محمد هاشم طاعتی در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج، با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده شهری گفت: این طرح در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر اجرا میشود و ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت شهری سه شهر بزرگ یاسوج، دهدشت و گچساران از مزایای این طرح بهرهمند میشوند.
مدیر گروه گسترش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این طرح همزمان با سراسر کشور اوایل اردیبهشت اجرایی میشود.
وی عنوان کرد: در طرح پزشک خانواده شهری به ازای هر سه هزار تا ۳۵۰۰ نفر یک پزشک انتخاب میشود و در کنار آن مراقب سلامت، ماما و منشی به جمعیت تحت پوشش خدمات ارائه میدهد و در صورتی که فرد نیازمند خدمات تخصصی باشد به پزشکان متخصص ارجاع داده میشود.
طاعتیپور بیان کرد: پزشک خانواده مکلف است برای جمعیت تحت پوشش پرونده الکترونیکی تشکیل دهد و هر مشکلی که فرد بیمار داشته باشد پزشک خانواده موظف به پیگیری است.
وی افزود: در صورتی که فرد نیاز دارویی داشته باشد از طریق سامانه سیب جهت دریافت دارو ارجاع داده میشود.
طاعتیپور عنوان کرد: طرح پزشک خانواده روستایی از سال ۱۳۸۴ در روستاهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و مناطق عشایری اجرا شد، که در این طرح خدمات خوبی به مردم داده شد.
مدیر گروه گسترش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با اجرای طرح پزشک خانواده شهری در کنار طرح پزشک خانواده روستایی،مردم خدمات خوبی دریافت میکنند و بیمارستانهای فوق تخصص و تخصصی باید جوابگوی طرح پزشک خانواده شهری و روستایی باشند.
انتهای پیام/۸۲۰۲۴
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0