به گزارش گچساران نیوز از یاسوج، در حال تحصیل در فلوریدای آمریکا بود که جنگ تحمیلی شروع شد و ترجیح داد درس و دانشگاه را رها کند و در میدان جنگ به مبارزه بپردازد.
شهید هدایتالله طیب از دانشجویان پیرو خط امام(ره) که ۱۴ مرداد در روستای محروم موگر از توابع شهرستان لنده استان کهگیلویه و بویراحمد به دنیا آمد و با شروع جنگ به فرمان مولای زمان خود لبیک گفت و پنج فروردین سال ۱۳۶۱ در منطقه رقابیه به شهادت رسید.
در بخشی از وصیت این شهید آمده که در زمان حیات خود نتوانستم خدمتی برای مردم انجام دهم، مرا در زادگاهم دفن کنید تا به علت حضور آرامگاهم در این مکان، مسوولین خدمتی به مردم روستا ارائه دهند.
مردم روستای موگر که شهید والامقامی چون شهید طیب را در دل خود جای داده آنچنان در محرومیت است که با وسیله خطرناکی به نام جره از رودخانه پر آب مارون عبور میکردند و هزار یک مشکل دیگری که در دل این روستا نهفته است.
با روی کارآمدن دولت سیزدهم و انتخاب سید علی احمدزاده به عنوان استاندار فروردین سال گذشته از این پروژه بازدید شد. وی گفت: رودخانه مارون از رودخانههای پر آب کشور است که بر روی این رودخانه پل احداث میشود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود. مردم ناچار هستند برای عبور از این رودخانه از گرگر(جره) استفاده کنند که بسیار خطرناک است لذا ۶۰ میلیارد ریال برای احداث پل در نظر گرفته شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: رودخانه مارون حوادثی برای مردم به همراه داشت مردم در تردد از این نقطه آسیب فراوانی دیدند و حتی انگشتانشان براثر استفاده از جره قطع شد.
ساخت پل روستای طیب سال گذشته به طول ۱۵۴ متر آغاز شد و به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد بیش از۹ پایه بر روی رودخانه مارون جهت تردد مردم روستای موگر اجرایی شده است.
به گفته عابد محمدی پل روستای شهید طیب هماکنون۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و کار در مراحل پایانی است.
علاوه بر پل شهید طیب جاده شهید طیب هم در این روستا در حال احداث است جادهای که با احداث آن روستای موگر شهید طیب از محرومیت خارج و در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی رشد و توسعه پیدا میکند.
پایان پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0