بررسی آخرین وضعیت بازارچه ماهی فروشان یاسوج/توضیحات شهردار یاسوج و آغاز طرح ایجاد ۴ بازارچه در ۴ نقطه از شهر یاسوج برای عرضه ماهی به شهروندان
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه نیمه دوم سال ۱۳۹۳ بود که زمزمه راه اندازی بازارچه بزرگ ماهی و میگو در شهریاسوج رسانه ای شد و محمد علی جاوید شهردار سابق یاسوج تمام تلاش خود را برای راه اندازی این بازارچه به کار گرفت تا در هفته دولت سال ۱۳۹۴ با اعتباری بالغ
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه نیمه دوم سال ۱۳۹۳ بود که زمزمه راه اندازی بازارچه بزرگ ماهی و میگو در شهریاسوج رسانه ای شد و محمد علی جاوید شهردار سابق یاسوج تمام تلاش خود را برای راه اندازی این بازارچه به کار گرفت تا در هفته دولت سال ۱۳۹۴ با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و چهار صد میلیون تومان مسئولان استانی را به افتتاح این بازارچه دعوت کند.
با توجه به اینکه بازار چه ماهی فروشان یاسوج بزرگترین بازار عرضه کننده ماهی ومیگو در شهر یاسوج بود و از آذرماه سال ۹۷ به وسیله شهرداری تعطیل شد؛ این سوال در ذهن شهروندان به وجود آمد که چرا این بازارچه تعطیل شد و سرانجام آن چه شد؟
شهردار یاسوج در گفتگو با آگاه در خصوص این بازار در شهر یاسوج بیان کرد: این سالن متعلق به مدیریت بحران استانداری بود و با هماهنگی که میان مدیریت بحران و شهرداری یاسوج انجام شد شهرداری اصلاحاتی رابر روی آن انجام داد و بلأخره این مکان به بازارچه ماهی فروشان تبدیل شد.
نستهن مقدم اظهار کرد: باتوجه به جانمایی این بازارچه و اینکه در مسیر تردد بخش زیادی از مسیر بلوار قرنی و جاهای دیگر بود مورد اعتراض بسیاری قرار گرفت و کسانی که در سالهای قبل به تعهدات و تکالیف شان عمل نمی کردند این بازارچه تعطیل شد که ما آن را به صورت متعددی پیگیری کردیم که دو نقطه را داشتیم که یک در بستر رود بشار بود که فاضلاب و ضایعات آن به گونه ای باشد که آب شست وشوی ماهی وارد رودخانه شود این ها را پیدا کردیم اما فعلا به یکی از مساجد رسیدیم که منتفی شد.
مقدم تصریح کرد: به دنبال این هستیم که یک بازارچه ای را مشخص کنیم در بحث بازارچه هایی که بحث طراحی آن ها را داریم عرضه مرغ، ماهی، صیفی جات و سبزی جات و خشکبار را در قالب طرح های بازارچه ای گنجانده ایم.
وی ادامه داد: ما هم اکنون ۴ بازارچه که از قبل بر روی آن کار کرده ایم را داریم، به محض نهایی شدن این طرح که هم اکنون از شورا رد شده است و فرمانداری هم تأیید کرده است در چهار نقطه شهر این بازارچه ها را ایجاد خواهیم کرد یعنی هر بازارچه ای دو غرفه ماهی در ساختار آن وجود دارد اما بین ما و این صنفی که وجود دارد مشکلی به وجود آمده است.
شهردار یاسوج بیان کرد: چون مصرف داخلی داریم اعتقاد من بر این است که اگرچه شاید الان نتوانیم به توزیع ماهی متمرکز بپردازیم اما در بازارچه هایی که ایجاد می کنیم به جد می توانیم به آن بپردازیم.
نستهن مقدم در خصوص بحث بیکاری کسانی که در این بازارچه ماهی عرضه می کردند گفت: این افراد ماهی های خود را دارند عرضه می کنند به جز کسانی که ماهی داخلی مثل قزل را تأمین می کنند ما هم به اجرائیات و معاونت خدمات شهری گفته ایم تا زمانی که بازارچه و یا غرفه ای در بازارچه های پیش بینی شده راه اندازی نشده به آن ها سخت گیری نکنید و به مکان هایی و مکان هایی آن ها را هدایت کنند که مزاحم تردد مردم نشوند.
مقدم در پایان تصریح کرد: بوی نامطبوع آن را در نظر بگیرید ما به آن ها سخت نمی گیریم و می دانیم و می شناسیم کسانی را که هنوز در اطراف آن ماهی عرضه می کنند که ۲تا از آن ها هم جلوی همان بازارچه ایستاده اند و ماهی عرضه می کنند که مصرف ماهی شهروندان با مشکل مواجه نشود.
انتهای پیام/
برچسب ها :ایران ، کهگیلویه و بویراحمد ، گچساران ، گچساران نیوز ، نفت و گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0