اورنگ نارکی در گفت و گو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: تعزیه خوانی یکی از هنرهای مهم در انتقال مفاهیم عاشورایی در زمان خود می باشد.
وی بیان کرد: تعزیهخوانان گچساران در قالب ۸ گروه ساماندهی شدند.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی گچساران تصریح کرد: هنرمندان تعزیه خوان حرکتی که معیارش حمایت از ولایت و قیام برای بقای ولایت است را به نمایش می گذارند.
نارکی عنوان کرد: تعزیه هنری حماسی و ارج نهادن به آن سبب حفظ فرهنگ دینی و تمدن اسلامی است.
وی گفت:تعزیه با هنرمندی تمام صحنههای قیام عاشورا را به نمایش میگذارد و ذهن مخاطبان را با پیامهای واقعی آن بیش از پیش پیوند میدهد.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی گچساران با اشاره به اینکه این هنر از دیرباز مورد توجه ویژه مردم شهرستان بوده خاطرنشان کرد: این اداره به دنبال حفظ جایگاه مردمی تعزیهخوانی بوده ، تنها سرمایهای که در این مسیر برای برپایی تعزیهها دارند عشق به امام حسین(ع) و ارزشهای والاى دینی است.
نارکی بیان کرد: ما وظیفه داریم این هنر را حفظ و تقویت کنیم زیرا زمانی که هیچ رسانهای وجود نداشت این هنر یکی از رسانههای بسیار مهم در انتقال مفاهیم عاشورایی در زمان خود بوده است.
وی افزود: تعزیهخوانان در قالب هنر، محتوای دین را تثبیت میکنند و احترام به هنرمندان تعزیه احترام به شعائر الهی است که در آن خلوص، صداقت و شفافیت تعزیهخوانی شنونده و مخاطب را تحت تاثیر میدهد.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی گچساران ادامه داد: تعزیه بهعنوان یکی از سنتهای آیینی و رسوم مذهبی با قدمتی طولانی و کهن بوده و گچساران یکی از فعالترین گروهها در زمینه تعزیه به شمار میرود.
وی گفت: این تعداد گروه تعزیه ساماندهی شده با دریافت مجوز از اداره فرهنگ وارشاد اسلامی در گچساران فعالیت می کنند.
پایان پیام/ ۸۲۰۳۳
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0