده دربخش صنعت و معدن را فراهم آورده است.
این استان برخوردار از هزار گونه گیاهی، حدود شصت درصد کل تیره های گیاهی کشور و ۲۵ درصد تیره های گیاهی شناخته شده در جها ن را داراست. مساحت جنگلهای استان شصت درصد مساحت کل استان است که از این حیث مقا م اول کشور را داراست. در مورد بناهای تاریخ و باستانی استان می توان به جاذبه های باستانی استان مربوط به ادوار ایلامی، اشکانی، هخامنشی، ساسانی و اسلامی اشاره کرد.
هم مرز بودن استان کهگیلویه وبویراحمد با استان بوشهر از ویژگی های برجسته ای است که امکان دسترسی آسان و سریع استان به خلیج فارس و آب های آزاد را فراهم آورده است.
نوشتن و گفتن مشخصات و دارایی های استان فقط اتلاف وقت است و باید اذعان داشت داریی استان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولان هستند که می توانند با وارد کردن کهگیلویه و بویراحمد در مدار تولید برای آیندگان ثمر بخش و از فرصت سوزی ها ی مدیریتی جلوگیری کنند .
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0