نفس آبشار یاسوج تنگ شده است+ تصاویر
[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه آبشار یاسوج از جاذبههای اصلی شهر مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و از زیباترین آبشارهای ایران بوده که در فاصله ۲ کیلومتری مرکز این شهر و در شمال یاسوج واقع شده است. این آبشار با ارتفاع ۱۰ متر از آب چشمههای زاگرس میجوشد. نهرهای آب در بستر
[ad_1]
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه آبشار یاسوج از جاذبههای اصلی شهر مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و از زیباترین آبشارهای ایران بوده که در فاصله ۲ کیلومتری مرکز این شهر و در شمال یاسوج واقع شده است.
این آبشار با ارتفاع ۱۰ متر از آب چشمههای زاگرس میجوشد. نهرهای آب در بستر مارپیچ شبکهای، باغهای میوه، مراتع سرسبز و مملو از گلهای رنگارنگ از جلوههای زیبای آبشار یاسوج است.
آبشار یاسوج در ایام گرم سال بخصوص تابستان مملو از گردشگرانی است که برای تجریه آب و هوای خنک آن به یاسوج سفر می کنند البته امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا دیگر از آن شلوغی های آبشار خبری نیست و آبشار در سکوت محض به سر می برد.
وقتی که به محور ورودی آبشار یاسوج وارد می شوید اولین چیزی که توجه شما رو به خود جلب می کند کیفیت پایین و البته پر از دست انداز آن است در حالی که یکی دو سالی از روکش آسفالت آن نمی گذرد، با این وجود کنده کاری های دستگاه های خدمات رسان و باغ های که هر روز هم چون قارچ رشد می کنند باعث شد آسفالت جاده آبشار در بیشتر نقاط به جاده خاکی بدل شود.
برخی رانندگان عنوان می کنند که چاله ، چوله های این جاده ها به حدی اسفناک است که هر ماه باید جلوبندی خودروهایمان را تعویض کنیم و خسارت های جبران ناپذیری را به ما وارد می کند.
یا وجود اینکه جاده ورودی آبشار پیچ های کوری دارد اما از تابلو های هشدار دهند در سر پیچ ها خبری نیست و هر لحظه امکان شاخ به شاخ شدن خودروها وجود دارد.
هر چه به بالای آبشار نزدیک تر می شویم مشکلات بیشتر نمایان می شود، یکی از مشکلاتی که زیاد به چشم می آید تخریب و فرسوده شدن وسایل ورزشی، صندلی ها، سطل های زباله است که این موضع به فقر فرهنگی باز می گیرد که متاسفانه سال ها است که در مناطق گردشگری با ان رو به رو هستیم.
جداول بالای آبشار نیز به دلیل عدم ترمیم در چند سال گذشته در بیشتر نقاط تخریب شده اند و همان گونه که در تصاویر مشاده می کنید باعث نشست آب در زیمن و تخریب آسفالت شود.
به نقاط بالاتر آبشار که می ریم با بازسازی نیمه کاره ای رو به رو می شویم نه تنها باعث زیبا تر شدن آبشار نشده بلکه در بیشتر نقاط باعث شده از سنگ فرشهای قدیمی آبشار کوهی از خاکستر باقی بماند و این موضع از باعث رنجش گردشگرانی می شود که برای استفاده از این مکان راه درازی را طی کرده اند.
سنگ فرش های که سال ها با مهمان نوازی گردشگران آبشار را همراهی می کرد برای همیشه تخریب شدند تا دکرایون جدید آبشار جای آنها را بگیرد اما صد افسوس که این رویا شیرین نیمه کاره رها شد و چند سالی از با این صحنه دلخراش رو به رو هستیم.
بالاترین نقطه ابشار که می رسیم با آلاچیق های رو به رو می شویم که به دلیل ریزش کوه تخریب و همانگونه به حال خود رها شده اند.
البته نمی توان تمام مشکلات آبشار را در گزارش خلاصه کرد اما اینجا مختصری از مکشلاتی که این روز ها مهمترین جاذبه گردشگری پایتخت طبیعت ایران با آن رو به رو است را با هم مورد کردیم تا شاید مسئولان مرکز استان از فرصت شیوع ویروس کرونا و عدم بازدی گردشگران استفاده کنند و اقدام به بازسازی این نگین درخشان مرکز استان کنند.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است؛
انتهای پیپام/
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0