تاریخ انتشار : دوشنبه 15 اردیبهشت 1399 - 15:59
کد خبر : 51690

شبکه های برون مرزی به ریشه های دشمنی غرب با ایران بپردازند

شبکه های برون مرزی به ریشه های دشمنی غرب با ایران بپردازند

[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه «علیرضا شیخ عطار» قائم مقام اسبق وزارت امور خارجه، سفیر اسبق ایران در آلمان و معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان اینکه شبکه های معاند پدیده مستقلی نیستند و جزئی از یک سیستم به شمار می آیند، گفت: این سیستم را تمدن غربی و

[ad_1]

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه «علیرضا شیخ عطار» قائم مقام اسبق وزارت امور خارجه، سفیر اسبق ایران در آلمان و معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان اینکه شبکه های معاند پدیده مستقلی نیستند و جزئی از یک سیستم به شمار می آیند، گفت: این سیستم را تمدن غربی و جهان قدرت مدار غرب اداره می کند و شبکه های فارسی زبان هم یک جزء و فرعی از آن ابزار هستند؛ اهداف و منویات این سیستم به سوء استفاده از مسئله کرونا یا اینکه ما می توانیم کرونا را خوب کنترل کنیم یا خیر محدود نمی شود، آنها یک مسئله اساسی تر با ما دارند، که از ۴۱ سال پیش که انقلاب اسلامی پیروز شد این مسئله ذهن آن ها را به شدت درگیر کرده، این مسئله صرفا اقتصادی، تسلط بر نفت و یا داشتن یک حکومت مزدور در ایران مثل حکومت پهلوی نیست، مشکلی که آن ها با انقلاب ما داشتند با هیچ انقلابی دیگری نداشتند.

وی در همین باره افزود: رسانه های معاند باید در این چارچوب ها به عنوان یک ابزار تحلیل شوند، اگر مدتی این چارچوب ها رصد و با همان بحث هایی که رسانه های غیر فارسی زبان مطرح می کنند، مقایسه شوند، مشاهده می کنیم که تفاوت آنها زیاد است؛ به طور مثال عملکرد سیستم های مدیریتی در اروپا یا حتی در چین را، از اینکه لجستیک کافی ندارند، مدیریت خوب و پیش بینی های کافی ندارند، به نقد می کشند اما همان شعبه فارسی زبان بحث ایران را بزرگ می کند، برخی از مسائل را به دروغ مطرح می کند بدون اینکه هیچ اشاره ای به آنچه که در خود جهان غرب می گذرد داشته باشند، ولی نکته جالب این است که تمام کسانی را که به عنوان تحلیل گر مورد استفاده قرار می دهند بدون هیچ سابقه علمی، افراد معلوم الحالی هستند که به صورت مشترک بیان می کنند که مخالفتشان با ایران به علت ایدئولوژیک بودن نظام جمهوری اسلامی است؛ یعنی نظامی را تبعیت می کنند که اندیشه حاکم بر آن به صورت یک گنبد بسیار وسیع بر همه سپهر اندیشه چنین افرادی حاکم بوده است.

سفیر اسبق ایران در آلمان با توجه به شیوع ویروس کرونا و همه گیری جهانی آن عنوان کرد: شبکه های برون مرزی از جمله پرس تی وی، هیسپان تی وی و العالم در شفاف سازی علل این حوادث باید به ریشه های دشمنی شبکه های معاند با ایران بپردازند، علت اینکه چرا کرونا در کشور شیوع پیدا کرده یا مثلا مدیریت آن خوب بوده یا نبوده یا اینکه رسانه های بیگانه از این موضوع استفاده ابزاری  می کنند، برای روشن کردن افکار کسانی که از پدیده الهام بخشی جمهوری اسلامی بهره می برند بسیار مهم است. خود ما علاوه بر اینکه ریشه ها را بصورت تئوریک مطرح می کنیم، باید در اطلاع رسانی کم نگذاریم؛ یعنی درست اطلاع رسانی و تحلیل کنیم و درباره این که چگونه کرونا وارد ایران شد، چگونه شایع شد و …. صحبت کنیم. حتی اگر افولی در جایی است به آن اشاره کنیم مثلا اگر ما قرنطینه را باید زودتر اجرا می کردیم، این نکته را بگوییم و خیلی دقیق به سوالات مردم که حالا خیلی از این سوالات هم توسط شبکه های معاند ایجاد شده پاسخ دهیم. ما باید واقعیت ها؛ هم نقاط قوت و هم نقاط ضعف را منعکس کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که شبکه های برون مرزی صداوسیما همچون پرس تی وی، العالم و ….چگونه می توانند در عین جلوگیری از دروغ سازی درباره ابعاد و چگونگی شیوع کرونا ویروس در ایران، با توجه به اقتدار و اتکا به توانمندی های داخلی، کنترل این ویروس را به نمایش بگذارند، گفت: اول از همه اینکه کسانی که در شبکه های تصویری یا صوتی به عنوان کارشناس حاضر می شوند، انسان های صاحب نظر، مطلع و صاحب نام باشند، این خیلی مهم است کسی که به عنوان کارشناس حاضر می شود چقدر صاحب اعتبار علمی باشد.

 علاوه بر صوت و تصویر باید به شبکه های مجازی نیز اهمیت داده شود. خوشبختانه من دیده ام که شبکه های برون مرزی ما اعم از رادیویی و تلویزیونی به این موضوع توجه می کنند و رسانه های برون مرزیمان در شبکه مجازی هم حضور دارند.

شیخ عطار افزود: ما باید در رسانه های برون مرزی کشور به ابتکارات و ابداعاتی که داخل انجام داده ایم رنگ شعاری ندهیم و آنچه که رخ داده را نشان دهیم، مثلا در خبری گفته شد که بسیج آزمایشگاه های سیار راه اندازی کرده است. این آزمایشگاه ها افتتاح  افتتاح شد و رسانه های ما نشان دادند که این امکان فراهم شده. در نتیجه مخاطب هم به رسانه ما اعتماد می کند. بنابراین باید گزارش اقداماتی که انجام شده و قابل لمس و باور است در این شبکه ها منعکس کنیم .

وی در پایان گفت: در جنگ نرم که مهمترین سلاح آن رسانه است مگر می توانیم از سلاح دیگری استفاده کنیم؟ تنها چاره ما استفاده از رسانه های صوتی و تصویری، با تاکید بیشتر روی فضای مجازی است زیرا مخاطبان فضای مجازی روز به روز بیشتر می شوند، در این زمینه باید سرمایه گذاری اساسی کنیم، اتفاقا در فضای مجازی سرمایه گذاری مادی مان کمتر است چون افراد صاحب قلم، صاحب ذوق و صاحب علم خودشان در این فضاها فعال هستند و تنها باید از ظرفیت آنها به نفع جمهوری اسلامی ایران بهره برد. مشاهده می شود که یک شایعه چقدر راحت در فضای مجازی پخش می شود، حال اگر حرف درست و راستی از طریق فرد معتبری زده شود حتما تاثیر گذار است و این تنها راه ما برای مقابله با این جنگ نرم وحشیانه است که نظام سلطه علیه ما راه انداخته است و شبکه های برون مرزی کشورمان باید بیش از این فعالیتشان را در زمینه فضای مجازی گسترش دهند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

 



[ad_2]

لینک منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری