دلیل توسعه نیافتگی استان کمبود اعتبارات ملی است/کیانی پور: مجبوریم با حساب کارگر و فامیل کار کنیم/زارعی: منابع باید عادلانه توزیع شوند/هاشمی پور:این همه جلسه چرا خروجی ندارد؟
[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه و شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست علی محمد احمدی استاندار و با حضور نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. رئیس اتاق بازرگانی یاسوج در این نشست گفت: نباید لغت
[ad_1]
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه و شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست علی محمد احمدی استاندار و با حضور نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج در این نشست گفت: نباید لغت محرومیت را دیگر بر نام کهگیلویه و بویراحمد گذاشت، ما هر جا که میخواهیم استارت توسعه را بزنیم، با قانونهای دست و پاگیر برخورد می کنیم میخوریم، این استان با این همه ظرفیت نباید پسوند توسعهنیافتگی را یدک بکشد خواسته ما از شما تاثیرگذاران بودجهای این است که استان ویژه دیده شود تا در ماراتن توسعهای از بقیه استانها عقب نمانیم و بتوانیم رقابت کنیم.
جبار کیانیپور در ادامه گفت: وقتی واحدی دنبال مجوز است ابتدا باید ۱۰ تا ۱۵ استعلام بگیرد و به محض صدور استعلامها باید دنبال ۱۰-۱۵ استعلام از منابع طبیعی و امور اراضی باشد و بعد از اینکه این مسیر طی شد باید از فیلتر شورای برنامهریزی و مدیران حق رای بگذرند در واقع مدیران باید بر این استعلامها صحه بگذارند.
وی افزود: این مرحله که طی شد باید بررسی شود آیا معارض محلی وجود دارد یا نه؟ اینجا دیگر سر و کارمان با فرماندار است، در حالی که در کهگیلویه و بویراحمد برای رقابت با سایر استانها باید فرش قرمز پهن شود و قوانین مزاحم حذف شود، اخذ تسهیلات و منابع و مصارف بانکی از دیگر موانع پیشروی بخش تولید است، ماده ۱۸۶ مالیات مستقیم، کمبود نقدینگی و نرخ بالای تسهیلات بانکی و عدم پذیرش محل اجرای طرح برای تضمین طرح از موانع پیشرو است.
کیانی پور تصریح کرد: ما در زمان سفر و شب عید و در بیمارستان متوجه میشویم حسابهایمان مسدود شده که تقاضا میکنیم برای این موضوع فکری شود و کارآفرینانی که برای دولت کار کردند و طلب دارند و یا برای تولیدکنندگانی که دشمن انها را زمینگیر کرده تسهیلات در نظر گرفته شود، در زمانی که دشمن اقتصاد کهگیلویه و بویراحمد را نشانه گرفته است، قوانین مالیات روز به روز بیشتر میشود.
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج ادامه داد: سرمایه گذاران و کارفرمایان با حسابهای کارگران و فامیل کار می کنند حسابی که شب عید بسته شده است، چطور میتواند کار تولید کند.
وی همچنین به مشکلات پیمانکاران و سرمایه گذاران با سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: این سازمان متعلق به کارگر و کارفرما است اما در حال مصادره شدن است ما از ترس مسدود شدن حسابهایمان ناچاریم با حساب کارگر و اقوام و فامیل کار کنیم. تأمین اجتماعی برای بستن حساب سرمایه گذاران و کارآفرینان پیش قدم است و این پدیده مهم که تأمین اجتماعی آن را به وجود آورده تولیده کننده ما را آزار میدهد، لذا خواهش میکنم در این زمینه هم به کمک ما بیاید.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد دلیل توسعهنیافتگی استان را کمبود اعتبارات ملی، پراکندگی روستاها و شهرها، پوشش جنگلی انبوه، عدم احداث پتروشیمی و بزرگراهها دانست، و گفت: «هیچ آزادراهی در محدوده مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد وجود ندارد و از محدود مراکز استانهای کشور هستیم که آزادراههای مطالعه شده و یا در دست احداث و بهرهبرداری ندارد و همچنین از حدود ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر آزادراه کشور سهم کهگیلویه و بویراحمد صفر است.»
در ادامه مراسم نماینده شهرستان های بویراحمد و دنا گفت: تاریخ کهگیلویه و بویراحمد سرشار از مبارزه است، و یکی از دلایل عقب افتادگی آن مبارزه با ظلم بوده است، این استان به غیر از جمهوری اسلامی سازش با هیچ حکومتی نداشت و در حوادث گوناگون چهل ساله گذشته انقلاب سراسر این استان افتخار است.
غلام محمد زارعی بیان کرد: این استان بیش از ۱۸۰۰ شهید تقدیم به کشور کرد، مردم استان بسیار قانع بوده، که در جریان سیل اخیر بیش از ۱۳۰۰ میلیارد خسارت به مردم وارد شد، اما هیچ اعتراضی از آنها مشاهد نشد و با مسوولان همکاری و بامشکلات سیل اخیر عبور کردند.
زارعی اظهار کرد: کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان های تامین کننده آب کشور بوده، و همه داشته های استان مربوط بعد از انقلاب است در قبل از انقلاب مردم از حداقل ها محروم بودند و از ۲هزار روستا فقط ۳۳ روستا برق داشتند، هیچگونه جاده آسفالت نبود، هیچگونه مراکز دانشگاهی وجود نداشت که به لطف خدا و انقلاب خدمات زیادی به کهگیلویه و بویراحمد شد.
وی افزود: کسانی که متولی بخش بودجه ای مجلس بوده و بنده هم از همکاران شما هستم باید کشور بر اساس آمایش توزیع منابع شود، که آمایش کمک می کند بر اساس عدالت منابع توزیع شود و مردم طعم شیرین عدالت را بچشند.
نماینده شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: کهگیلویه و بویراحمد دومین استان در سوانح بوده، اما بر عکس رتبه ۲۵ بهره مندی از منابع هستیم که این فاصله بسیار زیاد بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده کهگیلویه بزرگ در ادامه این نشست گفت: چرا با وجود این جلسات و آمد و رفت ها و مسوولان که به استان آمده و مشکلات را بیان می کنند اما چرا جلسات خروجی ندارد، و مگر نماینده از بیکاری، موانع بر سر تولید، بوروکراسی اداری صحبت نمی کنند اما چرا جلسات خروجی ندارد، بنابراین کار در جایی می لنگد.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :ایران ، کهگیلویه و بویراحمد ، گچساران ، گچساران نیوز ، نفت و گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0