به گزارش گچساران نیوز از باشت سهراب کرمی اظهار کرد: شهرداری بر اساس ماده ۷ قانون مدیریت پسماند نسبت به انجام مکاتبات و پیگیریها اقدام کرد.
کرمی ادامه داد: همچنین جهت راهاندازی کارخانه بازیافت علاوه بر واگذاری زمین به اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان نیاز است که از استاندار و مسؤولان مربوط انتظار داریم تا نسبت به خرید کارخانه اقدامات لازم انجام شود.
نبود کارخانه بازیافت سلامت محیط زیست را به خطر می اندازد
سهراب کرمی با بیان اینکه وظایف سازمان پسماند با محیط زیست تداخل ندارد، اظهار کرد: بر اساس قانون مدیریت پسماند جمعآوری، حمل، پردازش و بازیافت زبالههای سطح شهر به طور مشخص به عهده شهرداریها است.
وی افزود: با جمعیت بیش از ۱۲ هزار نفری باشت روزانه حدود ۱۴ تن زباله خانگی از این شهر جمع آوری میشود و با احتساب زبالههای شهر بوستان و دهیاریها بخش روزانه حدود ۲۵ تن زباله به سایت دفن زباله باشت حمل میشود.
مسؤول خدمات شهری شهرداری باشت تصریح کرد: این زبالهها توسط متولیان جمعآوری و به سایت دفن زباله حمل و عملیات دفن انجام میشود.
وی ادامه داد: سایت دفن زباله باشت در سال ۷۳ به شهرداری باشت واگذار شد و حدود ۵ هکتار مساحت دارد که ۷۰ تا ۸۰ درصد با زباله پوشیده شده است.
کرمی افزود: اکنون شهرداریهای شهرهای باشت، بوستان و دهیاری بخش از سایت دفن زباله باشت استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه حجم وسیعی از سایت دفن زباله به این کار اختصاص داده شده است، افزود: پارامترهای زیست محیطی در این سایت آن گونه که باید رعایت نشده و شاید یکی از دلایل این امر نبود کارخانه بازیافت در شهر است.
سهراب کرمی اظهار داشت: در پی درخواست های شهروندان به شهرداری باشت مبنی بر وضعیت نامطلوب دفن زباله در جایگاه دفن زباله این شهر، شهرداری اقدام به استقرار دو دستگاه بیل مکانیکی چرخ زنجیری و لودر در این محل نموده است.
وی با تقدیر از شهردار باشت به جهت تلاش برای ساماندهی وضعیت جایگاه دفن زباله گفت: شهردار باشت و مجموعه همکاران تمام تلاش خود را جهت رضایت شهروندان انجام می دهند.
مسؤول خدمات شهری شهرداری باشت همچنین با تقدیر از قاسمی سرپرست شهرداری بوستان به واسطه همکاری و تعامل مطلوب باشهرداری از عدم همکاری دهیاران و رهاسازی زباله ها در بیرون از جایگاه دفن زباله ابراز گلایه مندی کرد.
پایان پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0