گام های امیدآفرین بسیج برای کاهش آسیب های اجتماعی/مختاری: بسیج تمام ظرفیت ها برای کاهش آسیب های اجتماعی در ۳محله لنده+تصاویر
[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه، سرگرد اسفندیار مختاری در نشست تخصصی بررسی آسیب های اجتماعی شهرستان لنده گفت: معاونت اجتماعی سپاه فتح با بررسی ۲۱ محله آسیب پذیر در استان و آنالیز دقیق این محلات سه محله در شهرستان لنده مورد بررسی قرار دادند که این سه محله در حاضر کانون
[ad_1]
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه، سرگرد اسفندیار مختاری در نشست تخصصی بررسی آسیب های اجتماعی شهرستان لنده گفت: معاونت اجتماعی سپاه فتح با بررسی ۲۱ محله آسیب پذیر در استان و آنالیز دقیق این محلات سه محله در شهرستان لنده مورد بررسی قرار دادند که این سه محله در حاضر کانون آسیب موادمخدر هستند.
وی گفت:آسیب های اجتماعی حاکم بر خانواده ها یکی از چالش های مهم فراروی خانواده ها است که باید مورد بررسی قرار گیرد.
فرمانده ناحیه لنده تصریح کرد:با بررسی محلات مختلف این سه محله دارای چالش اساسی در حوزه اعتیاد است که در مرحله بعد نیز ۳۱محله در سطح شهرستان لنده مورد پایش قرار می گیرند.
وی افزود: بحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی یکی از مهمترین مباحثی است که باید با آگاهسازی در این حوزه صورت گیرد.
مختاری گفت:در بحث پیشگیری و درمان بحث ادارات ما باید فعال تر عمل کنند چرا که دامنه آسیب ها در برخی مناطق و برخی حوزه ها در حال افزایش است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده گفت:برگزاری دوره های مختلف پیشگیری، آسیب شناسی و ارائه راهکارهای منطقی و اصولی می تواند به کاهش مشکلات و رفع اسیب های اجتماعی کمک کند.
وی گفت: یکی از چالش های موجود در سطح شهرستان بحث آسیب های حوزه فضای مجازی و مشکلات ناشی از عدم توجه به سواد رسانه ای است که باید طرح ها و الگو های دقیقی برای افزایش سطح سواد رسانه ای اقدام شود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده تاکیدکرد:کاهش سن مصرف مواد مخدر یک خطر و تهدیدی جدی برای خانواده ها است که باید برای پیگیری از آن باید از مدارس شروع کرد تا به بهترین جایگاه ممکن برسیم.
وی گفت: بحث طلاق یکی دیگر چالش هاو آسیب های مهم در شهرستان ما است که باید این مهم نیز به طور کارشناسی مورد نقد و بررسی دقیق قرار گیرد تا شاهد کاهش این پدیده در شهرستان باشیم.
مختاری درادامه تاکیدکرد: ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی از مهمترین اولویت های آموزشی لازم برای خانواده ها است که باید این مهم در ضمره آموزش های ادارات و نهادها شهرستان قرار گیرد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان لنده گفت: تشکیل کار گروه های مختلف برای رفع مشکلات و کاهش آسیب های اجتماعی از مهمترین مباحثی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
در ادامه نیز حجت الاسلام سید محمود الهی نیا با اشاره به مشکلات و آسیب های روز جامعه گفت: گرانی بی حد و مرز که به هیچ وجه قابل توجیه و دفاع نیست و همین امر باعث افزایش چندین برابری مشکلات به خصوص آسیب های مختلف شده است.
وی گفت:بدون شک افزایش آسیب های اجتماعی در جامعه ناشی از بحث گرانی ها و مشکلات و بیماری ها باعث افزایش معتادین و بحث خودکشی ها و سایر مباحث شده است.
مسول تبلیغات اسلامی شهرستان لنده گفت:آگاهسازی و کنترل خانواده ها باید در حوزه اعتیاد دو چندان شود تا شاهد کاهش آسیب های اجتماعی باشیم.
وی گفت: همه ما باید در خصوص راه اندازی کمپ ترک اعتیاد در شهرستان به یاری جوانی بشتابیم که با دغدغه اقدام به این کار مهم برای رفع یکی از آسیب ها در حال تلاش است.
