به گزارش گچساران نیوز از کهگیلویه، زن قبل از انقلاب شخصیت حقیقی داشت ولی شخصیت حقوقی نداشت، و قبل از انقلاب زن هیچ گونه هویتی نداشت البته با همین شعار آزادی بر هویت و باور و شأنیت و جنسیت زن لگد میزدند و انقلاب اسلامی به زن هویت بخشید.
نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی از مردان کمتر نبود و در حقیقت این بانوان بودند که با تشویق فرزندان و همسران خود صحنه جهاد را معنا بخشیدند و با تقدیم فرزندان خود در مسیر اهداف متعالی انقلاب اسلامی نقش مادر ی و همسری خود را به کمال رساندند.
انقلاب اسلامی به زنان خدمات بسیاری داده از جمله اینکه قبل از انقلاب تنها ۴.۱ درصد زنان اساتید دانشگاه بودند اما امروز ۲۰ درصد زنان اساتید دانشگاه هستند.
همچنین در انقلاب اسلامی در حوزه ورزش به زنان توجه بسیار شد و از ۷ رشته در سال ۵۷ به ۳۸ رشته ورزشی توسعه یافت و بانوان ورزشکار قهرمانی زیادی داریم.
مشارکت زنان در مشارکتهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی بر کسی پوشیده نیست و انقلاب اسلامی در جهت خدمات ارائه پزشکی بیش از پنج هزار پزشک فوق تخصص تربیت کرده است.
زنان نماد مقاومت و نقش ممتاز آنها در انقلاب و دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست و گواه آن وجود ۷ هزار شهیده و ۵ هزار زن جانباز است.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ۱۵۹ قانون ناظر به تعالی زنان در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.
با توجه به مقام شامخ زنان و ارج نهادن به جایگاه والای آنها، مراکز و بیمارستانهای مخصوص بانوان ایجاد شده است.
تعداد ورزشگاههای اختصاصی بانوان پس از انقلاب رشد ۳۰ برابری نسبت به گذشته داشته است.
و نهایتا در سال ۵۷ تنها حدود ۳۵ درصد زنان دارای سواد بودند و الان قریب به ۹۰ درصد باسواد هستند.
مشارکت فعال، فداکاری و جلوههای بانوان در همه دورانها بینظیر بود، آنها در دفاع از انقلاب به تکلیف خود عمل کردند و با حضور در همه صحنهها مدافع ارزشها هستند و امروز در جنگ شناختی و ترکیبی دشمن با پوشش خود، جامعه اسلامی را تحت الشعاع خود قرار دادهاند و با ایفای نقش خود در دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی نشان دادند حجاب مانع حضور آنها در اجتماع نیست.
پایان پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0