تاریخ انتشار : شنبه 14 دی 1398 - 15:45
کد خبر : 49158

میزان اعتبارات استان ۵۵۳ میلیارد تومان است/گلایه های مدیرکل بازرسی از طرح های گردشگری بی نتیجه و پاسخ استاندار

میزان اعتبارات استان ۵۵۳ میلیارد تومان است/گلایه های مدیرکل بازرسی از طرح های گردشگری بی نتیجه و پاسخ استاندار

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه نشست شورای برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیران و مسئولان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.   سرپرست سازمان برنامه و بودجه استان گفت: ۵۵۳ میلیارد تومان  اعتبار استان است، در سال جاری ۳۶۱ میلیارد تومان تبدیل شده است و در آمد های اختصاصی ۵۵ میلیارد

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه نشست شورای برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیران و مسئولان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

 

سرپرست سازمان برنامه و بودجه استان گفت: ۵۵۳ میلیارد تومان  اعتبار استان است، در سال جاری ۳۶۱ میلیارد تومان تبدیل شده است و در آمد های اختصاصی ۵۵ میلیارد تومان و اعتبارات هزینه‌ای ۲۸۳ میلیارد تومان در ۲۴ دستکاه است، ۲ هزار میلیارد تومان اعتبارات هزینه‌ای ملی، ۳۳۰ میلیارد تومان اعتبارات هزینه تملکی، قانون اعتبارات متوازن ۳۷۱ میلیارد تومان و جمعا ۱۱۹۷ میلیارد تومان مجموع اعتبارات است.
 

شهابی گفت: ۵۵ میلیارد تومان اعتبارات توسعه روستایی داریم، حدود ۱۶ پروژه استانی به ارزش ۲۱۳ میلیارد تومان شامل آب رسانی و انتقال آب را می توان نام برد، جاده یاسوج _ سی سخت ملی بوده و اکنون استانی شده، سد تنگ سرخ هر سال توسط استان مبادله می شد و اکنون باید تبدیل به پروژه ملی شود،  ۸۷ درصد درآمدها محقق شده است و ۳۶۲ میلیارد تومان اعتبارات عمومی بود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۹ ماهه سال جاری به ۹ ماهه سال گذشته افزایش داشته است که قابل تقدیر است و فرصت دارند تلاش خود را در این خصوص داشته باشند.

شهابی در خصوص طرح های ملی گفت: از استاندار میخواهیم طرح های ملی کاهش پیدا کند.

مدیرکل راه و شهرسازی گفت: برای جاده پاتاوه-دهشت ۶۰ میلیارد تومان اختصاص دادند و در خصوص راه آهن ۶ میلیارد تومان اختصاص پیدا کرده است که این اعتبار جوابگو نیست.
 

مدیر کل مدیریت بحران استان گفت: در بحث اعتبارات ماده ۱۰ در خصوص زیرساخت های کشاورزی، دولت سامانه در بحث اشخاص افرادی که دارای طرح های دامی و کشاورزی بودند باید به جهاد کشاورزی مراجعه میکردند و در سامانه سجاد ثبت شد، در بخش زیرساخت های کشاورزی اعتبارات را بالانس داده و بازدیدهای بنده تقریبا تعادلی در اعتبارات و داستان برقرار شد، اما شهرستان بویراحمد در بخش اشخاص و زیر ساخت ها با توجه به فعال بودن فرمانداری توجه بیشتر شد.

فرماندار بویراحمد گفت: ۵۵۰۰ پرونده وارد سامانه سجاد شد، در شهرستان بویراحمد ۲ هزار و ۲۲۰ پرونده وارد سامانه شد، در حوزه زیرساخت ها عمده خسارت ها در شهرستان بویراحمد بود و در لوداب راه ارتباطی ۳ روستا قطع و بخش کشاورزی همین شرایط را دارد.

 

فرماندار لنده در ادامه این نشست گفت: در بحث اعتبارات بحران ضمن تقدیر از اقای فیلی، دو مرحله اعتبار بار اول ۶۰ میلیارد و بار دوم ۱۹ میلیارد اختصاص یافت؛بیشترین بارندگی در لنده بیشترین خسارت بود، از ۶۰ میلیارد مرحله اول ۱ میلیارد اختصاص دادند و در شرایط حاضر ۱ و نیج‌میلیارد اختصاص دادند و باتوجه به آسیب پذیر بودن شهرستان خسارت وارد شد و از اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی به استان حدود ۲ میلیارد اختصاص داده شد بنابراین در حوزه توزیع اعتبارات توجه بیشتری باید صورت گیرد.

معاون عمرانی استاندار در پاسخ گفت: تا جایی که توانستیم به مناطق با آسیب بیشتر اعتباری بیشتری داده شد.

مدیرکل جهادکشاورزی گفت: سامانه جهاد کشاورزی در خردادماه راه اندازی شد و در استان همکارن پرونده ها را برزسی کردند، ۲۰۳۲ پرونده وارد سامانه سجاد شد، ۳۸ میلیارد از ۱۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شد و ۱۹ میلیارد تومان تخصیص داده شد و از تعداد پرونده ها ۴هزار و ۵۸ پرونده در قرارگاه نوسازی استان تشکیل شد و بالغ بر ۹ میلیارد تومان برای آنها پرداخت شد، ۳۶ طرح پرورش ماهی دارای مشکل را مرتفع و منتظر تایید نهایی آنها هستیم.

