به گزارش گچساران نیوز از یاسوج، گودرز باقری به سطح زیر کشت گیاهان دارویی در استان اشاره کرد و گفت: ۵۷ هزار هکتار از اراضی استان به کشت باریجه و آنغوزه اختصاص داده شد که مازاد بر رویشهای طبیعی در استان است.
معاون منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تنگ سرخ پایلوت گیاهان دارویی است، افزود: پیشبینی میشود بیش از ۴۰ تن شیرابه خام باریجه و آنغوزه برداشت شود، سال گذشته ۳۵ تن شیرابه این دو محصول برداشت شد.
وی با اشاره به اینکه شیرابه آنغوزه و باریجه به صورت خام صادر میشود، گفت: شیرابه باریجه و آنغوزه به صورت بستهبندی انجام نمیشود و در نایلونهایی که مختص زباله است بستهبندی و از استان خارج میشود.
این مسوول بیان کرد: این دو محصول حتی از گمرک استان صادر نمیشود و منابع طبیعی تنها مجوز حمل آن تا استانهای همجوار را صادر میکند و از گمرک استانهای فارس و بندرعباس به خارج از کشور صادر میشود.
باقری با بیان اینکه شیرابه آنغوزه و باریجه استان بسیار با کیفیت است و میتواند در سطح جهان مطرح شود، بیان کرد: ۳۰ سال است که شیرابه آنغوزه و باریجه در استان تولید میشود اما تاکنون نتوانستیم کارگاه بستهبندی و برندسازی این محصول را داشته باشیم.
پایان پیام/۸۲۰۲۴
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0