تاریخ انتشار : یکشنبه 7 شهریور 1400 - 3:33
کد خبر : 60652

سپاه و بسیج خادم مردم در زلزله سی سخت/از دستور ویژه رهبری تا ساخت خانه های زلزله زدگان+تصاویر

سپاه و بسیج خادم مردم در زلزله سی سخت/از دستور ویژه رهبری تا ساخت خانه های زلزله زدگان+تصاویر

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  صبح زاگرس زمین لرزه  روز ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۹ در ساعت ۲۲ و ۵ دقیقه به بزرگی ۵.۶ در مقیاس ریشتر شهر سی سخت، مرکز شهرستان دنا و روستاهای اطراف سی سخت را لرزاند؛ این زمین لرزه تلفات جانی نداشت اما علاوه بر خسارت شدید به منازل مسکونی مردم، حدود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  صبح زاگرس زمین لرزه  روز ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۹ در ساعت ۲۲ و ۵ دقیقه به بزرگی ۵.۶ در مقیاس ریشتر شهر سی سخت، مرکز شهرستان دنا و روستاهای اطراف سی سخت را لرزاند؛ این زمین لرزه تلفات جانی نداشت اما علاوه بر خسارت شدید به منازل مسکونی مردم، حدود ۶۷ نفر مصدوم برجای گذاشت همچنین زلزله ۴.۵ ریشتری روز ششم اسفندماه سی سخت را لرزاند که ۱۴ نفر مصدم برجای گذاشت و خانه‌هایی که ترک خوردگی و خسارت کمتری از زلزله قبلی دیده بودند در این زمین لرزه بیشتر و شدیدتر و حتی غیرقابل سکونت شدند که در مجموع ۱۶۸۰ واحد مسکونی شهر و روستایی احداثی در این شهرستان وجود دارد.

 

۱۳۲ گروه جهادی در حادثه زلزله سی‌سخت خدمت رسانی کردند

سردار زهرایی رئیس بسیج سازندگی کشور پیش از این در بازدید خود از شهر زلزله زده سی سخت گفت: ۱۳۲ گروه جهادی به همراه یگان های سپاه و بسیج از ابتدای زلزله سی‌سخت در مرحله امداد رسانی نسبت به تخلیه اثاثیه ۹۵۰ منزل مسکونی آسیب دیده، آواربرداری ۱۵۰ واحد مسکونی و نصب ۳۰۰ کانکس اسکان موقت اقدام کردند.

 

زهرایی افزود: در زلزله سی سخت نیز گروه های جهادی، سپاه و بسیج از دقایق اولیه در منطقه حضور پیدا کرده و خدمت ارایه کردند.

وی افزود: در ادامه و مرحله دوم اسکان دائم که متولی آن بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است؛ بسیج سازندگی نیز بنا به ضرورت و با هماهنگی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با رضایت و درخواست افراد و با بکارگیری ظرفیت گروه های جهادی، خیرین و همچنین مشارکت مردم نسبت به احداث واحدهای مسکونی اقدام می کند.

 

وی اشاره کرد: در زلزله سی­ سخت تعداد ۲۳۰ واحد مسکونی توسط بسیج و سپاه ساخته خواهد شد، همچنین احداث ۱۴۰ سرویس بهداشتی صحرایی از دیگر اقدامات برای خدمت رسانی به زلزله زدگان سی سخت بوده است و در طول این مدت با توجه به شرایط منطقه، جهادگران بسیج سازندگی نسبت به مرمت و بازسازی کانال­ های کشاورزی، لوله ها­، مسیرهای آبرسانی، سم پاشی باغ ها نیز پرداخته اند.

 

دستور ویژه فرمانده سپاه کشور در رسیدگی به زلزله زدگان سی سخت

“سردار ربیعی” مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران و جانشین قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت زدایی سپاه چندین نوبت به منظور بررسی و براورد کمک رسانی خسارت زلزله به  سی سخت سفر کردند تا از نزدیک میزان خسارت زلزله را ارزیابی ‌کند.

مشاوره فرمانده کل سپاه پاسداران در بازدیدهای خود از سی سخت با اشاره به دستور ویژه فرمانده سپاه پاسداران در خصوص رسیدگی به زلزه زدگان سی سخت، بر راه اندازی قرارگاه محله ای در مناطق آسیب دیده تاکید کرد و گفت: باید توزیع چادر و پلاستیک و مواد غذایی در مناطقی که وضعیت نامناسبی دارد و یا تاکنون توزیع نشده است، انجام شودبرنامه ریزی دقیقی که خروجی این جلسه باشد را در جلسه با استاندار مطرح و به تصویب خواهیم رساند که ابلاغ شود و برنامه های آتی با نظم و دقت بیشتری اجرا شود.

 

 توزیع بیش از ۴۰۰۰ بسته معیشتی توسط سپاه و بسیج

سردار حمید خرم دل فرمانده سپاه فتح نیز در جریان وقوع زلزله به صورت روزانه از شه سی سخت بازدید داشته و صمن نظارت بر خدمات رسانی گروه های جهادی اضهار داشت:  گروه‌های جهادی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه‌های مختلف از جمله تأمین و توزیع اقلام امدادی، جابجایی اسباب خانه‌های آسیب دیده و آواربرداری فعالیت و خدمت رسانی کردند.

 

وی افزود: سپاه پاسداران در نظر دارد با همکاری دیگر نهادها در ساخت منازل مسکونی ۱۳۰ مددجوی کمیته امداد و ۵۰ مددجوی بهزیستی در شهرستان دنا مشارکت نماید.

فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به خدمات پزشکی ارائه شده از طرف سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در شهرستان زلزله زده دنا گفت: قریب به ۷۵۰ بیمار خاص در شهرستان دنا شناسایی شده است که بسته‌های معیشتی به همراه کمک هزینه تأمین دارو به این خانواده‌ها اهدا می‌شود.

سردار حمید خرمدل در پایان از توزیع بیش از ۴۰۰۰ بسته معیشتی بین خانواده‌های شهرستان دنا خبر داد و گفت: در حوادث مشابه نظیر زلزله بم و کرمانشاه مردم و نظام توان و مشارکت خود را به خوبی به اثبات رسانده‌اند و سپاه تا آخرین لحظه در کنار مردم خواهد بود.

 

استقرار ماشین آلات و ادوات سنگین تیپ ۴۸ فتح استان در سی سخت

سردار حسن حکمتیان فرمانده تیپ ۴۸ فتح استان کهگیلویه و بویراحمد نیز  بیان کرد: از همان ساعات اولیه وقوع زلزله تمام گروههای فنی و تدارکاتی و تخصصی تیپ ۴۸ فتح استان کهگیلویه و بویراحمد پای کار آمدند و به ارائه خدمات پرداختند.

 وی افزود اولویت اول سپاه انتقال مصدومین و مجروحین حادثه به مراکز درمانی بود و در مرحله بعد موضوع امنیت مناطق حادثه دیده در دستور کار قرار گرفت.

 

 سردار حکمتیان با اشاره به استقرار ماشین آلات و ادوات سنگین تیپ ۴۸ فتح استان در سی سخت افزود: با تشکیل ۱۶ تیم ۷ نفره تلاش کردیم که به هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد در توزیع چادر بین مردم زلزله زده شهر سی سخت کمک کنیم تا مردم معطل خدمات نمانند.

 

 وی گفت: تیپ ۴۸ فتح استان کهگیلویه و بویراحمد امکانات مهندسی نظیر ماشین آلات سنگین خود را برای کمک به مدیریت در شهر سی سخت مستقر شدند و بعد از سه روز از وقوع زلزله به  جابجایی اسباب خانه خانواده‌های آسیب دیده در زلزله پرداخته شد.

فرمانده تیپ ۴۸ فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۰ تیم ده نفره از طرف نیروهای سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد برای کمک به آواربرداری و جابجایی اسباب خانه منازل آسیب دیده تشکیل و به ارائه خدمت به مردم مشغول هستند.

 

دستور ویژه رهبر انقلاب برای رسیدگی به سی سخت زلزله زده

 سرلشکر پاسدار حسین سلامی نیز به منظور بازدید از مناطق زلزله زده شهر سی سخت وارد این شهر شده و از دستور ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی برای رسیدگی این منطقه آسیب دیده از زلزله خبر داد و گفت: به زودی ۳۰۰ کانکس توسط سپاه پاسداران وارد منطقه می‌شود.

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اهدف سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تلاش می‌کنیم از مشکلات مردم زلزله زده سی سخت گره گشایی و شرایط زندگی با کمک سپاه و بسیج برای مردم آسان شود.

 

سرلشکر حسین سلامی هدف اصلی سفر را به این استان بازدید و سرکشی از مناطق زلزله زده شهرستان سی سخت عنوان کرد و گفت: با انجام یک سلسله کمک‌هایی که می‌تواند تا حدودی شرایط زندگی را برای مردمی که تحت تاثیر زلزله قرار گرفته اند آسان‌تر کند در کنار مردم هستیم.

سردار سلامی با بیان اینکه هیچ منتی برای ارائه امکانات به مردم زلزله زده وجود ندارد، اضافه کرد: همه چیز ما برای مردم است و ما برای این مردم با همه توان تلاش می کنیم.

وی اضافه کرد: من سفیر رهبرم؛ آمده ام تاپیغام همدلی و ابراز محبت ایشان را به شما ابلاغ کنم؛ تا آخر در کنارتان خواهیم بود.

مهرماه امسال؛ زمان تحویل خانه هایی که توسط سپاه تعهد داده شده است

سردارسرتیپ پاسدار علی فدوی روز جمعه پنجم شهریورماه سال جاری در بازدید میدانی از آخرین عملیات بازسازی خانه های مردم زلزله شهرستان دنا به روحیه همیشه در صحنه بودن مردم استان کهگیلویه وبویراحمد در تمامی صحنه های تاریخ اشاره کرد و گفت: مردم این استان مردمانی خون گرم، مهمان نواز هستند که در تمامی صحنه های انقلاب حضور پر رنگ داشته و حماسه ها آفریدند، جوانان زیادی را نیز در راه آرمانهای این انقلاب هدیه کرده اند.

 

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به بازدید میدانی با حضور جمعی از فرماندهان استانی از آخرین روند بازسازی خانه های زلزله زدگان دنا اشاره داشت و گفت: در یک بازدید مقدماتی، از آخرین  روند بازسازی این خانه ها مطلع شدیم و در آینده نزدیک که با حضور فرمانده محترم سپاه پاسداران  صورت خواهد پذیرفت ، یک بازدید دیگر از این شهر در راستای تکمیل آنها نیز صورت خواهد پذیرفت.

روند قابل قبول عملیات  بازسازی خانه های زلزله زدگان دنانشین
وی با تشکر از حضور جهادی و تلاش سبز پوشان سپاه های استانی برای به پایان رساندن احداث خانه های زلزله زدگان شهر سی سخت،گفت: در بازدید های به عمل آماده خوشبختانه بسیاری از این خانه ها ۹۰ درصد و برخی از آنها ۷۰ درصد پیشرفت عمرانی داشتند و امید داریم تا میانه های مهر ماه این خانه ها آماده تحویل به صاحبانشان باشند.

مهرماه زمان بهره برداری از خانه های زلزله زدگان سی سخت
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: کار خدمات رسانی به مردم نباید کند شود و نمی گذاریم که افزایش قیمت ها روی این مسئله صحه بگذارد وطبق برنامه ریزی ارائه شده بازسازی خانه هایی  که مجموعه سپاه آنها را تعهد داده و در حال اجرا هستند تا مهرماه باید به پایین برسد.

 

دلایل کندی بازسازی خانه های زلزله زدگان

سردار سعید قاسمی مسئول قرارگاه جهادی مهندسی حاج احمد متوسلیان و عضو شورای مرکزی قرارگاه عمار که در روستای سرمور سی سخت مستقر است، یکی از دلایل کُندی در پیشرفت عمرانی خانه های مردم زلزله زده شهرستان دنا را بحران سیمان،شن و ماسه و حتی میلگرد در چند ماه اخیر دانست  وگفت:اگر در روزهای اخیر با بحران آهن ، میلگرد،سیمان و شن و ماسه که در حال پرواز هستند نمی خوردیم این سازه ها در حال حاضر به پایان رسیده بودند.

قاسمی در ادامه به اعطای وام های دریافتی به مردم زلزله زده شهرستان دنا اشاره کرد و گفت:  به مردم روستاهای این دیار ۱۶۰ میلیون وام ارائه داده شده که با توجه به میزان تورم و گرانی های بوجود آمده حتی دو برابر این پول هم نمی تواند این سازه ها را به به پایان برساند.

انتهای پیام/
منبع: شبکه اطلاع رسانی راه دانا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری