متقاضیان کشت گیاهان دارویی در کهگیلویه وام کمبهره دریافت میکنند+تصاویر
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس این روزها که بحران آب از مشکلات اصلی استان کهگیلویه و بویراحمد و کشور به شمار میرود، کشت گیاهان دارویی به آبیاری مختصری نیاز دارد و میتواند در حفظ منابع آب زیرزمینی که وضعیت نگرانکنندهای دارد مؤثر باشد. دشتهای وسیع شهرستان کهگیلویه میتواند رویشگاه گیاهان دارویی
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس این روزها که بحران آب از مشکلات اصلی استان کهگیلویه و بویراحمد و کشور به شمار میرود، کشت گیاهان دارویی به آبیاری مختصری نیاز دارد و میتواند در حفظ منابع آب زیرزمینی که وضعیت نگرانکنندهای دارد مؤثر باشد.
دشتهای وسیع شهرستان کهگیلویه میتواند رویشگاه گیاهان دارویی باشد و فرصتی مناسب برای توسعه این محصول، اشتغالزایی جوانان جویای کار و صادرات آن به بازارهای داخلی و خارجی را فراهم آورد.
گیاهان دارویی به عنوان یک ثروت ملی گنجینه ای از قدیم بوده و اثرات جانبی منفی برای محیط زیست نیز در پی نداشته و مقرون به صرفه است که ما بتوانیم با کشت تنوعی که در گیاهان دارویی داریم ارز آوری برای کشور، استان و حتی شهر خود داشته باشیم.
رئیس جهادکشاورزی کهگیلویه در جمع خبرنگاران، در مزرعه کشاوزی گیاهان دارویی واحد دانشگاه آزاد دهدشت با اشاره به اینکه سطح زیر کشت گیاهان دارویی در این شهرستان از اوایل اسفند تا آخر فروردین انجام می پذیرد، گفت: عمده کشت ما در حال حاضر گیاه به لیمو بوده که در سال زراعی قبل این الگو تغییر و ۷ نوع گیاه داروی دیگر با توجه به نوع اقلیم اب و هوایی به صورت آزمایشی کشت کردیم.
حکمت الله نریمانی با تاکید بر اینکه با ایجاد یک طرح الگویی اقدام به کشت انواع گیاهان دارویی در شهرستان شده است، افزود: گیاهانی که با آب و هوای منطقه کاملا سازگاری دارند از قبیل انواع آویشن شیرازی، دنایی، باغی، اسطوخودوس، نعنافلفلی، چای ترش و نعنااورتینال با همکاری دانشگاه آزاد واحد دهدشت کشت شده است.
انتهای پیام/
منبع: شبکه اطلاع رسانی راه دانا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0