علی جاویدان در ادامه گفت:در بحث آسیب های اجتماعی دو نوع نگاه داریم که بحث فرهنگ سازی و بحث درمان است که انتظار از مجموعه های فرهنگی رسالت بسیار سنگینی دارند.
وی گفت:در حوزه همکاری با ادارات و نهادهای مختلف تلاش های خوبی در آموزش و پیشگیری از آسیب ها با ادارات مختلف داشتیم که در حوزه های فضای مجازی، طلاب، پیشگیری از مواد مخدر در دو سال گذشته قابل دفاع بوده است.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لنده تاکیدکرد:مشکل آسیب های اجتماعی در حوزه مدیریتی مدیران هرگز قابل حل نیست بلکه باید در زیر مجموعه های آنان وبه صورت تخصصی مورد نقد و بررسی قرار گیرد و درنهایت مدیران نتایج را در جلسات تصمیم گیری مطرح کنند.
جاویدان گفت:باید کمیته های تخصصی در باب رصد میدانی صورت گیرد و باید شناسنامه میدانی از محله های مورد نظر تهیه و تدوین شود که باید این مهم صورت گیرد تا بتوانیم یک برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم.
در ادامه نیز شیرزاد زکی نژاد با شاره به مشکلات ناشی از نبود اورژانس اجتماعی در شهرستان لنده گفت:بحث اورژانس اجتماعی یکی از مهمترین نیازهای شهرستان لنده است که باید حتما مورد توجه مسولان قرار گیرد.
وی گفت:اگر چنین مرکزی در شهرستان راه اندازی شود شاهد پیگیری های تخصصی برخی موضوعات در حوزه های آسیب های اجتماعی به صورت دقیق به همراه ارائه راهکاری های روانشناسی شده خواهیم بود.
رییس بهزیستی شهرستان لنده تصریح کرد: باید بررسی رفتارهای اجتماعی و غیره حتما مورد توجه قرارگیرد چرا که توجه به آسیب های اجتماعی باید به یک دغدغه مهم برای مسولان تبدیل شود تا شاهد رفع آثار آن در جامعه باشیم.
وی در ادامه گفت:چطور انتظار داریم پل ساخته شود جاده درست شود ولی فردی که آسیب دیده است و یا در معرض آسیب قرار گرفته است درمان نشود.
حجت الاسلام سید امین خسرونژاد مسول فرهنگی بنیاد علوی در لنده در ادامه به ارائه طرح های مختلف به بنیاد علوی اشاره کرد و گفت:۲۶طرح در حوزه های مختلف در حوزه آسیب های اجتماعی و فرهنگی در حوزه های مختلف به بنیاد علوی تهران فرستاده شده است.
وی افزود: از این طرح ها تا کنون شش طرح مورد تائید و حمایت ویژه بنیاد قرار گرفت که اجرای این طرح ها در راستای تحول آفرینی در سطح شهرستان در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقای سطح فرهنگ عمومی در تلاشیم.
سید اسماعیل میری در ادامه با اشاره به پدیده های نو ظهور در حوزه آسیب های اجتماعی گفت: یکی از پدیده های نوظهور در حوزه آسیب های اجتماعی بحث فضای مجازی است .
وی افزود: عدم توجه به دانش و سواد رسانه ای و ناتوانی برای کسب درآمد از حوزه فضای مجازی باعث شده است تا ما به یک مصرف کنند تبدیل شویم و نتوانیم ان گونه که شایسته است این فضا بهره لازم را ببریم.
این کارشناس حوزه رسانه و فعال مجازی در شهرستان لنده تصریح کرد: توانمند سازی و ارتقای سطح سواد رسانه ای باعث کاهش بیشتر آسیب های اجتماعی در حوزه فضای مجازی خواهد شد.
وی تاکیدکرد: اگر بتوانیم از این فضای به درستی در جهت توانمند سازی در محلات آسیب پذیر استفاده کنیم بدون شک می توانیم با توسعه کسب و کار آنلاین بخشی از این آسیب ها را که ریشه در بیکاری دارد را بر طرف کنیم.
در ادامه نیز سایر حاضرین به ارائه طرح های پیشنهادی خود در جهت کاهش آسیب های اجتماعی پرداختند.
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0