شکستن بن بست با کار جهادی در مناطق محروم کهگیلویه+تصاویر
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس دهستان جاورده بخش چاروسا در شهرستان کهگیلویه یکی از مناطقی است که هنوز محرومیتهایی در آن به چشم میخورد و نهادهای انقلابی و گروههای جهادی سالهاست آتش به اختیار خدمتگزار محرومان هستند. گروههای جهادی در هر عرصهای مثل سیل، زلزله بهصورت خودجوش حضور دارند و اکنون
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس دهستان جاورده بخش چاروسا در شهرستان کهگیلویه یکی از مناطقی است که هنوز محرومیتهایی در آن به چشم میخورد و نهادهای انقلابی و گروههای جهادی سالهاست آتش به اختیار خدمتگزار محرومان هستند.
گروههای جهادی در هر عرصهای مثل سیل، زلزله بهصورت خودجوش حضور دارند و اکنون که شیوع بیماری کروناست، قطعا خدماتی که نیروی جهادی انقلابی انجام میدهد خیلی زیاد است و توقع میرود مسؤولان بیشتر در کنار آنها حضور داشته باشند تا بتوان خدمات و همافزایی را بیشتر انجام داد.
گروه جهادی شهید خورندی حوزه مقاومت بسیج شهید بهشتی جاورده از جمله این گروه هاست که در روز های تعطیل در روستای های منطقه جاورده بخش چاروسا فعالیت های عمرانی، فرهنگی ، آموزشی و پزشکی را به انجام رساندند.
بسیجیانی که امروز در سنگر جهادی بیل و کلنگ و گاری به دست گرفته اند تا مشکلی هر چند کوچک از مردم این روستاها را حل کنند و در فرصت اندک، کاری در خور صاحبان اصلی این انقلاب انجام داده باشند.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید بهشتی جاورده با اشاره به زمینه فعالیت اردوها خاطرنشان کرد: این عرصهها شامل فعالیتهای عمرانی، آموزشهای فرهنگی، برنامههای آموزشی پزشکی، قرآنی و احکام و… می شود.
مجید آذربارگون افزود: در بحث عمرانی خانواده های نیازمند روستا شناسایی شدند و به کمک و همت جهادگران بسیجی سازماندهی گلزار شهدای روستای دشت آزادی، پی ریزی کف و ستون و همچنین شیب بندی ساختمان ها انجام گرفت.
وی تصریح کرد: در اردو هفت روزه جهادگران بسیجی با کمک مرکز جامعه پزشکی جاورده تزریق واکسن کرونا از نوع برکت و همچنین توزیع ماسک رایگان را به خانواده های نیازمند انجام دادند.
اذربارگون با بیان اینکه اردوهای جهادی بستر خوبی برای مبارزه با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن است، گفت: در حال حاضر ما سلاح خوبی برای مقابله با جنگ نرم دشمن داریم که باید آن را تجهیز کرده و جوانان را آگاه کنیم.
وی گفت: هدف از برگزاری اردو جهادی کمک به وضعیت عمرانی مناطق محروم، پر کردن اوقات فراغت بسیجیان و دانش آموزان ، کمک به دولت در امر سازندگی ، ترویج فرهنگ کار و تلاش و کسب تجربه و مدیریت برای دانش آموزان می باشد.
آذربارگون ادامه داد: علاوه بر این اردو جهادی ۷ روزه از ابتدای سال ۱۴۰۰ پنج اردو جهادی ۱ روزه انجام گرفته و تا پایان سال برحسب نیاز مردم منطقه اردو های جهادی خود را ادامه خواهیم داد.
وی عنوان کرد: حضور ما در مناطق محروم نیز قدردانی از نعمتها و آسایشی هست که داریم و نباید در این شرایط بیماری کرونا محرومان فراموش شوند.
آذربارگون در پایان گفت: به طور قطع برگزاری اردوهای جهادی در مناطق دورافتاده و محروم علاوه بر مزیتهای فراوانی که به همراه دارد بهترین بستر برای تربیت مدیران انقلابی برای جامعه است.
انتهای پیام/
منبع: شبکه اطلاع رسانی راه دانا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0