مدیرعامل شرکت آب و منطقه ای گفت: اعتباراتی توزیع شد و اما هیچکدام موفق به دریافت خسارت نشدیم هرچند آب منطقه ای چهارمین دستگاه در خصوص دریافت اعتبارات بودیم.

در این جلسه طرح علی باز باقر پور طرح توسعه گردشگری  با  مساحت ۹ هزار و ۵۰۵متر در سروک‌ با زمین زراعی درخواست داشتند، فاز اول این طرح تکمیل و دو میلیارد اعتبار داده شد و ۱۰ نفر نیرو اشتغال زایی دارد.

فرماندار بویراحمد در خصوص این طرح بیان کرد: این طرح زمین زراعی است و یک اصله درخت هم قطع نشده، آلاچیق هایی ساخته شده که متناسب با طبیعت است و هتل های ساخته شده می تواند جوابگوی گردشگران باشد.

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: این طرح ها برای استانی که گردشگری است مناسب نیست، بحث مکان آنها و آسیب پذیری آنها باید مورد نظر قرارگیرد از طرفی طرح جامع گردشگری پیگیری شود، همچنین طرح هایی که  سه سال گذشته مصوب شده باید دید چه سرانجامی دارند.
 

مدیرکل بازرسی استان گفت: بسیاری از زمین های کشاورزی استان به نام گردشگری تغییر کاربری داده شده و به نام گردشگری تسهیلاتی گرفته شده در حالی که تنها یک کپر در آن برپا شده و هیچ فضای گردشگری ایجاد نشده است، این در حالی است که در برنامه توسعه باید در استان افزایش تولید داشته باشیم که با واگذاری زمین ها به نام گردشگری نه تنها افزایش تولیدی نخواهیم داشت بلکه زمین ها هم واگذار میشود و فضایی هم ایجاد نمی شود و مصداق آن هم مسافرانی هستند که به استان می آیند و جایگاهی برای استراحت ندارند.

در ادامه استاندار که گویی با این اظهار نظر مدیرکل بازرسی چندان موافق نبود اظهار کرد: اگر چنین کاری شده در گذشته بوده و مربوط به امروز نیست پس اگر بازرسی می خواست برخوردی کند باید در همان دوره که تخلف شده بود برخورد می کرد، از شما می خواهم چند طرحی را که ادعا می کنید تنها در حد یک کپر است به من نشان دهید.

در ادامه مدیرکل بازرسی استان گفت: حرف ما این است که چرا باید ۲۰ میلیارد تومان به برخی بدهیم و کاری انجام نشود.

استاندار هم گفت: نباید کاری کنیم که مدیران قدرت کار کردن را نداشته باشند.

حسین کلانتری در ادامه صحبت های خود به شهادت سردار قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: مردم کشور ما و کشورهای جبهه مقاومت با سه روز عزاداری برای سپهبد شهید سردار سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی اعلام کردند، نسبت به شخصیت او آشنا هستند؛ در دوره کنونی سردار قاسم سلیمانی بی نظیر بود و در طول تاریخ جزء کم نظیرترین افرادی بود که جان خود را فدای امنیت انقلاب اسلامی و این سرزمین کرد و همه‌کسانی که در این سرزمین و در کشورهای جبهه مقاومت زندگی می کنند به سردار سلیمانی مدیون هستند.

 

وی افزود: نقش او در تبدیل تهدید به امنیت منطقه و کشور و ملت های آزادی خواه انکارناپذیر است، مجموعه تجربیات این شهید از او یک شخصیت ممتاز و چند وجهی درست کرد که در عرصه نظام سرآمد بود و جزء ۱۰ نفر برتر نظامی دنیا بود، و از از لحاظ دیپلماسی مطرح بود که شخصیت های بزرگ دنیا برای او درخواست ملاقات ارسال میکردند، این موضوع نشان دهنده تراز بالای این سردار است، بخشی از ملت ما این قدرت را به خوبی شاید احساس نمی کردند.

کلانتری گفت: اگر تدابیر سردار سلیمانی نبود داعش که تا دیواره های بغداد  آمده بود سبب سقوط دولت مرکزی عراق می شد و دولتی به نام دولت داعش به وجود می آمد و‌ مشکلات متفاوتی دامنگیر ملت های منطقه می شد.

استاندار ادامه داد: سرانجام در روزهایی که مدال افتخاری توسط مقام معظم رهبری به او داشته باشد، به جایگاه هایی رسید که با شهادت خود دنیا را متحول کرد، با شهادت خود همچنین سبب برکت های مختلفی شد، دست های پشت پرده درصدد بودند که روابط ملت ایران و عراق را برهم بزند و شهادت او تمام توطئه ها را خنثی و خون حشد الشعبی و ایرانی با هم در عراق ریخته شد و این آمیختگی سبب برکت و اتحاد بیشتر بین دولت ها شد.

 

وی ادامه داد: در‌شرایط حاضر اختلافات و تفرقه زیادی در‌کشور ایجاد شده بود که با شهادت حاج سلیمانی اتحاد ایجاد شد، بنابراین دشمنان با پاسخ مناسب و با تدبیر و صلابت برخورد مناسب را خواهند دید، همه ما وظیفه داریم با کار و تلاش خود صادقانه و کارشناسانه و بدون حب و بغض و اصولگرا یا اصلاح طلب خدمت کنیم.

وی افزود: یکی از بزرگترین پیام های خون سردار سلیمانی این است که اگر کسی می خواهد رشد کند و ترقی کند باید خدایی باشد و در کار و زندگی و امورات مختلف خدا را در نَظر‌ گیرد.

 

انتهای پیام/

لینک منبع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری