تاریخ انتشار : پنجشنبه 12 تیر 1399 - 22:21
کد خبر : 54150

ضرورت بازسازی ۲ هزار و ۷۰۰ کلاس درس در کهگیلویه و بویراحمد/طرح آجر به آجر تحولی نو در توسعه مدرسه سازی/خبر خوش استاندار برای دانش آموزان مناطق محروم

ضرورت بازسازی ۲ هزار و ۷۰۰ کلاس درس در کهگیلویه و بویراحمد/طرح آجر به آجر تحولی نو در توسعه مدرسه سازی/خبر خوش استاندار برای دانش آموزان مناطق محروم

[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه نشستی با عنوان طرح بسته اجرایی آجر به آجر در خصوص برنامه های ساخت و ساز و نوسازی مدارس کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد. مدیر کل نوسازی مدارس استان در این جلسه گفت: طرح بسته اجرایی تحولی اجر به اجر  به دنبال مشارکت مردمی در مدارس

[ad_1]

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه نشستی با عنوان طرح بسته اجرایی آجر به آجر در خصوص برنامه های ساخت و ساز و نوسازی مدارس کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

مدیر کل نوسازی مدارس استان در این جلسه گفت: طرح بسته اجرایی تحولی اجر به اجر  به دنبال مشارکت مردمی در مدارس است.

کرمی بیان کرد: سند تحول بنیادین  آموزش و پرورش در پاسخ به نیازهای آموزشی تهیه شده است.

وی افزود: کمک های جمعی ریشه در فرهنگ کشور ایران دارد، طرح آجر به آجر به دنبال جذب کمک و مشارکت های مردم در ساخت مدارس است.

کرمی گفت: ۴۳ درصد از کمک های خیریه از طریق فضای مجازی و رسانه جذب شده است.

وی افزود:می توان از ظرفیت رادیو و تلویزیون جهت جذب منابع برای نوسازی مدارس استفاده کرد.

کرمی گفت: فرهنگ اجر به اجر برای جذب کمک های مردم و ادارات در طراحی و ساخت مدارس برنامه دارد.

وی در ادامه بیان داشت: سند تحول دارای اهداف اصلی و فرعی است که هدف اصلی آن  توسعه مدرسه سازی است که در استان هنوز شکل نگرفته است.

وی گفت: طرح اجر به اجر به دنبال آن است که با دریافت مبلغی از مردم بتوان حتی یک کلاس ساخت، حفظ و توسعه شبکه خیرین مدرسه ساز  از طریق جشنواره های خیرین در اواسط تابستان از اهداف طرح آجر به آجر است.

کرمی گفت: ۵۱ پروژه از طرح مشارکت  های مردمی و ۵۰ درصد توسط خیرین با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان و در سال ۹۹، ۲۱۲ کلاس درس تحویل داده می شود از این تعداد ۱۲۳ مورد توسط خیرین است.

رئیس اتاق بازرگانی گفت: نقش خیرین در خصوص مدرسه سازی ارزشمند است،  در هفته های گذشته با مجموعه نیکوکاری ابرار و موسسه یاوری و همچنین برنامه ها جهت دیدار به اتحادیه ها و اصناف به دنبال جلب خیرین در مدرسه سازی هستیم

وی افزود: در دوران گذشته پیشنهاد داده شد که برای توسعه عمران منطقه شرکت توسعه عمران ایجاد شود، این موضوع  سبب جمع آوری سرمایه های خرد به کمک مردم و ائمه جماعات برای ایجاد پروژه های بزرگ خواهد شد.

مدیر کل آموزش و پرورش در این نشست  گفت: در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش: ۲۰۲ برنامه در قالب ۷۰۰ برنامه برای مدارس شهرستان و استان تهیه کردیم.

زارع پور گفت: در شوای آموزش و پرورش طرح اجر به اجر با پیشبینی ۴۰ درصد جذب و از ۱۱ میلیارد به ۱۵ میلیارد تومان رسانده شود و در سال ۱۴۰۰ به ۲۵ میلیارد تومان رسانده شود.

وی گفت: در ۴۰ ساله انقلاب اسلامی تحولات مختلفی در حوزه نوسازی مدارس توسط خیرین و دولت جهت گیری پیدا کرده است، در استان بعد از یزد دومین سرانه آموزش را داریم اما ۷۵۰۰ کلاس دولتی وجود دارد ،  که ۲۷۰۰ کلاس نیاز است تخریب و بازسازی شود.

زارع پور گفت: مدارسی وجود دارد که سرویس های ابخوری، سرویس های بهداشتی، محوطه سازی، دچار‌مشکل است و  انتظار این است  این موضوعات بررسی کنیم

وی گفت: از طریق ائمه جمعه، تریبون ها، رسانه ها باید همت مضاعفی در جذب مشارکت خیرین، مردم، ادارات برای مدارس و نوسازی آنها جذب شود.

معاون سیاسی استاندار در این نشست با تبریک میلاد امام رضا (ع) گفت: مسئله مدرسه سازی به عنوان باقیات صالحات باقی می ماند.

احد جمالی بیان کرد: تعدادی از مدارس حالت متروکه پیدا کرده است باید آسیب شناسی شود و با توجه به جمعیت رو به رشد استان پیش بینی های لازم باید انجام شود.

جمالی گفت: در استان ما مردم دغدغه دارند اما تمکن های مالی کمتر وجود دارد اما طرح آجر به آجر سبب وقف جمعی شده است، می توان از ظرفیت و منابع هم استانیی که که خارج از استان هستند استفاده کرد.

زارع پور گفت: استقرار طرح جامع مکان یابی از ابتکارات حوزه نوسازی است.

معاونت عمرانی گفت: در طرح اجر به اجر خود دانش آموزان می توانند ایجاد انگیزه کنند.

عزیز فیلی بیان کرد: می توان با  برانگیختن دانش آموزان و ایجاد انگیزه برای آنها سبب ترغیب و تشویق والدین در جهت کمک به طرح  اجر به اجر شد.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد با تبریک میلاد امام رضا (ع) گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پروش بحث فضای فیزیکی نماز خانه ها و بوفه ها دیده شده است.

کلانتری گفت: در دوره وزیر  جدید آموزش و پرورش بسیار خلاقانه در حال فعالیت است، در دوران کرونا سامانه شاد و همچنین ایجاد شرایطی در سراسر کشور به وجود آمده که بتواند با مدیران مدارس سراسر کشور ارتباط برقرار کند.

کلانتری گفت: طرح اجر به اجر شرایطی را فراهم کرده است که از تمام ظرفیت ها شامل خانواده ها، شرکت ها، فرهنگیان و همه اقشار استفاده شود و درصدد جلب مشارکت عمومی همه ظرفیت های جامعه است‌.

وی افزود: در دیدار با وزیر آموزش و پرورش در بحث تجهیزات، وسایل گرمایشی صحبت هایی شد، که باید مدارس تجهیز شود.

استاندار گفت: اگر شرایط به گونه ای بود که آموزش از طریق سامانه شاد ادامه پیدا کند، دانش آموزانی که نتوانند تبلت و تجهیزات آماده کند با همکاری وزیر آموزش و پرورش تولید محصولات  داخلی با قیمت مقبول و کمک خیرین بتوان گام برداشت و خرید کرد.

 

انتهای پیام/



[ad_2]

لینک منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری