به گزارش گچساران نیوز از یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد به نام استان چهار فصل نامگذاری شده که در چند سال اخیر نیز از یاسوج مرکز این استان به عنوان پایتخت طبیعت ایران به صورت رسمی در کشور یاد شده است.
استانی که همه ظرفیت های گردشگری را از دیشموک و قلعه رئیسی گرفته تا چرام و بهمئی و باشت و یاسوج در خود دارد استانی که به اندازه بیش از ۵ استان دیگر ظرفیت های گردشگری در خود دارد اما به واسطه نبود برخی بسترها این استان تاکنون نتوانسته از ظرفیت های گردشگری خود به خوبی استفاده کند.
اگر استان کهگیلویه و بویراحمد در جایی پیست اسکی دارد اما خدماتی که در آنجا ارائه میشود در حد صفر بوده و یا اینکه اگر آبشاری به نام آبشار یاسوج دارد هنوز بسترهای لازم برای تفریح بیدغدغه مسافر و گردشگر در آن وجود ندارد و دیگر مناطق نیز به همین منوال برای مثال در آبشار کمر دوغ هنوز مشکل جاده وجود دارد و همچنین در سیسخت چسبیده به شهر یاسوج مشکلات عدیدهای برای دسترسی و همچنین پذیرایی از مسافران و گردشگر در چشمه میشی و کوه گل وجود دارد که همه این مشکلات را نمیتوان تنها با یک دستگاه و ظرفیتهای محدود و اندک آن برطرف کرد.
استان کهگیلویه و بویراحمد به جز این مشکلات عدیده دیگری هم در زمینه راهها اعم از راههای زمینی و خطوط هوایی و همچنین خطوط ریلی دارد.
در همین خصوص فرشید کرمی معاون گردشگری اداره کل گردشگری و میراث فرهنگی و صنایع دستی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه از فردا جشنواره کوچ عشایر را در استان کهگیلویه و بویراحمد و با حضور استانهای مختلف خواهیم داشت می گوید: اما چرا نباید فرودگاه یاسوج به عنوان فرودگاه مرکز استان چند پرواز در هفته داشته باشد و پروازهای آن تنها به دو روز در هفته خلاصه شود؟ چگونه میتوان میهمانان و مسافران و گردشگران و احیانا توریست ها را به شهر یاسوج فار خواند در حالی که فرودگاه ماه در طول هفته دو پرواز آن هم در ساعت های مشخص و فقط به تهران دارد.
او میگوید: آیا این یک انسداد در حوزه گردشگری نیست آیا چنین موضوعاتی نمیتواند بر پیکره گردشگری یک استان ضربه وارد کند.
کرمی در ادامه با بیان اینکه درد ما فقط مشکل پرواز و فرودگاه نیست بلکه در خصوص خط آهن و خطوط ریلی هم استان کهگیلویه و بویراحمد و مرکز آن بی نصیب از خطوط ریلی است گفت: باید فکری به حال این مشکلات شود وقتی که یک استان با این همه ظرفیت ها چنین بسترهای را نداشته باشد چگونه می توان صنعت گردشگری آن را توسعه داد تا جوانان بیکار زیادی از این رهگذر ارتزاق کنند.
پایان پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0